modechristo_13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) αραξε μην τρελαινεσαι και εγω εχω βαλει σχετικα προσφατα Q20 στο αμαξι αλλα οχι στο ταμλο ... ( καταρχας αν το ηθελες γι αυτην την δουλεια το Q60 θα επρεπε να παρεις που ειναι σιλικονης για τα πλαστικα!! ειχα βαλει σε μεντεσεδες , καθρεπτες , στην υποδοχη της ζωνης γενικα σε μεταλλικα σημεια που μπορει να υπαρχει αργοτερα τριξιμο.. μυριζει οντως απαισια αλλα 2 βολτες με ανοικτα παραθυρα ειναι οκ μετα..... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από modechristo_13 1
nick#18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, jmmys είπε Αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς που φωναζετε για καρκίνο λόγω εισπνοής ρύπων, καπνιζετε τσιγάρα. Εγώ τουλάχιστον όχι, ούτε και κάπνιζα ποτέ.. Οπως επίσης δεν θα έλεγα ότι γκρινιάζω απλά αναφέροντας μια πηγή μόλυνσης του αέρα.. στη δουλειά μου θα μπορούσα να πω ότι αναπνέω δυστυχώς ακόμα χειρότερα υλικά κάποιες φορές..
mp123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 27/2/2019 στις 5:54 ΜΜ, Archilleo είπε Γεια σας! Επλεινα το αυτοκινητο μου και αντι για γυαλιστικο του εβαλα το Q20 σπρευ μεσα στο ταμπλο και σε ολα τα πλαστικα μερη ( τιμονι, καντραν, πορτες, θηκες κτλ). Εβαλα μπολικο παντου μεσα και στο τελος διαβασα στις οδηγιες οτι προκαλει καρκινο. Βασικα ελεγε "Υποπτο για εμφανιση καρκινου). Εχω αγχωθει λιγακι. Καθε φορα που θα μπαινω μεσα δηλαδη, θα εισπνεω το σπρευ; Ειναι δυνατον να εμφανισω καρκινο ή καποια αρρωστια (μακροπροθεσμα); Διαβασα, επισης, οτι δεν κανει να ερχεται σε επαφη με τα χερια και τα ματια. Εγω εκανα και το τιμονι, που το πιανω συνεχεια. Τι λετε; Ναι θα εμφανισεις γριπη, , μαγουλαδες και θα μεγαλωσουν τα αυτια σου. ελεος ανθρωπε με τι καθεσε και ασχολησε.
futureshock Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 μονο εγω απορω γιατι εβαλε λιπαντικο αλυσιδας αντι για γυαλιστικο σε ολο το εσωτερικου του αυτοκινητου ; 😂
Archilleo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 19 ώρες πριν, futureshock είπε μονο εγω απορω γιατι εβαλε λιπαντικο αλυσιδας αντι για γυαλιστικο σε ολο το εσωτερικου του αυτοκινητου ; 😂 Αυτο βρηκα εκεινη την ωρα. Υπεθεσα οτι κανει τη δουλεια του γυακιστικου και προστατευει. Σιγουρα ηταν τελειως ακυρο αυτο. Το θεμα ειναι πως το βγαζω... Χαιρω πολυ, καταλαβα οτι εκανα ανοησια. Δεν περιμενα εσας να μου το πειτε. 23 ώρες πριν, mp123 είπε Ναι θα εμφανισεις γριπη, , μαγουλαδες και θα μεγαλωσουν τα αυτια σου. ελεος ανθρωπε με τι καθεσε και ασχολησε. Μικροπραγματα... Στις 28/2/2019 στις 9:04 ΠΜ, gdriver είπε πως σου ήρθε και έβαλες q20 στο ταμπλό; το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα μόνο για μικρης διάρκειας λίπανση αλλά και γιατί είναι καταπληκτικό ως σπρέι επαφών. Σε αλυσίδα ποδηλάτου δε, κορυφή. Νομίζω πως δε γράφει κάπου πως έχει σιλικόνη. Για εσωτερικό πάντως υπάρχουν άπειρα προϊόντα. Πάντως δε διαρκεί πολύ , αν σε ανησυχεί , εξατμίζεται σχετικά γρήγορα. Με νερό και κάποιο απορρυπαντικό πιάτων θα κάνεις καλή δουλειά. Γνώμη μου μη βάλεις οινόπνευμα, χειρότερα θα το κάνεις. ζεστό νερό με καθαριστικό πιάτων πιάτων διαλυμενο και είσαι μία χαρά. Το σκεφτηκα. Επειδη το νερο ως διαλυτης και το απορ.πιατων αφαιρει τα λιπη(λαδια-λιπαρη ουσια που ειναι προσκολλημενη) θα τα αφαιρουσ ολα. Θα το κανω οταν το παω για πλυσιμο απο βδομαδα. Ευχαριστω για τη γνωμη σου! Στις 28/2/2019 στις 7:28 ΜΜ, panoskatos είπε Αδερφέ ο καρκίνος δεν είναι γρίπη να κολλήσεις επειδή το άγγιξες ή το εισέπνευσες μια φορά! Ρίξε ταλκ σε κάποια σημεία στο ταμπλό του αυτοκινήτου σου και πήγαινε το για εσωτερικό καθάρισμα σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Αυτά... Don't Worry. Θα το καθαρισω μονος με υγρο πιατων και νερο. Και καλο τριψιμο... Ευχαριστω, παντως!! Στις 28/2/2019 στις 10:15 ΜΜ, nick#18 είπε Οσο για τα diesel.. θελεις να μου πεις πως τα ριμαδια εκει εξω που βγαζουν 2 τονους καπνιλα και δε στεκεσαι πισω τους ειναι ο,τι καλυτερο για την υγεια? Χειροτερα, σιγουρα. Βαλε και το τσιγαρο, ετσι; που εχει πανω απο 70 ουσιες μεσα... Στις 1/3/2019 στις 12:40 ΠΜ, jmmys είπε Αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς που φωναζετε για καρκίνο λόγω εισπνοής ρύπων, καπνιζετε τσιγάρα. Σωστο κι αυτο! Στις 1/3/2019 στις 3:29 ΜΜ, modechristo_13 είπε αραξε μην τρελαινεσαι και εγω εχω βαλει σχετικα προσφατα Q20 στο αμαξι αλλα οχι στο ταμλο ... ( καταρχας αν το ηθελες γι αυτην την δουλεια το Q60 θα επρεπε να παρεις που ειναι σιλικονης για τα πλαστικα!! ειχα βαλει σε μεντεσεδες , καθρεπτες , στην υποδοχη της ζωνης γενικα σε μεταλλικα σημεια που μπορει να υπαρχει αργοτερα τριξιμο.. μυριζει οντως απαισια αλλα 2 βολτες με ανοικτα παραθυρα ειναι οκ μετα..... Εβαλα και σε σημεια με μεντεσεδες και σιδερα, οπως το κλιπσακι της ζωνης στις πορτες (μεντεσεδες), χειροφρενο κτλ...
mp123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, Archilleo είπε Εβαλα και σε σημεια με μεντεσεδες και σιδερα, οπως το κλιπσακι της ζωνης στις πορτες (μεντεσεδες), χειροφρενο κτλ... γενικα εκανες το αμαξι κ@λ@
Archilleo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 41 λεπτά πριν, mp123 είπε γενικα εκανες το αμαξι κ@λ@ Γαμησε τα! Χαχαχα!
thant Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Archilleo είπε Εβαλα και σε σημεια με μεντεσεδες και σιδερα, οπως το κλιπσακι της ζωνης στις πορτες (μεντεσεδες), χειροφρενο κτλ... Στις δισκόπλακες έβαλες;
Archilleo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, thant είπε Στις δισκόπλακες έβαλες; Ξεχασα. Θα βαλω ομως να σου κανω το χατιρι.
stamatisj1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Για συντήρηση πλαστικών - δερματίνης ή ακόμη και δέρματος ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ. Σχεδόν τζάμπα από φαρμακείο με μαλακό πανάκι (που δεν αφήνει χνούδι) και λίγη ποσότητα κάνει θαύματα. Απλά σε 5-10 ημέρες χάνει σιγά σιγά την γυαλάδα του (το ξαναπερνάς). Εγώ μετά από πλύσιμο και στέγνωμα το απλώνω και σε ταλαιπωρημένα σημεία του αμαξώματος και γυαλίζει σαν καινούργιο (αφαιρεί προσωρινά και τις μικρογρατζουνιές), Δοκίμασε το και πες μας.... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από stamatisj1 1
panoskatos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Το καλύτερο για εμένα στο ταμπλό και γενικά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι συχνό ξεσκόνισμα και νεράκι ΜΟΝΟ σε πανάκι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα