Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως γινεται να επαναλαμβανοτε καθε χρονο καποια γεγονοτα που καταχωρουμε οταν το θελουμε ?Αλλα ειναι ΟΚ και αλλα δεν εμφανιζοντε σε μελοντικα χρονια .Για παραδειγμα ο Νοεμβριος 2019 εχει κι αλλα .

Μπορω να αλλαξω ηδη καταχωρημενα γενεθλια για παραδειγμα ?

Ευχαριστω.

100.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Στο ημερολόγιο Google σε συσκευές Android για να ακούγονται τα συμβάντα στην ώρα τους πρέπει να είσαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi ή πρέπει να είσαι συνδεδεμένος σε λογαριασμό Google?

Στο android smartphone που έχω (Alcatel 1B 2022, έχει προεγκατεστημένο το Ημερολόγιο της Google) τα συμβάντα ακούγονται στην ώρα τους μόνο όταν είμαι συνδεδεμένος σε  Wi-Fi. Όταν δεν είμαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi ο ήχος ειδοποίησης του ημερολογίου ακούγεται μερικά λεπτά αργότερα (κάποιες φορές μετά από 4 λεπτά, άλλες φορές μετά από 11 λεπτά και κάποιες φορές εως και 18 λεπτά αργότερα). Τι ακριβώς παίζει? Που είναι το πρόβλημα?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Φυσικα πρεπει και τα δυο που λες .....

Και για ποιον λόγο το έφτιαξαν έτσι? Άλλα κινητά που έχουν άλλο ημερολόγιο το συμβάν χτυπάει στην ώρα του χωρίς να είναι συνδεδεμένα σε Wi-Fi ή χωρίς να είναι συνδεδεμένα σε λογαριασμό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Candela είπε

Και για ποιον λόγο το έφτιαξαν έτσι? Άλλα κινητά που έχουν άλλο ημερολόγιο το συμβάν χτυπάει στην ώρα του χωρίς να είναι συνδεδεμένα σε Wi-Fi ή χωρίς να είναι συνδεδεμένα σε λογαριασμό.

Αλλο ξυπνητηρι κινητου που οντvς εχουν και τα android και αλλο ημερολογιο google που θελει συνδεση σε internet

• Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αλλο ξυπνητηρι κινητου που οντvς εχουν και τα android και αλλο ημερολογιο google που θελει συνδεση σε internet

Οκ. Άλλα ημερολόγια για android σαν της google που να χρειάζονται σύνδεση στο internet υπάρχουν?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Candela είπε

Οκ. Άλλα ημερολόγια για android σαν της google που να χρειάζονται σύνδεση στο internet υπάρχουν?

Πως μπορει ενα ημερολογιο να ενημερωνετε χωρις συνδεση σε internet ???

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Πως μπορει ενα ημερολογιο να ενημερωνετε χωρις συνδεση σε internet ???

Στο Samsung Galaxy A21s (εκτός από το Alcatel 1B 2022 που έχω) έχω δοκιμάσει το ημερολόγιο χωρίς σύνδεση σε Wi-Fi, με απενεργοποιημένα τα δεδομένα και σε δίκτυο 2G. Επίσης το δοκίμασα χωρίς κάρτα SIM και χωρίς σύνδεση σε Wi-Fi. Και το συμβάν ακούγεται κανονικά στην ώρα του, αν πχ το ορίσω από 16:48 εως 23:59 και υπενθύμιση την ώρα του συμβάντος θα ακουστεί στις 16:48 (το Galaxy A21s δεν έχει προεγκατεστημένο το ημερολόγιο της google, έχει άλλο της Samsung)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Candela είπε

Στο Samsung Galaxy A21s (εκτός από το Alcatel 1B 2022 που έχω) έχω δοκιμάσει το ημερολόγιο χωρίς σύνδεση σε Wi-Fi, με απενεργοποιημένα τα δεδομένα και σε δίκτυο 2G. Επίσης το δοκίμασα χωρίς κάρτα SIM και χωρίς σύνδεση σε Wi-Fi. Και το συμβάν ακούγεται κανονικά στην ώρα του, αν πχ το ορίσω από 16:48 εως 23:59 και υπενθύμιση την ώρα του συμβάντος θα ακουστεί στις 16:48 (το Galaxy A21s δεν έχει προεγκατεστημένο το ημερολόγιο της google, έχει άλλο της Samsung)

Αυτα που δεν σου χτυπάνε απο που τα έχεις καταχωρήσει;Πχ αν τα έχεις καταχωρήσει απο το pc και δεν έχεις συγχρονισμό με το κινητό δεν πρόκειται να μεταφερθούν εκεί οποτε και δεν θα χτυπήσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτα που δεν σου χτυπάνε απο που τα έχεις καταχωρήσει;Πχ αν τα έχεις καταχωρήσει απο το pc και δεν έχεις συγχρονισμό με το κινητό δεν πρόκειται να μεταφερθούν εκεί οποτε και δεν θα χτυπήσουν.

Ο λογαριασμός PC Sync γράφει ότι είναι επιλεγμένος (από την αρχή αυτόν τον λογαριασμό είχε προεπιλεγμένο χωρίς να τον αλλάξω). Αυτό το pc εννοείς?  Ο συγχρονισμός αυτός που είπες για να χτυπάνε κανονικά στην ώρα τους τα συμβάντα πως γίνεται?

Επεξ/σία από Candela
Δημοσ.

Οι εφαρμογές ημερολογίου στο Google play που είναι επί πληρωμή τι διαφορά έχουν από τις εφαρμογές ημερολογίου που είναι δωρεάν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...