papoys1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Είμαι χρόνια στη fortnet με απλό adsl 24άρι ίντερνετ. Έπιανα γύρω στα 12 όπως συνήθως οι περισσότεροι χωρίς πολλά άλλα προβλήματα αλλά επειδή μπαίνουμε από την οικογένεια 4-5 πολλές φορές τα παιδιά παίζουν και παιχνίδια η ταχύτητα ορισμένες φορές είναι λίγη,έτσι αποφασίζω να κάνω αναβάθμιση σε 50άρι μιας και ύστερα από συζήτηση με fortnet (σε κατάστημα και όχι σε αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο) με αφήνουν στο ίδιο πρόγραμμα με τις ίδιες παροχές και 2 ευρώ πιο λίγο.Μάλιστα από ίντερνετ είδα ότι στην περιοχή μου έχουν και ιδιόκτητο δίκτυο οπότε λέω οκ δεν θα έχω πρόβλημα. Γίνεται χτες η αλλαγή προσπαθεί ο γιος με το νέο ρουτερ με σταθερό μπαίνει κάπως ικανοποιητικά ασύρματα σέρνεται ,μισό λεπτό να φορτώσει youtube.τηλέφωνο με τεχνικό ώρες προσπάθειες τίποτε στο τέλος μας λέει μάλλον έχει πρόβλημα το ρούτερ να το πάτε πίσω θα δώσω εντολή να σας δώσουν άλλο.Το πάμε ερχόμαστε το καινούργιο τίποτε ούτε με σταθερό μπαίνει πλέον. Ξανά επικοινωνία με τεχνικούς να μιλάμε για ώρα άκρη να μι βρίσκουμε στο τέλος μας λέει να στείλει και τεχνικό η εταιρεία τις επόμενες μέρες (στις οποίες φυσικά δεν θα έχουμε ίντερνετ) και να μας χρεώσουν και από πάνω. Ξανά φασαρία αυτή τη φορά πάμε με άγριες διαθέσεις στο κατάστημα που κάναμε και την αναβάθμιση μιλάμε με μία κοπέλα η οποία φαίνεται ότι κάτι ξέρει κοιτάζει για αρκετή ώρα στο ίντερνετ μιλάει με τον τεχνικό και αυτή,στο τέλος μας δίνει τρίτο ρούτερ γυρίζουμε σπίτι συνδέουμε και χωρίς άλλο πρόβλημα 49,9 mbps κατευθείαν τόσο σταθερά όσο και ασύρματα. Προσωπική άποψη......Δεν νομίζω ότι είχαν πρόβλημα 2 καινούργια στο κουτί τους ρούτερ και το τρίτο δούλεψε ούτε πρόβλημα οι γραμμές απλά κάτι έκαναν λάθος στην αλλαγή της γραμμής από adsl σε vdsl με τα πολλά το αντιλήφθηκαν και το διόρθωσαν.Εάν την τρίτη φορά ήμουν ευγενικός όπως τις προηγούμενες και δεν έβαζα τις φωνές ότι θα φτάσω να κάνω καταγγελία σύμβασης το πιο πιθανό ακόμη δεν θα είχα ίντερνετ και θα περίμενα τον τεχνικό με άγνωστα αποτελέσματα. Απλά για να μειώσουν τα έξοδα μειώνουν το προσωπικό ενδεχομένως προσλαμβάνουν και άτομα με λίγες γνώσεις για να τους βγαίνει πιο φτηνά και έτσι φτάνουν σε αυτό το αποτέλεσμα που ανέφερα με δυσαρεστημένους πελάτες.
GHOST OF ATHENS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Είναι απλό δίνουν λίγα χρήματα και αυτοί που έχουν γνώσεις δεν πάνε ψάχνουν και βρίσκουν κάτι καλύτερο, Πάνε οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη από εργασία και χρήματα. Δεν τους κατηγορώ και εγώ το ίδιο θα έκανα.😶 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Πελατης Forthnet απο το 2007 αν θυμαμαι σωστα μεχρι τον σεπτεμβριο του 2017. Το να βρεις σωστην τεχνικη υποστηριξη ηταν λιγο πιο πιθανο απο το να πετυχεις το τζοκερ. Ειδικα τα 3-4 τελευταια χρονια ειχε παραγινει το κακο... Μιλαμε για ασχετους ανθρωπους που δεν γνωριζαν ουτε το fastpath. Μου βγαζαν οτι η γραμμη εχει βραχυκυκλωμα για αυτο εχω μειωμενη ταχυτητα. Και ξαφνικα εφτιαχνε. Το 2016-2017 οπου και εξαιτιας αυτου αποφασισα να φυγω (χωρις να εχω καμια χρηματικη διαφορα απο την εταιρια που πηγα και ενω η forthnet μου εκανε καλυτερη προσφορα τους ειπα οτι η τεχνικη τους υποστηριξη ειναι αισχρη) καθε 2ο ΣΚ μου επεφτε το ιντερνετ για 1 λεπτο καθε φορα ομως ηταν 3-4 συνεχομενες φορες μεσα σε 5 λεπτα. Αυτο μπορει να γινοταν μεσα στο ΣΚ 4-5 φορες...Καταλαβαινεις λοιπον τα νευρα που ειχα. Τους επαιρνα τηλ και μου λεγαν αυτο ειναι φυσιολογικο για το δικτυο. Δεν το θεωρουμε βλαβη...Αλλαξα εταιρια και δεν ξαναεγινε ποτε ομως. 4
papoys1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, GHOST OF ATHENS είπε Είναι απλό δίνουν λίγα χρήματα και αυτοί που έχουν γνώσεις δεν πάνε ψάχνουν και βρίσκουν κάτι καλύτερο, Πάνε οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη από εργασία και χρήματα. Δεν τους κατηγορώ και εγώ το ίδιο θα έκανα.😶 18 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Πελατης Forthnet απο το 2007 αν θυμαμαι σωστα μεχρι τον σεπτεμβριο του 2017. Το να βρεις σωστην τεχνικη υποστηριξη ηταν λιγο πιο πιθανο απο το να πετυχεις το τζοκερ. Ειδικα τα 3-4 τελευταια χρονια ειχε παραγινει το κακο... Μιλαμε για ασχετους ανθρωπους που δεν γνωριζαν ουτε το fastpath. Μου βγαζαν οτι η γραμμη εχει βραχυκυκλωμα για αυτο εχω μειωμενη ταχυτητα. Και ξαφνικα εφτιαχνε. Το 2016-2017 οπου και εξαιτιας αυτου αποφασισα να φυγω (χωρις να εχω καμια χρηματικη διαφορα απο την εταιρια που πηγα και ενω η forthnet μου εκανε καλυτερη προσφορα τους ειπα οτι η τεχνικη τους υποστηριξη ειναι αισχρη) καθε 2ο ΣΚ μου επεφτε το ιντερνετ για 1 λεπτο καθε φορα ομως ηταν 3-4 συνεχομενες φορες μεσα σε 5 λεπτα. Αυτο μπορει να γινοταν μεσα στο ΣΚ 4-5 φορες...Καταλαβαινεις λοιπον τα νευρα που ειχα. Τους επαιρνα τηλ και μου λεγαν αυτο ειναι φυσιολογικο για το δικτυο. Δεν το θεωρουμε βλαβη...Αλλαξα εταιρια και δεν ξαναεγινε ποτε ομως. Και εγώ παλιός πελάτης πάνω από 7 χρόνια. Δεν έχω φύγει για δύο λόγους.Πρώτο δεν μου έδινε κανένας άλλος αντίστοιχο πρόγραμμα με παρόμοιες παροχές στην ίδια τιμή και δεύτερο έχω και nova να βλέπω λίγο τηλεόραση στο εξοχικό (το απλό πρόγραμμα με τα ελεύθερα κανάλια) γιατί εκεί δυστυχώς δεν πιάνω επίγεια.Βλέπει και η εγγονούλα κινούμενα στο boomerang.☺️ Αυτό ήθελα να τονίσω όπως το είπατε.Ενώ το δίκτυό τους τελικά ήταν καλό και μου έδωσε μετά από όλο αυτό τα 50 mbps (τορεντ έφτασε 60) , με αυτούς που προσλαμβάνουν για να τους κοστίζουν φτηνά το υποβαθμίζουν μόνοι τους. Όχι ότι οι άλλοι είναι πολύ καλύτεροι και ανοιχτοχέρηδες αλλά κουβέντα να γίνεται. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από papoys1 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Όχι ότι οι άλλοι είναι πολύ καλύτεροι και ανοιχτοχέρηδες αλλά κουβέντα να γίνεται. Το θεμα είναι ότι με τους αλλους 1,5 χρονο τωρα δεν τους εχω χρειαστεί. Στην forthnet όταν γυρισα σε VDSL, στην αρχη συγχρονιζα στα 24...Τους λεω ρε παιδια τι εγινε?Μου λενε λαθος...Άλλες 3 μερες να το φτιαξουν. Χαζα λαθη δηλαδή που γινονται από ανεκπαιδευτο προσωπικο η πολύ λιγο που τα κανει όλα βιαστικα. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, papoys1 said: Ενώ το δίκτυό τους τελικά ήταν καλό και μου έδωσε μετά από όλο αυτό τα 50 mbps Δεν είναι δικό τους. 😛 11 minutes ago, divo said: Η μονη εταιρεια που εχει δικους της τεχνικους εινια η Cyta kai o ote. H Cyta που πλέον είναι Vodafone έχει ακόμα "δικούς της" ? Κατα τα άλλα η τηλεφωνική υποστηρίξη ΟΛΩΝ έχει πέσει αρκετά επίπεδα σε σχέση με παλιότερα, ακόμα και του ΟΤΕ. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από ThReSh 3
papoys1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Δεν είναι δικό τους. 😛 Γιατί όμως σε ηλεκτρονικό έλεγχο στη σελίδα τους μου βγάζει για τη διεύθυνσή μου "διαθεσιμότητα μέσω ιδιόκτητου δικτύου" Ψέματα λένε;;;;
jkoukos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Ιδιόκτητο δίκτυο σημαίνει ότι σου δίνει υπηρεσία από δικό της εξοπλισμό και το δικό της δίκτυο, άρα παίρνεις σύνδεση από αστικό κέντρο. Στην περίπτωση που παίρνεις σύνδεση από νέα καμπίνα άλλου παρόχου, τότε αναφέρεται μόνο στην πρόσβαση στο διαδίκτυο από το δικό της δίκτυο. Χωρίς να έχεις κρατήσει και να μας δώσεις στοιχεία του συγχρονισμού που είχες με όλα τα router που χρησιμοποίησες, δεν είμαστε σίγουροι που ήταν το πρόβλημα. Π.χ. θα μπορούσε όντως να είναι στην συσκευή και πιθανόν η τελευταία να είναι διαφορετική. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που θα μπορούσε να έχεις θέμα στο ασύρματο, χωρίς φυσικά να αποκλείω την πιθανότητα να μην είχαν ακόμη ολοκληρώσει πλήρως την αναβάθμιση της σύνδεσης. 1
skiabox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 H forthnet είναι πλέον και εικονικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας : https://www.adslgr.com/forum/threads/1093562-Με-απόφαση-της-ΕΕΤΤ-εικονικός-πάροχος-κινητής(MVNO)-η-Forthnet-υποχρέωση-των-COSMOTE-Vodafone-να-συνεργαστούν-μαζί-της 1
jkoukos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είναι ακόμη. Απλά βγήκε μια απόφαση από την ΕΕΤΤ που υποχρεώνει Cosmote και Vodafone να της δώσουν υπηρεσία βάσει κάποιον προϋποθέσεων. Φυσικά αν και η ίδια η Forthnet θελήσει να προχωρήσει σε τέτοια υπηρεσία κάνοντας την σχετική σύμβαση. 2
papoys1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Ιδιόκτητο δίκτυο σημαίνει ότι σου δίνει υπηρεσία από δικό της εξοπλισμό και το δικό της δίκτυο, άρα παίρνεις σύνδεση από αστικό κέντρο. Στην περίπτωση που παίρνεις σύνδεση από νέα καμπίνα άλλου παρόχου, τότε αναφέρεται μόνο στην πρόσβαση στο διαδίκτυο από το δικό της δίκτυο. Χωρίς να έχεις κρατήσει και να μας δώσεις στοιχεία του συγχρονισμού που είχες με όλα τα router που χρησιμοποίησες, δεν είμαστε σίγουροι που ήταν το πρόβλημα. Π.χ. θα μπορούσε όντως να είναι στην συσκευή και πιθανόν η τελευταία να είναι διαφορετική. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που θα μπορούσε να έχεις θέμα στο ασύρματο, χωρίς φυσικά να αποκλείω την πιθανότητα να μην είχαν ακόμη ολοκληρώσει πλήρως την αναβάθμιση της σύνδεσης. Τι να πω.Πάντως και τα τρία ρούτερ δικά τους ήταν ίδιο ακριβώς μοντέλο ZTE καινούργια και σφραγισμένα. Να ήταν τα δύο πρώτα προβληματικά και το τρίτο να δούλεψε;;;; Μπορεί αλλά το θεωρώ παρατραβηγμένο. Τέλος πάντων είπαμε έστω και με φωνές τέλος καλό όλα καλά.Απλά ήθελα να τονίσω πως με τη συμπεριφορά τους αδικούν το δίκτυό τους το οποίο από χτες το βράδυ λειτουργεί τέλεια και με άψογες ταχύτητες.Ο γιος μου είπε ότι του έδωσε 49,εγώ δεν ξέρω,απλά κάποιο δημοφιλή τορεντ που έβαλα να κατέβει για δοκιμή κατέβαζε με 60 σταθερά και όχι στιγμιαία. Δεν το ήξερα και παραπάνω διάβασα ότι δεν έχει μόνιμους τεχνικούς και συνεργάζεται με εξωτερικούς οπότε εκεί ότι πληρώνεις παίρνεις και ξέρουμε ότι όχι μόνο η fortnet αλλά κανείς τους δεν είναι ανοιχτοχέρης σε τέτοια πράγματα. ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ.Για να πετύχετε το σκοπό σας θέλουν και λίγες φωνές,ειδικά όταν υπογράφεις νέο συμβόλαιο 24 μηνών και από την αρχή σε αντιμετωπίζουν έτσι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 3 hours ago, papoys1 said: Γιατί όμως σε ηλεκτρονικό έλεγχο στη σελίδα τους μου βγάζει για τη διεύθυνσή μου "διαθεσιμότητα μέσω ιδιόκτητου δικτύου" Ψέματα λένε;;;; Σχεδόν ναι. 1
alkis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Γιατί όμως σε ηλεκτρονικό έλεγχο στη σελίδα τους μου βγάζει για τη διεύθυνσή μου "διαθεσιμότητα μέσω ιδιόκτητου δικτύου" Ψέματα λένε;;;; Οχι εντελώς. Αν εισαι μακρια απο το αστικο κεντρο (πανω απο ~400μ) τότε λένε πχ 1-2χιλιομετρα ψεματα. Προφανως δεν υπαρχει λογος να περασουν και αυτοι χαλκο, ουτε να περασουν οπτικες ινες ή νεα καφαο αν υπαρχουν. Αλλα να μην εχουν παρει καμια καμπινα vdsl, και να λενε οτι εχουν δικτυο δικο τους, ειναι καπως "παιζω με τους ηλιθιους καταναλωτες". Σε αλλα νεα το 70% δε πουληθηκε σε vodafone&wind? Οπότε πως υφίσταται ακομη; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 27 minutes ago, alkis13 said: Σε αλλα νεα το 70% δε πουληθηκε σε vodafone&wind? Οπότε πως υφίσταται ακομη; Όχι, που το διάβασες?
alkis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 εδω ειναι αυτο που γνωριζω, οτι η wind κ vodafone εχουν καπου στο 40% και οντως ηταν προταση για εισφορα κεφαλαιου και θα ειχαν το 70%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα