JDM95 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα. Δεν έχουνε περάσει 6 μήνες από τότε που έβαλα τον 970 Evo της Samsung και ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον M 2 σήμερα που πήγα να ανοίξω το pc μου πετάει μετά το BIOS screen μήνυμα "a disk read error occurred. Press ctrl alt del to restart" όπου με ξαναβάζει στο ίδιο μήνυμα. Δοκίμασα να αλλάξω τη θέση του m2 από τη πρώτη της μητρικής στην δεύτερη που έχει αλλά το ίδιο πράγμα. Έβγαλα και ξανά έβαλα τις ραμ μήπως αλλά καμία διαφορά. Τα BIOS αναγνωρίζουν τον δίσκο αλλά αν κάνω boot μέσα από τα BIOS έχω παλι το ίδιο πρόβλημα με το μήνυμα που εμφανίζεται. Δεν μου έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο και αυτό έγινε στο άκυρο. Καμιά ιδέα παιδιά; Με φορμάτ θα φτιάξει ή θέλει αλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μήπως έβαλες κάποιο usb δίσκο ή στικάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDM95 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JDM95 είπε Καλησπερα. Δεν έχουνε περάσει 6 μήνες από τότε που έβαλα τον 970 Evo της Samsung και ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον M 2 σήμερα που πήγα να ανοίξω το pc μου πετάει μετά το BIOS screen μήνυμα "a disk read error occurred. Press ctrl alt del to restart" όπου με ξαναβάζει στο ίδιο μήνυμα. Δοκίμασα να αλλάξω τη θέση του m2 από τη πρώτη της μητρικής στην δεύτερη που έχει αλλά το ίδιο πράγμα. Έβγαλα και ξανά έβαλα τις ραμ μήπως αλλά καμία διαφορά. Τα BIOS αναγνωρίζουν τον δίσκο αλλά αν κάνω boot μέσα από τα BIOS έχω παλι το ίδιο πρόβλημα με το μήνυμα που εμφανίζεται. Δεν μου έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο και αυτό έγινε στο άκυρο. Καμιά ιδέα παιδιά; Με φορμάτ θα φτιάξει ή θέλει αλλαγή; Εφόσον βλέπει τον δίσκο το BIOS, ακραίο να χάλασε. Δες στο Boot Priority αν είναι 1ος. Πόσους δίσκους έχεις στο PC; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από donblunts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDM95 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο boot priority είναι πρωτος το τσεκαρα δύο τρεις φορές. Πάτησα και μέσω του BIOS να bootaρω απευθείας τον δίσκο το ίδιο πρόβλημα... έχω άλλους δύο απλούς ssd και έναν μεγάλο μηχανικό Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από JDM95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) βαλε το cd των windows ξεκινα απο το cd και πατα επιδιορθωση κατα την εκκινηση, θα φτιαξει Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από johnmt2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDM95 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω . Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDM95 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Τελικα εγινε format στον δισκο και φαινεται να ξαναηρθε στα λογικα του. Ευχαριστω ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Από Data Migration τον χρησιμοποιούσες ή καθαρή εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα