Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Souls33k είπε

Της Vodafone δεν ισχύει πια, υπάρχει ηχογραφημένο μήνυμα που σε παραπέμπει στο 13830...

Το ακόμα πιο αστείο είναι ότι γράφουν στο site τους ότι μπορείς να καλείς στο 13840 δωρεάν. Καλείς και λίγο αργότερα πέφτεις πάλι σε ηχογραφημένο μήνυμα "για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλέστε στο 13830".

Ισχύει το καταργήσανε.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Από που πήρες ρε φίλε και σου χρέωσαν 20 ευρώ το λεπτό, από την ανταρκτική με δορυφορικό ; 

Από σταθερό της Wind

Και μη σου τύχει να δηλώσεις απώλεια κάρτας στην Εθνική Τράπεζα η χρέωση είναι άστα να πάνε ακόμη πιο ακριβά είναι

10 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Επεξ/σία από mira21
Δημοσ.

Σχεδόν παντού υπάρχουν και σταθερά τηλέφωνα επικοινωνίας εναλλακτικά... αλλά οι πάροχοι,  εταιρίες κτλ τα κρύβουν στον π... τους για κάποιο λόγο...

Πραγματική ιστορία πριν 4-5 χρόνια. Πέφτει στην δουλειά το router = no internet , VOIP = no τηλέφωνο  either.

Μπαίνω στο νετ απο κινητό στην σελίδα της forthnet τότε και βρίσκω τηλέφωνο επικοινωνίας 13888 (άλλο είναι αλλά δεν το θυμάμαι τώρα) και το καλώ από κινητό.

Μετά απο 10-15 λεπτά βρίσκουμε λύση και το κλείνω. Επειδή έχω κοσμοκάρτα με προγράμματα που αγοράζω κτλ έχω πάντα πολλά λεπτά ομιλίας προς κινητά και σταθερα κτλ και δεν το σκέφτομαι για να κάνω τηλέφωνα, αλλά επειδή πήρα σε 5ψήφιο λέω ρε μπας και χρεώθηκα; Μπαίνω στο app... σοκ! 8-10 ευρώ κάτω! Εντάξει δεν πήρα καταναλωτικό για να ρεφάρω εκείνο το  μήνα αλλά και 10 ευρώ στα καλά καθούμενα γιατί το ρούτερ σταμάτησε να δουλεύει...

Μετά από 1-2 χρόνια, ξαναπαθαίνω το ίδιο, θυμάμαι το 10ευρω που ακόμα κλαίω.... λέω δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπληρώσω ενώ έχω 500 δωρεάν λεπτά από κινητό σε σταθερά...

Internet στο λαπτοπ από κινητό και ψάξιμο στο site της Nova. 135 tabs μετά και δεν υπάρχει πουθενά κανένα σταθερό τηλέφωνο... Plan B, λίστα με όλα τα καταστήματα της Nova στην περιοχή. Τηλέφωνο στο αντίστοιχο 210, 211 κτλ...

- Καλησπέρα, θέλω ένα σταθερό τηλέφωνο για την εξυπηρέτηση πελατών.

- 13888

- Όχι θέλω σταθερό, 210 κτλ

- Δεν υπάρχει 

- Τι δεν υπάρχει;;;; εταιρία τηλεπικοινωνιών και δεν έχει ένα σταθερό τηλέφωνο στο τηλεφωνικό της κέντρο!!!

Να μην τα πολυλογώ στο 3ο-4ο κατάστημα μετά από αρκετές παναγ... βρέθηκε υπάλληλος που μου έδωσε σταθερό τηλέφωνο προς την εξυπηρέτηση πελατών.

ΥΓ Όταν κάλεσα την εξυπηρέτηση και τους έβρισα γιατί δεν έχουν κάπου στο σιτε αναρτημένο το σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας να μπορούμε να το βρίσκουμε εύκολα, η απάντηση ήταν :

- Αφού είστε πελάτης μας, η χρήση του πενταψήφιου εξυπηρέτησης πελατών δεν χρεώνεται από κλήσεις εντός του δικτύου μας!

- Και αν ο λόγος που θέλω να καλέσω είναι ότι χάλασε το ρούτερ, άρα δεν έχω και τηλέφωνο, άρα δεν μπορώ να καλέσω από το δίκτυο σας...

- ...

- ...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mira21 είπε

Από σταθερό της Wind

Και μη σου τύχει να δηλώσεις απώλεια κάρτας στην Εθνική Τράπεζα η χρέωση είναι άστα να πάνε ακόμη πιο ακριβά είναι

Τώρα στο λογαριασμό Σεπτεμβρίου για 20 λεπτά αναμονή στο 18 18 18 της εθνικής χρεωσανε 8€ ... 

Δημοσ.
Στις ‎25‎/‎10‎/‎2019 στις 2:34 ΜΜ, tounion είπε

Τώρα στο λογαριασμό Σεπτεμβρίου για 20 λεπτά αναμονή στο 18 18 18 της εθνικής χρεωσανε 8€ ... 

Oταν γνωρίζεις οτι το 181818 χρεωνεται, γιατι να περιμενεις 20 λεπτα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Oταν γνωρίζεις οτι το 181818 χρεωνεται, γιατι να περιμενεις 20 λεπτα?

Δεν ήτανε μια κλήση 20 λεπτά. Αθροιστικά τα 20 λεπτά. Επίσης καλούσα στο σταθερό 2104848484 και δεν απαντούσαν. 

Δημοσ.

Να κάνουμε έτσι και τα δικά μας τηλέφωνα, κάθε φορά που θα μας παίρνουν τράπεζες και εταιρίες τηλεφωνίας/κινητής για τις προσφορές τους, να τους χρεώνουμε 20€.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Να κάνουμε έτσι και τα δικά μας τηλέφωνα, κάθε φορά που θα μας παίρνουν τράπεζες και εταιρίες τηλεφωνίας/κινητής για τις προσφορές τους, να τους χρεώνουμε 20€.

Πρεπει πρωτα να δημιουργησεις εταιρια. Και φυσικα να πληρωνεις τους αναλογους φορους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rus είπε

Πρεπει πρωτα να δημιουργησεις εταιρια. Και φυσικα να πληρωνεις τους αναλογους φορους.

Το επαγγελματικό μας τηλέφωνο!

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Το επαγγελματικό μας τηλέφωνο!

Και παλι για να κανεις γραμμη με χρεωση θες  διαδικασια.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, rus είπε

Και παλι για να κανεις γραμμη με χρεωση θες  διαδικασια.

Δεν είναι τίποτα, το αναλαμβάνει εταιρία πολύ απλά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Δεν είναι τίποτα, το αναλαμβάνει εταιρία πολύ απλά.

Nαι, εσυ απλα πληρωνεις :lol:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Nαι, εσυ απλα πληρωνεις :lol:

Ε, ναι θα παίρνουν ποσοστά τους :P.

Δημοσ.
Στις 18/10/2019 στις 7:35 ΜΜ, user2163 είπε

Ισχύει το καταργήσανε.

Τώρα το είδα, το 13840 της Vodafone είναι για βλάβες δωρεάν από όλα τα δίκτυα , και για εξυπηρέτηση πελατών με αστική χρέωση υπάρχει και το 2106702000.

Η Cosmote έχει 13738, 13788 δωρεάν από όλα τα δίκτυα για βλάβες κινητής και σταθερής αντίστοιχα, και το 2106513888 για εξυπηρέτηση πελατών.

Η Wind έχει το 13700 μόνο δωρεάν από όλα τα δίκτυα για βλάβες, το 6935613800 σε βγάζει μόνο αν καλείς από κινητό στο εξωτερικό ή αριθμό εξωτερικού, οπότε εξυπηρέτηση πελατών χωρίς κλήση σε 5ψηφιο δεν γίνεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/10/2019 στις 2:16 ΜΜ, AcolyteOfPain είπε

Σχεδόν παντού υπάρχουν και σταθερά τηλέφωνα επικοινωνίας εναλλακτικά... αλλά οι πάροχοι,  εταιρίες κτλ τα κρύβουν στον π... τους για κάποιο λόγο...

Πραγματική ιστορία πριν 4-5 χρόνια. Πέφτει στην δουλειά το router = no internet , VOIP = no τηλέφωνο  either.

Μπαίνω στο νετ απο κινητό στην σελίδα της forthnet τότε και βρίσκω τηλέφωνο επικοινωνίας 13888 (άλλο είναι αλλά δεν το θυμάμαι τώρα) και το καλώ από κινητό.

Μετά απο 10-15 λεπτά βρίσκουμε λύση και το κλείνω. Επειδή έχω κοσμοκάρτα με προγράμματα που αγοράζω κτλ έχω πάντα πολλά λεπτά ομιλίας προς κινητά και σταθερα κτλ και δεν το σκέφτομαι για να κάνω τηλέφωνα, αλλά επειδή πήρα σε 5ψήφιο λέω ρε μπας και χρεώθηκα; Μπαίνω στο app... σοκ! 8-10 ευρώ κάτω! Εντάξει δεν πήρα καταναλωτικό για να ρεφάρω εκείνο το  μήνα αλλά και 10 ευρώ στα καλά καθούμενα γιατί το ρούτερ σταμάτησε να δουλεύει...

Μετά από 1-2 χρόνια, ξαναπαθαίνω το ίδιο, θυμάμαι το 10ευρω που ακόμα κλαίω.... λέω δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπληρώσω ενώ έχω 500 δωρεάν λεπτά από κινητό σε σταθερά...

Internet στο λαπτοπ από κινητό και ψάξιμο στο site της Nova. 135 tabs μετά και δεν υπάρχει πουθενά κανένα σταθερό τηλέφωνο... Plan B, λίστα με όλα τα καταστήματα της Nova στην περιοχή. Τηλέφωνο στο αντίστοιχο 210, 211 κτλ...

- Καλησπέρα, θέλω ένα σταθερό τηλέφωνο για την εξυπηρέτηση πελατών.

- 13888

- Όχι θέλω σταθερό, 210 κτλ

- Δεν υπάρχει 

- Τι δεν υπάρχει;;;; εταιρία τηλεπικοινωνιών και δεν έχει ένα σταθερό τηλέφωνο στο τηλεφωνικό της κέντρο!!!

Να μην τα πολυλογώ στο 3ο-4ο κατάστημα μετά από αρκετές παναγ... βρέθηκε υπάλληλος που μου έδωσε σταθερό τηλέφωνο προς την εξυπηρέτηση πελατών.

ΥΓ Όταν κάλεσα την εξυπηρέτηση και τους έβρισα γιατί δεν έχουν κάπου στο σιτε αναρτημένο το σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας να μπορούμε να το βρίσκουμε εύκολα, η απάντηση ήταν :

- Αφού είστε πελάτης μας, η χρήση του πενταψήφιου εξυπηρέτησης πελατών δεν χρεώνεται από κλήσεις εντός του δικτύου μας!

- Και αν ο λόγος που θέλω να καλέσω είναι ότι χάλασε το ρούτερ, άρα δεν έχω και τηλέφωνο, άρα δεν μπορώ να καλέσω από το δίκτυο σας...

- ...

- ...

Ποιο είναι όμως ρε φίλε @AcolyteOfPain το δεκαψήφιο νούμερο που σου έδωσαν δεν μας το λες και εμάς καλύτερα να το γνωρίζουμε όλοι σε περίπτωση που μας χρειαστεί;

Επεξ/σία από lab_user

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...