Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι αυτο που μου λες σου λεω ..αν τις βαλεις στις θεσεις 1-3 στο ποστ σου λεει να τους αλλάξεις θέση ..Αλήθεια αν εβαζες αλλες 2 ιδιες στις θεσεις 1-3 θα τις έπαιρνε  ? 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι λογικά αλλά μου φαίνεται περίεργο που σου βγάζει ποστ σφάλμα για να κάνεις αλλαγή θέση στις μνήμες θα το δοκιμάσω βέβαια και στον υπολογιστή του φίλου μου με ευκαιρία να δω κιόλας btw την κάρτα την δοκίμασες σε άλλον υπολογιστή? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια το Pc φυσάει ..ο επεξεργαστής (RYZEN 2600) δεν μασάει πουθενά , βαζω φουλ γραφικα και ο επεξεργαστής με το πασο του .

Οι μνημες CORSAIR CMK16GX4M2B3000C15 VENGEANCE LPX BLACK 16GB με ενα κλικ στο bios κλειδωσαν 3200 χωρις το παραμικρό πρόβλημα .

Η καρτα γραφικών τα ίδια (ναι την δοκίμασα σε άλλο Pc αλλα τα ιδια (σε θυρες χ16) παρ ολλα αυτά σε games σε ρυθμίσεις για 1080 p  παίζω full και τα fps ειναι πανω απο 30fps .

Επεξ/σία από dennissgr
Δημοσ.

Οταν ανοιξες το gpuz πατησες να κανεις render ? Αν οχι πατα το και το pcie θα παει στο x16. Κοιτα επισης στα nvidia control panel στο power management να ειναι adaptive.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Τα γραφικα εξαρτώνται από την κάρτα και όχι τον επεξεργαστή. Επίσης έπρεπε να κλειδώσουν 2933/3000 και όχι 2300 οι RAM. Η κάρτα ίσως θέλει αλλαγή τότε.

Εκανα λαθος 3200 ηθελα να πω 😛..

11 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Οταν ανοιξες το gpuz πατησες να κανεις render ? Αν οχι πατα το και το pcie θα παει στο x16. Κοιτα επισης στα nvidia control panel στο power management να ειναι adaptive.

Για να booταρη ο υπολογιστης πρεπει απο το uefi να εχω αλλαξει την θυρα σε x4 γιατι αλλιως δεν κανει post  , δηλαδη ανοιγω τον υπολογιστη και δεν εχω εικονα και δεν κανει "μπιπ" η μητρικη  !

Επεξ/σία από dennissgr
Δημοσ.

Μου μυρίζει ελαττωματική μητρική προσωπικά... έχεις κάποια άλλη κάρτα ή να δανειστείς  να δοκιμάσεις στο "προβληματικό" pcie ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...