Προς το περιεχόμενο

Η Western Digital παρουσίασε την ταχύτερη 1TB UHS-I microSD κάρτα μνήμης στον κόσμο

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Σοβαρή φάση ! Που φτάσαμε όμως μέσα σε λίγα χρόνια ....

1F568350-777D-4AED-B6E5-99EEC6429BF9.jpeg

εχουν την ιδια τιμη; Αν ναι συγκρινεις αν οχι δεν εχει νοημα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν πραγματικά πιάνει 90 mbps στην εγγραφή είναι μια χαρά. Ωστόσο από την πείρα που έχω τα νούμερα αυτά τα πιάνουν οι κάρτες μόνο σε πολύ δυνατά PC. Ποτέ σε smartphones και ποτέ σε μέτρια notebooks - tablets. Και εδώ υπάρχει θέμα. Γιατί ουσιαστικά όταν αγοράζεις μια τόσο μεγάλη κάρτα θες να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σαν drive σε notebook, ultrabook και tablet. Προσωπικά πιστεύω πως η καρτούλα θα πιάνει κάπου στα 70 mbps εγγραφή σε smastphones και ταμπλέτες που επαρκεί οριακά για 4K εγγραφή που απαιτεί 60 mbps στα 30 fps. Αλλά τα 90 δεν θα τα δεις ποτέ σε αυτές τις συσκευές. Προσωπικά για να αγοράσω μια τόσο μεγάλης χωρητικότητας κάρτα θα ήθελα να δω ταχύτητα εγγραφής στα 120 mbps ώστε να ξέρω πως θα δουλέψει κοντά στα 100. 

• Like 1

30 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Τα 128gb παιζει να ειναι και φθηνότερα :3

σημερα ναι το 2014 ΟΧΙ! 

16 λεπτά πριν, badbad είπε

Γιατί κανείς δεν λέει πως δεν υπάρχουν κινητά που να διαβάζουν 1Τ απο sd. Tο 99% των κινητών μπορεί να διαβάσει ως 256MB νομίζω 

Επισης αυτες οι ταχυτητες τις πιάνει με δικό της SD reader οχι των κινητων!

• Thanks 1

• Super Moderators
23 minutes ago, badbad said:

Γιατί κανείς δεν λέει πως δεν υπάρχουν κινητά που να διαβάζουν 1Τ απο sd. Tο 99% των κινητών μπορεί να διαβάσει ως 256MB νομίζω 

Γιατί οι κάρτες αυτές δεν μπαίνουν αποκλειστικά σε κινητά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο θα κοστίζει όμως.

Επειδή η τιμή της θα είναι σαν να αγοράζεις κινητό τουλάχιστον στην αρχή δεν νομίζω να την προτιμήσει και κανείς.

Στα πάντα έχει προχωρήσει η τεχνολογία και σε ένα μόνο πράγμα έχει μείνει δεκαετίες πίσω και αυτό είναι η τεχνολογία της μπαταρίας που ακόμα είναι στις ιόντων λιθίου.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Like 2

28 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Γιατί οι κάρτες αυτές δεν μπαίνουν αποκλειστικά σε κινητά.

Ναι μπαινουν και σε action camera που παλι δεν μπορουν να διαβάσουν πανω απο 256ΜΒ Αυτές οι κάρτες βγαίνουν κυρίως για χρήση multimedia. Απευθύνονται κυρίως σε χρήστες κινητών 

• Super Moderators
Just now, badbad said:

Ναι μπαινουν και σε action camera που παλι δεν μπορουν να διαβάσουν πανω απο 256ΜΒ Αυτές οι κάρτες βγαίνουν κυρίως για χρήση multimedia. Απευθύνονται κυρίως σε χρήστες κινητών 

Δεν μπαίνουν σε κανονικές φωτογραφικές/video cameras? Πιστεύεις ότι δεν θα βγουν νέα μοντέλα που θα υποστηρίζουν πάνω από 256/512GB κάρτες?

21 λεπτά πριν, Markantonis είπε

Ουάου!

πως μπαίνει στο iPhone? 🤓😜

Το iphone τo 1T οταν το βγαλει σε κινητό θα το πληρώνεις +1000$ πέρα απο την τιμή της συσκευής.  

Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Δεν μπαίνουν σε κανονικές φωτογραφικές/video cameras? Πιστεύεις ότι δεν θα βγουν νέα μοντέλα που θα υποστηρίζουν πάνω από 256/512GB κάρτες?

Μπαίνουν ναι. Απλά σχολίασα πως τώρα στην αγορά δεν υπάρχουν κινητά που να τις υποστηρίζουν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...