Iliasko2000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Θελω να κανω μια ερωτηση με διπλωμα 125 μπορω να βγαλω αδεια και ασφαλεια στο ονομα μου ανεξάρτητα αν με καλύπτουν η οχι ευχαριστω
Haldol Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Iliasko2000 είπε Θελω να κανω μια ερωτηση με διπλωμα 125 μπορω να βγαλω αδεια και ασφαλεια στο ονομα μου ανεξάρτητα αν με καλύπτουν η οχι ευχαριστω Τι πάει να πει "ανεξάρτητα αν δε σε καλύπτει"; Αν δε σε καλύπτει η ασφάλεια, είναι το ίδιο με το να μην έχεις ασφάλεια. Παρ' όλα αυτά, το Crypton 135 είναι κάτω από 14,75 HP, οπότε σε καλύπτει το δίπλωμα Α1.
antbyron Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Haldol είπε Τι πάει να πει "ανεξάρτητα αν δε σε καλύπτει"; Αν δε σε καλύπτει η ασφάλεια, είναι το ίδιο με το να μην έχεις ασφάλεια. Παρ' όλα αυτά, το Crypton 135 είναι κάτω από 14,75 HP, οπότε σε καλύπτει το δίπλωμα Α1. Νομίζω δεν έχει να κάνει μόνο με τους ίππους αλλά και με τα κυβικά. Τουλάχιστον εγώ που πήγα και ρώτησα στο υπουργείο συγκοινωνιών και σε μία σχολή αν μπορώ να οδηγήσω σκούτερ < 14.75 ίππων αλλά 200 κυβικών, πήρα αρνητική απάντηση, μόνο 125 μπορώ να οδηγήσω με Α1.
andrapos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Άδεια μπορείς να βγάλεις όπως και ασφάλεια μόνο που η ασφάλεια δεν θα σε καλύπτει εσένα αλλά όποιον έχει το κατάλληλο δίπλωμα.Αυτο σημαίνει ότι αν σε σταματήσει η αστυνομία μπορεί να σε γράψει για δίπλωμα και ασφάλεια.Επισης αν τρακάρεις κάποιον και φταις εσύ η ασφάλεια δεν θα σε καλύψει.Με λίγα λόγια ο νόμος σου επιτρέπει να κατέχεις ότι όχημα θέλεις αλλά για να το οδηγήσεις πρέπει να έχεις το ανάλογο δίπλωμα. 1
VonLoutsos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το Α1 είναι μέχρι 125ml (:P) και 11kW όσο είναι αυτό σε άλογα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από VonLoutsos
RedPriest Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 14 ώρες πριν, Haldol είπε Τι πάει να πει "ανεξάρτητα αν δε σε καλύπτει"; Αν δε σε καλύπτει η ασφάλεια, είναι το ίδιο με το να μην έχεις ασφάλεια. Παρ' όλα αυτά, το Crypton 135 είναι κάτω από 14,75 HP, οπότε σε καλύπτει το δίπλωμα Α1. Δεν σε καλύπτει θα πρέπει να είναι μέχρι 125cc και 11kw. Όχι 125cc ή μεχρι 11kw. Τώρα σε έναν έλεγχο η αστυνομία μπορει να κάνει τα στραβά μάτια αλλα σε περίπτωση ατυχήματος θα υπάρξει πρόβλημα.
panoskatos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 28/2/2019 στις 3:54 ΠΜ, Iliasko2000 είπε Θελω να κανω μια ερωτηση με διπλωμα 125 μπορω να βγαλω αδεια και ασφαλεια στο ονομα μου ανεξάρτητα αν με καλύπτουν η οχι ευχαριστω Ναι πολύ σωστά τα γράφεις. Μάλιστα η ασφάλιση είναι υποχρεωτική ασχέτως αν σε καλύπτει ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα