johnystam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα! Πρόκειται να πουλήσω το μεταχειρισμένο μου PS4 και να το στείλω με ΕΛΤΑ με αντικαταβολή αλλά δεν έχει τύχει να το ξανακάνω οπότε είμαι λίγο άσχετος. Μπορείτε λίγο να με βοηθήσετε με τη διαδικασία; Ευχαριστώ!
zx1234r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Το φτιάχνεις καλό δεματάκι με τα στοιχεία αποστολέα πάνω αριστερά στο κουτί και τα στοιχεία του παραλήπτη κάτω δεξιά. Πας στα ΕΛΤΑ και συμπληρώνεις μία επιταγή αντικαταβολής στην οποία συμπληρώνεις τα στοιχεία του αποστολέα των χρημάτων και του παραλήπτη των χρημάτων (εσένα), δηλαδή αντίστροφα. Η αντικαταβολή έχει επίσης ένα επιπρόσθετο κόστος 2-3 ευρώ.
CyberWolf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, zx1234r είπε Το φτιάχνεις καλό δεματάκι με τα στοιχεία αποστολέα πάνω αριστερά στο κουτί και τα στοιχεία του παραλήπτη κάτω δεξιά. Πας στα ΕΛΤΑ και συμπληρώνεις μία επιταγή αντικαταβολής στην οποία συμπληρώνεις τα στοιχεία του αποστολέα των χρημάτων και του παραλήπτη των χρημάτων (εσένα), δηλαδή αντίστροφα. Η αντικαταβολή έχει επίσης ένα επιπρόσθετο κόστος 2-3 ευρώ. ξερεις τι τιμες παιζουν σε ολα αυτα ; δηλαδη δεμα εντος ελλαδας ουτε 1 κιλο ποσα λεφτα θα ειναι;
vagos789 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Τα ΕΛΤΑ γενικα ειναι φτηνα,μην σε προβληματιζει το κοστος Οταν πας σε κουριερ εκτοξευεται
zx1234r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, roympos1994 είπε ξερεις τι τιμες παιζουν σε ολα αυτα ; δηλαδη δεμα εντος ελλαδας ουτε 1 κιλο ποσα λεφτα θα ειναι; Έχει στο site του ΕΛΤΑ calculator.
johnystam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ φίλε! Ξέρεις τί μεταχείριση παίζει με τα δέματα ή πρέπει να πω εύθραυστο για να μην μου το διαλύσουν ; Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται εδώ είναι οι τιμές για αντικαταβολή και για κιλά : https://www.elta.gr/Portals/0/pdf/Δεματα_Εσωτερικου_Εξωτερικου_11_2018_final.pdf
Torasu Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Just now, johnystam said: Ευχαριστώ πολύ φίλε! Ξέρεις τί μεταχείριση παίζει με τα δέματα ή πρέπει να πω εύθραυστο για να μην μου το διαλύσουν ; Βάλε μέσα μπόλικες φυσαλίδες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πουλάνε σε βιβλιοπωλεία.
johnystam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Torasu είπε Βάλε μέσα μπόλικες φυσαλίδες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πουλάνε σε βιβλιοπωλεία. Αυτό θα κάνω , ευχαριστώ!
zx1234r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Torasu είπε Βάλε μέσα μπόλικες φυσαλίδες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πουλάνε σε βιβλιοπωλεία. Πήγαινε σε ένα χρωματοπωλείο ή μαγαζί που πουλάει βίδες κτλ και πάρε μερικά μέτρα. Νομίζω τα βιβλιοπωλεία δεν έχουν πάντα και συνήθως είναι και πιο ακριβά.
Torasu Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Just now, zx1234r said: Πήγαινε σε ένα χρωματοπωλείο ή μαγαζί που πουλάει βίδες κτλ και πάρε μερικά μέτρα. Νομίζω τα βιβλιοπωλεία δεν έχουν πάντα και συνήθως είναι και πιο ακριβά. Είχα πάρει από βιβλιοπωλείο ~80 λεπτά το μέτρο για ένα πακέτο. Έχει όντως και σε μαγαζί με χρώματα/σιδηρικά;
Pwpwpw Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, johnystam είπε Καλησπέρα στην παρέα! Πρόκειται να πουλήσω το μεταχειρισμένο μου PS4 και να το στείλω με ΕΛΤΑ με αντικαταβολή αλλά δεν έχει τύχει να το ξανακάνω οπότε είμαι λίγο άσχετος. Μπορείτε λίγο να με βοηθήσετε με τη διαδικασία; Ευχαριστώ! Εγω παντως να πω κατι αλλο. Μια φορα μπηκα στον κοπο να στειλω ΕΛΤΑ αντικαταβολη και απο τοτε ορκιστηκα οτι δεν θα το ξανακανω για 2 λογους: 1) θας φας εκει ολο σου το πρωινο στην ουρα αν βρεις κοσμο, που σχεδον παντα εχει πολυ κοσμο 2)Τα χρηματα της αντικαταβολης θα τα παρεις καμια 15αρια μερες μετα απ την στιγμη που θα παραλαβει ο αλλος το δεμα. Για μενα δεν αξιζει τετοια ταλαιπωρια χιλιες φορες κουριερ.Πας εκει, δεν περιμενεις ουρα καθολου, σε λιγοτερο απο 5 λεπτα εχεις κανει την δουλεια σου και μεσα σε μα εβδομαδα το πολυ εχεις παρει τρα χρηματα σου απ την μερα που θα παραλαβει ο αλλος.Θα μου πεις οκ αλλα ειναι πιο ακριβο, αλλα μιλαμε οτι το κοστος τον κουριερ ειναι καπου στα 7-8 ευρω, συννενοησου με με τον αγοραστη και βαλτε τα μισα μισα, ενας καφες ειναι, στην αναγκη παλι θα προτιμουσα να πληρωσω 5ευρω παραπνω απ το να χασω ολη μου την μερα στην ουρα. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw
johnystam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εγω παντως να πω κατι αλλο. Μια φορα μπηκα στον κοπο να στειλω ΕΛΤΑ αντικαταβολη και απο τοτε ορκιστηκα οτι δεν θα το ξανακανω για 2 λογους: 1) θας φας εκει ολο σου το πρωινο στην ουρα αν βρεις κοσμο, που σχεδον παντα εχει πολυ κοσμο 2)Τα χρηματα της αντικαταβολης θα τα παρεις καμια 15αρια μερες μετα απ την στιγμη που θα παραλαβει ο αλλος το δεμα. Για μενα δεν αξιζει τετοια ταλαιπωρια χιλιες φορες κουριερ.Πας εκει, δεν περιμενεις ουρα καθολου, σε λιγοτερο απο 5 λεπτα εχεις κανει την δουλεια σου και μεσα σε μα εβδομαδα το πολυ εχεις παρει τρα χρηματα σου απ την μερα που θα παραλαβει ο αλλος.Θα μου πεις οκ αλλα ειναι πιο ακριβο, αλλα μιλαμε οτι το κοστος τον κουριερ ειναι καπου στα 7-8 ευρω, συννενοησου με με τον αγοραστη και βαλτε τα μισα μισα, ενας καφες ειναι, στην αναγκη παλι θα προτιμουσα να πληρωσω 5ευρω παραπνω απ το να χασω ολη μου την μερα στην ουρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν βιάζομαι ιδιαίτερα, αλλά έχεις δίκιο ότι 3-4 Ευρώ παραπάνω δεν είναι κάτι το τρομερό. Ποια κούριερ έχεις να προτείνεις;
Pwpwpw Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αμα δεν βιαζεσαι τα χρηματα της αντικαταβολης και εχεις ορεξη να περιμενεις πιθανον 1-2 ωρες στην ουρα πηγαινε Ελτα. Κουριερ δεν προτεινω καποιο συγκεκριμενο γιατι μπορει να θεωρηθει διαφημιση. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw
corsair04 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γνωρίζεις ότι με την συγκεκριμένη αποστολή Σε περίπτωση ζημιάς ή χαθεί το πακέτο το ποσο αποζημιώσεις είναι 31€ Γνωρίζεις ότι εάν δεν το παραλάβει κανείς και μετανιώσει ο παραλήπτης θα παραμείνει για 20 ήμερες στο ταχυδρομείο Για μένα στείλε το πακέτο με courier (γενική ταχυδρομική) και ζητά να σου κάνει κατάθεση τα χρήματα της αντικαταβολής έτσι και να μην εμφανιστεί θα γυρίσει πίσω σε εσένα χωρίς χρέωση άμεσα και σε περίπτωση ζημιάς με την απόδειξη αγοράς θα αποζημιωθείς .... Η αντικαταβολή μόνο αρνητικά έχει... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από corsair04 1
gdouris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παίδες, μιας που λέμε για ΕΛΤΑ να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Ετοιμάζω μια παραγγελία και ο παραλήπτης μου είπε ότι εκεί που μένει δεν έχει διεύθυνση κι απλά μου έδωσε την πόλη(επαρχία) και τον ταχυδρομικό κώδικα και μου είπε ότι θα το παραλάβει ο ίδιος από τα ΕΛΤΑ εκεί. Είναι αυτό εφικτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα