Προς το περιεχόμενο

M2 ssd Evo 970 πρόβλημα

JDM95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.

Δεν έχουνε περάσει 6 μήνες από τότε που έβαλα τον 970 Evo της Samsung και ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον M 2 σήμερα που πήγα να ανοίξω το pc μου πετάει μετά το BIOS screen μήνυμα "a disk read error occurred. Press ctrl alt del to restart" όπου με ξαναβάζει στο ίδιο μήνυμα. Δοκίμασα να αλλάξω τη θέση του m2 από τη πρώτη της μητρικής στην δεύτερη που έχει αλλά το ίδιο πράγμα. Έβγαλα και ξανά έβαλα τις ραμ μήπως αλλά καμία διαφορά. Τα BIOS αναγνωρίζουν τον δίσκο αλλά αν κάνω boot μέσα από τα BIOS έχω παλι το ίδιο πρόβλημα με το μήνυμα που εμφανίζεται. Δεν μου έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο και αυτό έγινε στο άκυρο. Καμιά ιδέα παιδιά; Με φορμάτ θα φτιάξει ή θέλει αλλαγή;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JDM95 είπε

Καλησπερα.

Δεν έχουνε περάσει 6 μήνες από τότε που έβαλα τον 970 Evo της Samsung και ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον M 2 σήμερα που πήγα να ανοίξω το pc μου πετάει μετά το BIOS screen μήνυμα "a disk read error occurred. Press ctrl alt del to restart" όπου με ξαναβάζει στο ίδιο μήνυμα. Δοκίμασα να αλλάξω τη θέση του m2 από τη πρώτη της μητρικής στην δεύτερη που έχει αλλά το ίδιο πράγμα. Έβγαλα και ξανά έβαλα τις ραμ μήπως αλλά καμία διαφορά. Τα BIOS αναγνωρίζουν τον δίσκο αλλά αν κάνω boot μέσα από τα BIOS έχω παλι το ίδιο πρόβλημα με το μήνυμα που εμφανίζεται. Δεν μου έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο και αυτό έγινε στο άκυρο. Καμιά ιδέα παιδιά; Με φορμάτ θα φτιάξει ή θέλει αλλαγή;

Εφόσον βλέπει τον δίσκο το BIOS, ακραίο να χάλασε.
Δες στο Boot Priority αν είναι 1ος.
Πόσους δίσκους έχεις στο PC;

Επεξ/σία από donblunts

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο boot priority είναι πρωτος το τσεκαρα δύο τρεις φορές. Πάτησα και μέσω του BIOS να bootaρω απευθείας τον δίσκο το ίδιο πρόβλημα...  έχω άλλους δύο απλούς ssd και έναν μεγάλο μηχανικό

Επεξ/σία από JDM95

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαλε το cd των windows ξεκινα απο το cd και πατα επιδιορθωση κατα την εκκινηση, θα φτιαξει

Επεξ/σία από johnmt2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...