Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PC-->DDR το νουμερο αλλαζει δηλαδη αν ειναι PC3 σημανει οτι ειναι DDR3 το L υποθετο (DDR3L) Ειναι Laptop δεν ξερω, πρεπει να ειναι το ιδιο socket ddr3 και τα 2 πρεπει να εχουν τα ιδια MHz αλλα δεν ειναι αναγκαστικο δηλαδη αν η μια εχει μεγαλυτερα Mhz απο την αλλη απλα αυτη που εχει τα μεγαλυτερα θα πεσει στα ιδια με την χαμηλοτερη πρεπει να δεις τα Volts που εχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απάντηση .

Το ddr3l νομίζω είναι low voltage . Περιμένω κάποιον με σιγουριά να μου πει αν πρέπει να την κούμπωσω ή όχι 

Επεξ/σία από insomiaistas
Δημοσ.

H Samsung που έχεις είναι σίγουρα DDR3L (1.35V).

Tο ξέρω γιατί πουλάω σχεδόν την ίδια και την αντικαθιστώ με 8άρα στο laptop του αδερφού μου. Ψάξε αν θέλεις με βάση τον κωδικό της μνήμης RAMAXEL να δεις τι specifications έχει. Αν γράφει DDR3 τότε πιθανότατα δεν σε καλύπτει.

Πάντως αν σε ενδιαφέρει έχω και μια SAMSUNG 2 GB DDR3L με σχεδόν τους ίδιους κωδικούς (μόνο το latency αλλάζει - αλλά μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα να ταιριάξει.)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εχω ενα λαπτοπ toshiba satellite dynabook b50/Y είχε μέσα 2 μνήμες ραμ 4gb σύνολο απο 2gb η μια, μάρκας micron ddr 3 1,35v τάση 1600mghrz αγόρασα άλλες 2 από 4gb δηλαδή να το παώ στα 8gb δυστυχώς κανει bootloop ανοίγει και ξανα κλείνει, αν βαλω μόνο την μια αναβοσβήνει  ενα πορτοκαλί λαμπάκι από τα 2 που εχει, η μάρκα τους είναι goodram δυστυχώς μαλον είναι ασύμβατες ξανα έβαλα τις παλιές και λειτουργεί, πως θα γίνει τώρα να δουμε ποια μάρκα θα του κάτσει; ολα τα χαρακτηριστικά είναι ιδια με τις παλιές ραμ 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, panos0100 είπε

Καλησπέρα παιδιά εχω ενα λαπτοπ toshiba satellite dynabook b50/Y είχε μέσα 2 μνήμες ραμ 4gb σύνολο απο 2gb η μια, μάρκας micron ddr 3 1,35v τάση 1600mghrz αγόρασα άλλες 2 από 4gb δηλαδή να το παώ στα 8gb δυστυχώς κανει bootloop ανοίγει και ξανα κλείνει, αν βαλω μόνο την μια αναβοσβήνει  ενα πορτοκαλί λαμπάκι από τα 2 που εχει, η μάρκα τους είναι goodram δυστυχώς μαλον είναι ασύμβατες ξανα έβαλα τις παλιές και λειτουργεί, πως θα γίνει τώρα να δουμε ποια μάρκα θα του κάτσει; ολα τα χαρακτηριστικά είναι ιδια με τις παλιές ραμ 

Τρέξε αυτό το πρόγραμμα και θα σου βγάλει τη ram παίρνει https://www.crucial.com/content/dam/crucial/support/scan/downloads/CrucialScan.exe

Δημοσ.

Ενταξει η ραμ λειτουργουν καλα, αλλα η θερμοκρασια στο memtest του επεξεργαστη εφτασε 85 βαθμους, ειναι φυσιολογικο αυτο; στα παιχνιδια βλεπω μεχρι 76 να φτανει παστα εχω αλλαξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...