Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τα Michelin. Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες με αυτα που σου ειπα, αλλα καλως ή κακως αυτη ειναι η αληθεια. Ενα αυτοκινητο κακως συντηρημενο, ποσο μαλλον στα λαστιχα, ειναι ενα "οπλο", ανεξαρτητα αν αυτος που το οδηγαει πηγαινει κοφτες ή οδηγαει συνετα. Δεν ειναι μηχανικη βλαβη στην οποια λες ενταξει θα μου σβησει και δεν θα παιρνει μπροστα και δεν εγινε τπτ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/2/2019 στις 3:51 ΜΜ, JohnConstantine είπε

Αtos prime ειναι οντως θα τα αλλαξω το πηρα αποφαση.

Για 300 μετρα σε μονοδρομο και δημοσιο κινδυνο δεν το λες. Απλα συντηριτικα. Χωρις τρεξιμο συνετα με ασφαλεια και να κοιτας παντα μακρια. Οντως θελω να τα αλλαξω και εγω αυτης της αποψης ειμαι. Εξαρχης ηθελα αλλα μου λεγανε λιγη υπομονη.

Τα λάστιχα σου όχι απλά έχουν φθορά ΔΕΝ εχουν πέλμα . Είμαι σίγουρος ότι έχεις φάει και τον δείκτη φθοράς . Εχεις ευθύνη των πράξεων σου ; Εχεις ιδέα πόσο επικίνδυνο είναι ένα τέτοιο ελαστικό σε περίπτωση που ο  μπροστινός σου φρενάρει απότομα ή σου πεταχτεί ένα παιδί ή ένας άνθρωπος ; Όχι απλά δεν φρενάρεις χάνεις και την σταθερότητα του αυτοκινήτου . Να μην αναλύσω τί γίνεται σε νερά απο την στιγμή που δεν έχεις πέλμα . 

Και αν ο διπλανός σου θεωρείς ότι δεν έχει αξία να ζει τότε θα σου πω ότι δεν εκτιμάς ούτε την ίδια σου την ζωή .Η μάλλον την κοστολογείς λιγότερο απο 200 ευρώ που κάνει ένα εξαιρετικό σετ λάστιχα για αυτή την διάσταση . 

Επίσης προσπάθησα να δώ στις φωτογραφίες σου την ημερομηνία κατασκευής του ελαστικού . Κάτι που δεν μπορεσα να δώ καθαρά αλλά έχω την εντύπωση ότι αριθμός που βλέπω είναι 10 που σημαίνει έχεις ελαστικά του 2010 ; Εγκλημα . Έχουν δεν έχουν φθορά το ελαστικό αντιδρά με το περιβάλλον, χάνει τις ιδιότητες του με την πάροδο του χρόνου ακόμα και αν δεν το κινείς το αμάξι και πρέπει να αλλάζεται ιδανικά στην 4-5ετία . 

Αυτό το ελαστικό στην κατάσταση που είναι έχει πιθανότητες ακόμα και να σου κλατάρει .

Σε μια σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα , στο πρώτο έλεγχο απο τροχαία είχες φάει πρόστιμο και στο είχαν σηκώσει το αμάξι και θα το εβλεπες μόνο όταν θα άλλαζες ελαστικά . 

Υ.Γ Δεν "κράζω" έτσι γιατί θέλω να βγάλω τα αποθημένα μου. Σου γράφω έντονα για να σου περάσω ένα μήνυμα για δικό σου καλό και δικό μας καλό .   Τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι μέτρια προς χάλια ελαστικά . Προτίμησε ένα σοβαρό σετ ελαστικών  που θα σου παρέχουν μεγάλη ασφάλεια τόσο σε σένα όσο και στους γύρω σου . Η ζωή σου αξίζει παραπάνω απο 200 ευρώ,Η ζωή σου έχει ανεκτίμητη αξία και τα ελαστικά είναι το σημαντικότερο πράγμα  πάνω στο αμάξι για την ασφάλεια σου . 

Στις 27/2/2019 στις 4:03 ΜΜ, Μάκαρος είπε

Το γυρναμε στα εν βρασμο ψυχολογικα τωρα ? 😂 Εχεις λαστιχα που ειναι σχεδον σλικ και ετοιμα να φορεθουν σε μονοθεσιο F1 και πας να βγεις κι απο πανω ? 😂😂😂😂 Εισαι δημοσιος κινδυνος. Οσο πιο γρηγορα το αποδεχθεις, τοσο καλυτερο για εσενα. 

Ποια σλικ ; Αμα μπουν αυτά σε μονοθέσιο στο πρώτο πάτημα θα κλατάρουν . Δες την γόμα σε τι κατάσταση είναι .  Άσε το πέλμα . 

Στις 27/2/2019 στις 4:51 ΜΜ, AristidisZ είπε

Και ο άλλος που δε το ασφαλίζει έτσι λέει, έλα μωρέ για 300 μέτρα σε μονόδρομο...

Αυτά τα λάστιχα έπρεπε να είχαν αλλαχθεί πoλύ καιρό τώρα

Και άλλοι δεν φοράνε κράνος για κυριολεκτικά δύο τετράγωνα πιο κάτω σε μονόδρομο στενό και κατέληξαν νοσοκομείο βαριά τραυματισμένοι . True story . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.

Του 2016 είναι τα ελαστικά, όμως ο σωστός και συνετός οδηγός, τα ελαστικά και τα φρένα είναι τα δύο πράγματα στο αυτοκίνητο που πρέπει να τα έχει σε πολύ καλή κατάσταση. Τα άλλα έπονται. 

image.png.e2f9338c6bdb466da9a006ed25c9a48e.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, teddy71 είπε

Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει και έχουν φαγωθεί τόσο πολυ,;

Ειχα κανει καπου στα 25.000 τωρα φοραω Goodyear σεπτεμβριο του 2018

Δημοσ.

Φιλε αλλαξετα τωρα...τι περιμενεις μην χασεις τους τοκους 6 μηνων στα 150 ευρω που θα δωσεις τωρα?...ασε που ολοι σεπτεμβρη τα αφηνουν και τα μαγαζια ξεσκαρταρουν. Τωρα κανε το...για το καλο ολων μας....καταλαβαινεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...