Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/10/2019 στις 2:56 ΜΜ, lab_user είπε

Ποιο είναι όμως ρε φίλε @AcolyteOfPain το δεκαψήφιο νούμερο που σου έδωσαν δεν μας το λες και εμάς καλύτερα να το γνωρίζουμε όλοι σε περίπτωση που μας χρειαστεί;

Πλέον για nova το έχουν βάλει στο site τους ως αριθμό κλήσης απο εξωτερικό. Και εσωτερικό ναι είστε καλέστε το άφοβα δεν αλλάζει κάτι.

Υπηρεσίες για το σπίτι
Από το εξωτερικό, καλέστε στο +30 211 9552000.

Υπηρεσίες για την επιχείρηση
Από το εξωτερικό, καλέστε στο +30 211 1004100.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/2/2019 στις 10:25 ΠΜ, tz_aristotelis είπε

Εχεις δικιο αλλα το πιο τραγικο ειναι να χρεωνουν οι ιδιες οι εταιριες τηλεφωνιας τους αριθμους τηλεφωνικης εξυπηρετησης που αφορουν τις ιδιες. Πχ WIND

Η cosmote νομιζω δεν χρεωνει.

νομιζεις ειδα χρεωση 5ψηφιου 13228 που δεν το ειχα καλεσει σε σταθερο μαλιστα και ανηκει στην κοσμοτε και ψ;αχνω να δω γιατι και πως χρεωθηκα ενω δεν εχω παρει ποτε μου (ουτε καν το ξερω) αυτο το νουμερο πλην το 13888 και 13818 και απλα περιμενω με χρεωσαν 17 λεπτα ομιλιασ για 30 ευρω αντε να δουμε

Επεξ/σία από razorcool50
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 hours ago, razorcool50 said:

νομιζεις ειδα χρεωση 5ψηφιου 13228 που δεν το ειχα καλεσει σε σταθερο μαλιστα και ανηκει στην κοσμοτε και ψ;αχνω να δω γιατι και πως χρεωθηκα ενω δεν εχω παρει ποτε μου (ουτε καν το ξερω) αυτο το νουμερο πλην το 13888 και 13818 και απλα περιμενω με χρεωσαν 17 λεπτα ομιλιασ για 30 ευρω αντε να δουμε

Λάθος κάνεις, δεν υπάρχει σύντομος κωδικός 13228 και που να ανήκει στην cosmote.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...