Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

BF ειχε παιξει και στα 200 κοντα οποτε δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερη προσφορα, αλλα νταξει για καποιον που το ηθελε ειναι 12% κατω

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, arianosfc είπε

BF ειχε παιξει και στα 200 κοντα οποτε δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερη προσφορα, αλλα νταξει για καποιον που το ηθελε ειναι 12% κατω

συμφωνώ ότι για εποχές BF δεν είναι προσφορά αλλά για εποχές 28 Φεβρουαρίου 2019 νομίζω μια χαρά προσφορά μπορεί να θεωρηθεί :)

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, thodoris5321 είπε

Νομίζω πως τα 200 που έπαιζε Black Friday ήταν εκθεσιακά έτσι κι αλλιώς.

Ηταν κανονικά σφραγισμένα και μάλιστα V2

Δημοσ.
Μόλις τώρα, katsikoula είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Δυστυχώς, το μόνο παιχνίδι AAA για όποιον δεν του αρέσουν τα αγωνιστικά είναι το Resident Evil. Παθών και εγώ...

Κι εγώ από τύχη δεν το πήρα. Δεν είχε διαθεσιμότητα. Πήγα μετά και το νοίκιασα από ένα κατάστημα. Θα πρότεινα σε όποιον ψήνεται, να το νοικιάσει πρώτα. Μπορεί να είναι ακριβή η ενοικίαση αλλά είναι πολλές οι πιθανότητες να μην του αρέσει, οπότε πιστεύω αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το είχα πάρει με τιμόνι G29 και Gran Turismo. Δυστυχώς ακόμα δεν το έχω ανοίξει καν... Ελπίζω να τα βγάλει τα λεφτά του βέβαια, μαζί με RE 7 και driveclub (ίσως και doom). Πάντως τόσα χρήματα δεν θα έδινα. 😥

• Moderators
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, katsikoula είπε

Ωραίος!!! Το προσθέτω στο αρχικό post ;)

Καθε νεα προσφορα σε νεο θεμα.

Δεν αλλαζουμε τιμη και καταστηματα σε τιτλους. Για αλλο πραγμα ειναι η κουβεντα σε μια τετοια περιπτωση σε ενα θεμα, με τετοιες αλλαγες οι απαντησεις που ηδη υπαρχουν, θα μοιαζουν ηλιθιες και εκτος τοπου και χρονου συν οτι θα δημιουργουν αλλη εντυπωση για του νεου τιτλου το περιεχομενο απο οτι θα ηταν η πραγματικοτητα.

Μπορειτε να ανοιξετε ΝΕΟ θεμα.  ΜΟΝΟ. Το επανεφερα στο αρχικο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω πως ειναι και ιδιαιτερη προσφορα μιας και ειναι απο εξωτερικο πραγμα που σε αναγκαζει να χασεις εγγυηση... Τον περασμενο νοεβρη στα ελληνικα καταστηματα επεσε σε προσφορα 200ε και μαλιστα ητανε το V2...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...