TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, dennissgr είπε Τωρα εμφανίστηκαν και αλλα προβλήματα ..Σημερα μου ερχετε να τον πεταξω απο το μπαλκονι απο τα νευρα μου . Μου πεταει μπλε οθονες λεω μνημη ειναι , αν ορίσω της τιμες ακριβώς στα timings που ειναι μνημες + volts το pc δεν bootαρη .Αν ορισω auto στα volts ανοίγει αλλα εχω μπλε οθονες , Αν βαλω σε XMP 2 σε 2933MHz ανοιγει αλλα εχω randoms bsod με καθε φορα διαφορετικη αίτια σφάλματος . Λεω λες να ειναι οι σκληροί ? Πλεον σε οποιο σκληρο παω να εγκαταστησω τα windows μου βγαζει σφαλμα κατα την εγκατάσταση η bsod κατα την εγκατασταση .. Αν δεν φταινε οι μνημες, να ξερεις οτι εχει, καποιες "ιδιαιτεροτητες": ως προς το οτι ισως δεν βλεπει & σε ολα τα sata ports, τους δισκους.. 😣
dennissgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρήκα τον ένοχο για τα bsod .. Η μια μνημη ειναι ελαττωματική , τι ελαττωματική .. δεν μου άφηνε ουτε install στα windows να κανω και καθόμουν και άλλαζα δίσκους σα τις γυναικες γτ δεν περίμενα καινούργιες μνήμες να εχουν θεμα ! Λοιπον .. Ram : https://www.e-shop.gr/ram-patriot-pv48g300c6k-viper-4-series-8gb-2x4gb-ddr4-3000mhz-black-red-dual-kit-p-PER.559300 Cpu : RYZEN 2600 M/B : https://www.e-shop.gr/mitriki-msib450-a-pro-retail-p-PER.524013 GPU : GTX 970 G1 Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από dennissgr
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 29 λεπτά πριν, dennissgr είπε Βρήκα τον ένοχο για τα bsod .. Η μια μνημη ειναι ελαττωματική , τι ελαττωματική .. δεν μου άφηνε ουτε install στα windows να κανω και καθόμουν και άλλαζα δίσκους σα τις γυναικες γτ δεν περίμενα καινούργιες μνήμες να εχουν θεμα ! Λοιπον .. Ram : https://www.e-shop.gr/ram-patriot-pv48g300c6k-viper-4-series-8gb-2x4gb-ddr4-3000mhz-black-red-dual-kit-p-PER.559300 Cpu : RYZEN 2600 M/B : https://www.e-shop.gr/mitriki-msib450-a-pro-retail-p-PER.524013 GPU : GTX 970 G1 Δηλαδή είναι οκ τωρα? Χδ
dennissgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 εχω την μια μνημη πανω αν βαλω την δευτερη (αυτη που ειναι η προβληματικη ) θα με τρελανει στα bsod !Aπο αυριο πανε για doa στο eshop ! Τώρα μενει μονο να ανακαλύψω στην gpu τι στο καλο πείσμα ειναι αυτο που εχει να μην θελει να παιξει σε θυρες με πανω απο pcie x4 ?
dennissgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Παιδια ελεος . Μου δώσανε ελατωματικες μνημες και οταν τις πηγα στο eshop μου λενε οτι πρεπει να περασουν εγγυηση να ελεγχθούν και να αντικατασταθουν . Δηλαδη σου πουλαω σκαρτο πραγμα και αντι αμεσως να το παρουν και την ιδια στιγμη να μου δωσουν κατι αλλο με βαζουν σε μια ακομα ταλαιπωρια ..ξεφτιλα ! Ενω ειμαι χρονια πελατης του , απο δω και περα δεν θα με ξανα δουν !
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dennissgr είπε Παιδια ελεος . Μου δώσανε ελατωματικες μνημες και οταν τις πηγα στο eshop μου λενε οτι πρεπει να περασουν εγγυηση να ελεγχθούν και να αντικατασταθουν . Δηλαδη σου πουλαω σκαρτο πραγμα και αντι αμεσως να το παρουν και την ιδια στιγμη να μου δωσουν κατι αλλο με βαζουν σε μια ακομα ταλαιπωρια ..ξεφτιλα ! Ενω ειμαι χρονια πελατης του , απο δω και περα δεν θα με ξανα δουν ! Το eshop είναι για μικροπραγματα ποιο πολύ από θέμα hardware είναι πολύ ακριβό... Πλέον με 110€ παίρνεις 2x8GB gskill 3200 mhz Ripjaws Ααα και κατι ακόμα οι μνήμες στα ryzen πρέπει να είναι στην θύρα 2 και 4 (αυτό θα το επιβεβαιώσεις όταν διαβάσεις και το manual της μητρικής το λέει)
leros2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dennissgr είπε Παιδια ελεος . Μου δώσανε ελατωματικες μνημες και οταν τις πηγα στο eshop μου λενε οτι πρεπει να περασουν εγγυηση να ελεγχθούν και να αντικατασταθουν . Δηλαδη σου πουλαω σκαρτο πραγμα και αντι αμεσως να το παρουν και την ιδια στιγμη να μου δωσουν κατι αλλο με βαζουν σε μια ακομα ταλαιπωρια ..ξεφτιλα ! Ενω ειμαι χρονια πελατης του , απο δω και περα δεν θα με ξανα δουν ! Η διαδικασία είναι απολύτως σωστή. Σε ποιο κατάστημα δεν θα έπρεπε πρώτα να τις ελέγξουν ? Το ότι είναι ελαττωματική πρέπει να διαπιστωθεί και από αυτούς πρώτα. 1
dennissgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Βεβαία ξεφεύγω απο το θεμα αλλα σύμφωνα με αυτο το vid στις μνήμες με 3000 mhz εχεις ποιο πολλα fps παρα με 3200mhz συμφωνείτε ? Επισης οι ryzen λεει παίρνουν μνημες μέχρι 2933 ?
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dennissgr είπε Βεβαία ξεφεύγω απο το θεμα αλλα σύμφωνα με αυτο το vid στις μνήμες με 3000 mhz εχεις ποιο πολλα fps παρα με 3200mhz συμφωνείτε ? Επισης οι ryzen λεει παίρνουν μνημες μέχρι 2933 ? Αυτο με τις μνήμες δεν είναι κάτι σίγουρο για 1000% το να δεις διαφορά από 2400 mhz μνήμη από μια 3200 και να έχει διάφορα σε gaming 3-5 fps δεν είναι κάτι τρομερό απλά οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες, οι ryzen παίρνουν όσο κρατάει η κάθε μητρική αυτό με τα 2993 ήταν στους ρυζεν πρώτης γενιάς με μητρικές β350, χ370,320 και αυτό λόγο από bios τώρα δεν Νομιζω να έχουν θέματα
dennissgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Πήρα αυτές https://www.skroutz.gr/s/7380831/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3000MHz-CMK16GX4M2B3000C15.html# Εχουν και συμβατότητα με την μητρική συμφωνα με το site της msi , βεβαια με εχει σκαλώσει γτ την εχει ως single channel στα 8gb , υποθέτω λοιπον πως εχουν μονο την μια οχι σαν σετ αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο θεματακι .Διαβασα οτι ανετα με τα σωστα timings παει στα 3200 αν και η διαφορα πιστευω θα ειναι στα 1fps . Τωρα την επομενη φορα που θα βρω λεφτα επειδη ειμαι και τρελιαρης με βλεπω να παιρνω μια rtx gpu και ενα σκληρο m.2 να απογειωθεί το σύστημα !
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 39 λεπτά πριν, dennissgr είπε Πήρα αυτές https://www.skroutz.gr/s/7380831/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3000MHz-CMK16GX4M2B3000C15.html# Εχουν και συμβατότητα με την μητρική συμφωνα με το site της msi , βεβαια με εχει σκαλώσει γτ την εχει ως single channel στα 8gb , υποθέτω λοιπον πως εχουν μονο την μια οχι σαν σετ αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο θεματακι .Διαβασα οτι ανετα με τα σωστα timings παει στα 3200 αν και η διαφορα πιστευω θα ειναι στα 1fps . Τωρα την επομενη φορα που θα βρω λεφτα επειδη ειμαι και τρελιαρης με βλεπω να παιρνω μια rtx gpu και ενα σκληρο m.2 να απογειωθεί το σύστημα ! Βάλε τις μνήμες στην θέση 2 και 4 1
dennissgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Και να θελω να τις βαλω σε αλλη θεση δεν σε αφήνει η μητρικη , σου πεταει μήνυμα στο post και σου λεει να αλλάξεις την θεση τους ! 1
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dennissgr είπε Και να θελω να τις βαλω σε αλλη θεση δεν σε αφήνει η μητρικη , σου πεταει μήνυμα στο post και σου λεει να αλλάξεις την θεση τους ! Κάνε bios update δεν είναι φυσιολογικό αυτό
dennissgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 To να μου λεει το bios να τις βαλω στις θέσεις 2 και 4 ?
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dennissgr είπε To να μου λεει το bios να τις βαλω στις θέσεις 2 και 4 ? Το manual από την msi προτείνει την θέση 2 και 4 σε ryzen αλλά εσύ λες ότι δεν κάνει post αν τις αλλάξεις αυτό είναι παράλογο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα