accipio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Διάβασε εδώ για να καταλάβεις πώς γίνεται backup/restore με χρήση image file με το AOMEI Backupper. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από accipio
chriskourou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, accipio είπε Διάβασε εδώ για να καταλάβεις πώς γίνεται backup/restore με χρήση image file με το AOMEI Backupper. Διάβασα, περίπου κατάλαβα τι λέει, αλλά όλα αυτά δε βοηθάνε. Ωραία ας πούμε πως έκανα image file. Τι να το κάνω; Απλά να έχω ένα image file? Έχω βάλει τον καινούριο ssd και θέλω απλά να περάσω τα windows σε αυτόν. Υπάρχει κάποιος σαφής τρόπος ή πρέπει να ακολουθήσω ας πούμε 10 διαφορετικά πράγματα για να γίνει;
accipio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Τι δεν καταλαβαίνεις; Τα πράγματα είναι απλά. Αν θέλεις να κλωνοποιήσεις τον παλιό σου δίσκο στον καινούριο, μπορείς να το κάνεις με τη χρήση του image file. Αν θέλεις να έχεις backup των Windows και των εγκατεστημένων εφαρμογών για περίπτωση ανάγκης, το κάνεις με το image file. Αν απλώς θέλεις να βάλεις νέο δίσκο και να περάσεις εξ αρχής τα Windows σ' αυτον με format, δεν σου χρειάζεται το image file.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Έχεις φτιάξει λοιπόν το image file,το οποίο υπάρχει σε έναν εξωτερικό δίσκο. Παρεμπιπτόντως, εγώ θα έκανα full disk backup αντί για system, αλλά αυτό εξαρτάται και από τι partitions έχει ο εκάστοτε δίσκος. 1) Φτιάχνεις ένα μέσο εκκίνησης με το Aomei 2) Βγάζεις το παλιό SSD και βάζεις τον νέο 3) Εκκινείς με το Aomei που έφτιαξες στο (1) 4) Κάνεις restore το image στο νέο SSD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα