Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα ποσο ισχυει αυτο. Εχω δυνατο PC και πηρα PS4 σχεδον αποκλειστικα για να παιξω RDR2. Θα μπορουσα τωρα απλα να το παιρνα σε xbox και να παίξει στο pc με τη νεα ενημερωση

https://www.techradar.com/amp/news/windows-10-april-2019-update-could-play-native-xbox-one-games

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, therock είπε

Κατα ποσο ισχυει αυτο. Εχω δυνατο PC και πηρα PS4 σχεδον αποκλειστικα για να παιξω RDR2. Θα μπορουσα τωρα απλα να το παιρνα σε xbox και να παίξει στο pc με τη νεα ενημερωση

https://www.techradar.com/amp/news/windows-10-april-2019-update-could-play-native-xbox-one-games

Αν έχεις δυνατό pc όπως γράφεις και αν όντως η MS φτιάξει native xbone emulator, αντιλαμβάνεσαι ότι οι τίτλοι θα τρέχουν as is (fixed resolution+settings + 30 fps οι περισσότεροι από αυτούς). Και εντάξει να ήταν exclusives το καταλαβαίνω, αλλά έχουν εξαφανιστεί αυτά πια από τα xbox.

Δημοσ.

Δεν εννοω οτι θα μου δοθει η δυνατοτητα να το παιξω σε 4κ με ολα τα δυνατα φιλτρα.

Το σκεπτικο μου ηταν οτι εχω πισι που παιζει τα παντα και αναγκαστικα να παρω κονσολα για να παιξω ακυκλοφορητο παιχνιδι ενω τελικα αν οντως γινει αυτο θα μπορουσα να παιξω τον τιτλο στο PC και πλεον να θες κονσολα μονο για τα sony exclusive

Εν τελη ενδιαφσρον ειναι και παλι θα θελα να δω μηπως παιζουν καποια xbox360 remaster σε xbox one επανεκδοση στο pc και πως θα εξελιχθει το θεμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα πιο πολλα χβοχ οnε games υπαρχουν ηδη στο windows store,επισης το rdr 2 θα βγει κανονικα στο pc,τουλαχιστον ετσι λενε ολοι.Δεν νομιζω να ειναι καποιου ειδους emulator αλλα καποιου ειδους cloud υπηρεσια(λογικα θα χρειαζεται και καποια αρχεια στο pc για θεμα ταχυτητας κτλ) απο το ονομα και μονο Project xCloud

Για μενα ενα καλο pc και ενα ps4 και παιζεις τα παντα,για switch ηδη εχει βγει emulator,(yuzu)

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 1
Δημοσ.

Και εγω αυτης της αποψης ειμαι, απλα νιωθω πως βιαστηκα να παρω την κονσολα (5-6 χρονια μετα την κυκλοφορια δε το λες και βιαστικο) επειδη 19-20 θα βγει το PS5 και θα ριξει επιτελους τιμη γιατι ακομα κραταει ψηλα. Οποτε αν θα μπορουσα να παιξω τωρα rdr2  ετσι (PC θα αργησει και αν κιολας θα βγει) θα παιρνα στο πολυ μετα ps4 για να παιξω uncharted last of us2 και τα οποια διαμαντακια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...