insomiaistas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Έχω ένα λάπτοπ που έχει αυτή την 4gb ράμ. Μπορώ να βάλω αυτή την 2gb ram ; (Δεν βγάζω άκρη με τους κωδικούς και τα ddr3l-ddr3)
CyberWolf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 PC-->DDR το νουμερο αλλαζει δηλαδη αν ειναι PC3 σημανει οτι ειναι DDR3 το L υποθετο (DDR3L) Ειναι Laptop δεν ξερω, πρεπει να ειναι το ιδιο socket ddr3 και τα 2 πρεπει να εχουν τα ιδια MHz αλλα δεν ειναι αναγκαστικο δηλαδη αν η μια εχει μεγαλυτερα Mhz απο την αλλη απλα αυτη που εχει τα μεγαλυτερα θα πεσει στα ιδια με την χαμηλοτερη πρεπει να δεις τα Volts που εχουν.
insomiaistas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απάντηση . Το ddr3l νομίζω είναι low voltage . Περιμένω κάποιον με σιγουριά να μου πει αν πρέπει να την κούμπωσω ή όχι Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από insomiaistas
yiankap Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 H Samsung που έχεις είναι σίγουρα DDR3L (1.35V). Tο ξέρω γιατί πουλάω σχεδόν την ίδια και την αντικαθιστώ με 8άρα στο laptop του αδερφού μου. Ψάξε αν θέλεις με βάση τον κωδικό της μνήμης RAMAXEL να δεις τι specifications έχει. Αν γράφει DDR3 τότε πιθανότατα δεν σε καλύπτει. Πάντως αν σε ενδιαφέρει έχω και μια SAMSUNG 2 GB DDR3L με σχεδόν τους ίδιους κωδικούς (μόνο το latency αλλάζει - αλλά μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα να ταιριάξει.)
insomiaistas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Η remaxel ήταν σε λάπτοπ με ddr3l άρα είναι και οι 2 ddr3l. Να μάθω και αν ταιριάζουν οι συχνότητες και το latency και τότε όλα κομπλέ
panos0100 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά εχω ενα λαπτοπ toshiba satellite dynabook b50/Y είχε μέσα 2 μνήμες ραμ 4gb σύνολο απο 2gb η μια, μάρκας micron ddr 3 1,35v τάση 1600mghrz αγόρασα άλλες 2 από 4gb δηλαδή να το παώ στα 8gb δυστυχώς κανει bootloop ανοίγει και ξανα κλείνει, αν βαλω μόνο την μια αναβοσβήνει ενα πορτοκαλί λαμπάκι από τα 2 που εχει, η μάρκα τους είναι goodram δυστυχώς μαλον είναι ασύμβατες ξανα έβαλα τις παλιές και λειτουργεί, πως θα γίνει τώρα να δουμε ποια μάρκα θα του κάτσει; ολα τα χαρακτηριστικά είναι ιδια με τις παλιές ραμ
GATE123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, panos0100 είπε Καλησπέρα παιδιά εχω ενα λαπτοπ toshiba satellite dynabook b50/Y είχε μέσα 2 μνήμες ραμ 4gb σύνολο απο 2gb η μια, μάρκας micron ddr 3 1,35v τάση 1600mghrz αγόρασα άλλες 2 από 4gb δηλαδή να το παώ στα 8gb δυστυχώς κανει bootloop ανοίγει και ξανα κλείνει, αν βαλω μόνο την μια αναβοσβήνει ενα πορτοκαλί λαμπάκι από τα 2 που εχει, η μάρκα τους είναι goodram δυστυχώς μαλον είναι ασύμβατες ξανα έβαλα τις παλιές και λειτουργεί, πως θα γίνει τώρα να δουμε ποια μάρκα θα του κάτσει; ολα τα χαρακτηριστικά είναι ιδια με τις παλιές ραμ Τρέξε αυτό το πρόγραμμα και θα σου βγάλει τη ram παίρνει https://www.crucial.com/content/dam/crucial/support/scan/downloads/CrucialScan.exe
panos0100 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Ενταξει η ραμ λειτουργουν καλα, αλλα η θερμοκρασια στο memtest του επεξεργαστη εφτασε 85 βαθμους, ειναι φυσιολογικο αυτο; στα παιχνιδια βλεπω μεχρι 76 να φτανει παστα εχω αλλαξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα