JohnConstantine Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα σας . Παιδες μια γνωμη θελω. Να τα αλλαξω τωρα η το Σεπτεμβριο;; Ενας φιλος μου μου ειπε να τα κρατησω και να τα αλλαξω το σεπτεμβριο αλλα εγω το σκεφτομαι. Μου λεει δεν ειναι αναγκη τωρα να το κανεις γιατι περασαν οι βροχες και το καλοκαιρι δεν επιρρεαζονται και τοσο. Απο την αλλη εγω δεν εχω ιδεα. Θα ειναι η 2η φορα που του αλλαζω λαστιχα.
pananton Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) στην θέση σου θα τα άλλαζα...μιλάμε για μικρό αυτοκίνητο αν κρίνω από την διάσταση. να είχαμε ιούνιο-ιούλιο να σου έλεγα κάνε υπομονή και αμυντική οδήγηση για ένα μήνα να τα αλλάξεις μετά αλλά είμαστε ακόμα μάρτιο. μην ακούς απόψεις φίλων.η τετράδα σε αυτά τα ελαστικά κοστίζει περίπου 150€. ένα πιθανό τρακάρισμα ή χτύπημα πεζού που θα πεταχτεί μπροστά σου θα κοστίσει πολύ περισσότερο... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από pananton
Μάκαρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν καταλαβαινω καλα απο τις φωτο, το πελμα εχει σχεδον εξαφανιστει. Πως οδηγας με αυτα τα λαστιχα, ειδικα σε βροχη ? Να ξερεις οτι εισαι δημοσιος κινδυνος με τα λαστιχα σου σε αυτη τη κατασταση. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από Μάκαρος 2 1
JohnConstantine Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, pananton είπε στην θέση σου θα τα άλλαζα...μιλάμε για μικρό αυτοκίνητο αν κρίνω από την διάσταση. να είχαμε ιούνιο-ιούλιο να σου έλεγα κάνε υπομονή και αμυντική οδήγηση για ένα μήνα να τα αλλάξεις μετά αλλά είμαστε ακόμα μάρτιο. μην ακούς απόψεις φίλων.η τετράδα σε αυτά τα ελαστικά κοστίζει περίπου 150€. ένα πιθανό τρακάρισμα ή χτύπημα πεζού που θα πεταχτεί μπροστά σου θα κοστίσει πολύ περισσότερο... Αtos prime ειναι οντως θα τα αλλαξω το πηρα αποφαση. 2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Αν καταλαβαινω καλα απο τις φωτο, το πελμα εχει σχεδον εξαφανιστει. Πως οδηγας με αυτα τα λαστιχα, ειδικα σε βροχη ? Να ξερεις οτι εισαι δημοσιος κινδυνος με τα λαστιχα σου σε αυτη τη κατασταση. Για 300 μετρα σε μονοδρομο και δημοσιο κινδυνο δεν το λες. Απλα συντηριτικα. Χωρις τρεξιμο συνετα με ασφαλεια και να κοιτας παντα μακρια. Οντως θελω να τα αλλαξω και εγω αυτης της αποψης ειμαι. Εξαρχης ηθελα αλλα μου λεγανε λιγη υπομονη.
Μάκαρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, JohnConstantine είπε Αtos prime ειναι οντως θα τα αλλαξω το πηρα αποφαση. Για 300 μετρα σε μονοδρομο και δημοσιο κινδυνο δεν το λες. Απλα συντηριτικα. Χωρις τρεξιμο συνετα με ασφαλεια και να κοιτας παντα μακρια. Οντως θελω να τα αλλαξω και εγω αυτης της αποψης ειμαι. Εξαρχης ηθελα αλλα μου λεγανε λιγη υπομονη. Ποια ασφαλεια και συνετα και και και ? Το λαστιχο σχεδον δεν εχει πελμα επανω. Ελπιζω να κατανοεις τον κινδυνο που φερει ενα αμαξι που φοραει τετοια λαστιχα. Μπορει να φαινομαι κακος, αλλα εκτος απο εσενα κινδυνευουν κι αλλοι γυρω σου. Αυτη ειναι η αληθεια. 2
bromiaris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JohnConstantine είπε Καλησπερα σας . Παιδες μια γνωμη θελω. Να τα αλλαξω τωρα η το Σεπτεμβριο;; Ενας φιλος μου μου ειπε να τα κρατησω και να τα αλλαξω το σεπτεμβριο αλλα εγω το σκεφτομαι. Μου λεει δεν ειναι αναγκη τωρα να το κανεις γιατι περασαν οι βροχες και το καλοκαιρι δεν επιρρεαζονται και τοσο. Απο την αλλη εγω δεν εχω ιδεα. Θα ειναι η 2η φορα που του αλλαζω λαστιχα. Αν ο μη γένοιτο σου συμβεί κάτι, θα ζητήσεις ευθύνες από τον φίλο σου ή θα κτυπάς το δικό σου κεφάλι;;;; Τα Λάστιχα τα αλλάζουμε όποτε χρειαστεί και δεν περιμένουμε να πιάσει Σεπτέμβριος ή να είναι ο Ερμής ανάδρομος… Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από bromiaris 4
JohnConstantine Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Ποια ασφαλεια και συνετα και και και ? Το λαστιχο σχεδον δεν εχει πελμα επανω. Ελπιζω να κατανοεις τον κινδυνο που φερει ενα αμαξι που φοραει τετοια λαστιχα. Μπορει να φαινομαι κακος, αλλα εκτος απο εσενα κινδυνευουν κι αλλοι γυρω σου. Αυτη ειναι η αληθεια. Ρε φιλε πλακα μας κανεις τωρα; Η το παιζεις διδακτορας ηθικης;;; Η νομιζεις οτι ειμαι ενα αμυαλο παιδακι; Η νομιζεις οτι τα οικονομικα μου ειναι αψογα. Πρωτα να ρωτας αμα μπορει ο αλλος και μετα να κρινεις. Εαν ειχα κανει μαλακια να ακουγα τα σχολιανα που πας να μου συρεις ηθικολογε. Το αμαξι δεν κινειται συχνα για αυτο το λογο. Για αυτο ειπα και τα 300 μετρα. Αμα δεν ξερεις καλο θα ειναι να κρατας τα εν βρασμο σου ψυχολογικα για πραγματα που ξερεις. 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε Αν ο μη γένοιτο σου συμβεί κάτι, θα ζητήσεις ευθύνες από τον φίλο σου ή θα κτυπάς το δικό σου κεφάλι;;;; Τα Λάστιχα τα αλλάζουμε όποτε χρειαστεί και δεν περιμένουμε να πιάσει Σεπτέμβριος ή να είναι ο Ερμής ανάδρομος… Εννοειται απλα ζητησα μια γνωμη. Μου την επιβεβαιωσατε!
Μάκαρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Ρε φιλε πλακα μας κανεις τωρα; Η το παιζεις διδακτορας ηθικης;;; Η νομιζεις οτι ειμαι ενα αμυαλο παιδακι; Η νομιζεις οτι τα οικονομικα μου ειναι αψογα. Πρωτα να ρωτας αμα μπορει ο αλλος και μετα να κρινεις. Εαν ειχα κανει μαλακια να ακουγα τα σχολιανα που πας να μου συρεις ηθικολογε. Το αμαξι δεν κινειται συχνα για αυτο το λογο. Για αυτο ειπα και τα 300 μετρα. Αμα δεν ξερεις καλο θα ειναι να κρατας τα εν βρασμο σου ψυχολογικα για πραγματα που ξερεις. Εννοειται απλα ζητησα μια γνωμη. Μου την επιβεβαιωσατε! Το γυρναμε στα εν βρασμο ψυχολογικα τωρα ? 😂 Εχεις λαστιχα που ειναι σχεδον σλικ και ετοιμα να φορεθουν σε μονοθεσιο F1 και πας να βγεις κι απο πανω ? 😂😂😂😂 Εισαι δημοσιος κινδυνος. Οσο πιο γρηγορα το αποδεχθεις, τοσο καλυτερο για εσενα. 1
JohnConstantine Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Το γυρναμε στα εν βρασμο ψυχολογικα τωρα ? 😂 Εχεις λαστιχα που ειναι σχεδον σλικ και ετοιμα να φορεθουν σε μονοθεσιο F1 και πας να βγεις κι απο πανω ? 😂😂😂😂 Εισαι δημοσιος κινδυνος. Οσο πιο γρηγορα το αποδεχθεις, τοσο καλυτερο για εσενα. Οτι πεις
Μάκαρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Οτι πεις Φιλε μου καλως ή κακως το αμαξι οχι 300 αλλα ουτε 3 μετρα δεν θα επρεπε να κουνιεται. Αν σε αυτα τα 300 μετρα που λες, σου πεταχτει ενα παιδακι, ενας ανθρωπος, πιστευεις οτι το αμαξι σου θα φρεναρει ? Αληθεια πιστευω οτι εχεις αγνοια κινδυνου. 1
AristidisZ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Και ο άλλος που δε το ασφαλίζει έτσι λέει, έλα μωρέ για 300 μέτρα σε μονόδρομο... Αυτά τα λάστιχα έπρεπε να είχαν αλλαχθεί πoλύ καιρό τώρα 3
JohnConstantine Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Και ο άλλος που δε το ασφαλίζει έτσι λέει, έλα μωρέ για 300 μέτρα σε μονόδρομο... Αυτά τα λάστιχα έπρεπε να είχαν αλλαχθεί πoλύ καιρό τώρα Michelen του βάζω αυτή τη στιγμή. Τι γνώμη έχετε;;; Ειλικρινά άκουσα τη μάρκα και την έβαλα δεν έχω ιδέα
AristidisZ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Michelen του βάζω αυτή τη στιγμή. Τι γνώμη έχετε;;; Ειλικρινά άκουσα τη μάρκα και την έβαλα δεν έχω ιδέα Μια χαρά είναι τα Michelin Όταν πατήσουν μετά από λίγα χλμ θα νομίζεις ότι έχεις αλλάξει αμάξι Μεγειές 1
JohnConstantine Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Μια χαρά είναι τα Michelin Όταν πατήσουν μετά από λίγα χλμ θα νομίζεις ότι έχεις αλλάξει αμάξι Μεγειές 2 η φορα αλλάζω. Goodyear είναι. Καλα οτι να 'ναι είμαι. Ντροπή είμαι για το αντρικό φύλλο παιδιά
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Αν δεν έχεις ακούσει ποτε λάστιχα Michelin,τότε ναι😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα