kosnik Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μολις μιλησα με δεδδηε και μου ειπαν οτι μπορω να καταθεσω κανονικα το πιστοποιητικο το οποιο εχει βγει στο ονομα μου σαν ιδιοκτητης του ακινητου, παρολο που η παροχη ειναι στο ονομα του παππου ακομα, απλα να εχω μαζι μου ενα Ε9. Αλλαγη ονοματο ςμπορω να παω να κανω μετα την καταθεση. Οπότε όλα οκ. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από kosnik 1
Maril89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Ρε παιδιά, ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να κάνω πρώτα την αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ και μετά να καταθέσω ΥΔΕ;; Παίζει να μου την πουν; Ρωτάω γιατί ψιλοεπείγομαι την αλλαγή για στεγαστικό επίδομα, οπότε πρέπει να γίνει πολύ άμεσα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Maril89 είπε Ρε παιδιά, ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να κάνω πρώτα την αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ και μετά να καταθέσω ΥΔΕ;; Παίζει να μου την πουν; Ρωτάω γιατί ψιλοεπείγομαι την αλλαγή για στεγαστικό επίδομα, οπότε πρέπει να γίνει πολύ άμεσα. Με επιφυλαξη αν δεν εχει κοπει το ρευμα εχεις προθεσμια 6 μηνες να το καταθεσεις σε ΔΕΔΔΗΕ.Αν ειναι κομμενο δεν γινεται . Βγανει παντως ευκολα αυθημερον . Σιγουρα εχει ληξει ? Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano
Maril89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Με επιφυλαξη αν δεν εχει κοπει το ρευμα εχεις προθεσμια 6 μηνες να το καταθεσεις σε ΔΕΔΔΗΕ.Αν ειναι κομμενο δεν γινεται . Βγανει παντως ευκολα αυθημερον . Σιγουρα εχει ληξει ? Δεν έχει κοπεί. Έχει λήξει σίγουρα. Μπήκα στο site της ΔΕΔΗΕ με τον αριθμό παροχής... Φαντάζομαι βέβαια αυτό θα ήταν θέμα τον σπιτονοικοκύρηδων και όχι δικό μου μέχρι τώρα. Απλά εγώ τώρα θέλω να γυρίσω το όνομα σε εμένα άμεσα. Μετά θα πάω να βγάλω το πιστοποιητικό σίγουρα. Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας μας πει... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Maril89
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Ο ΔΕΔΔΗΕ σου δίνει περιθώριο 6 μηνων να προσκομισεις το πιστοποιητικό.
Maril89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Ο ΔΕΔΔΗΕ σου δίνει περιθώριο 6 μηνων να προσκομισεις το πιστοποιητικό. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από πότε έχει λήξει, γιατί έρχονταν όλα στο όνομα του σπιτονοικοκύρη ως τώρα... Οπότε για να μην έχει κοπεί το ρεύμα να φανταστώ ότι δε θα τους έχει έρθει κάποια ειδοποίηση διακοπής. Δηλαδή αν εγώ πάω αύριο στη ΔΕΗ για αλλαγή ονόματος δε θα μου την πουν για το ληγμένο ΥΔΕ;; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Maril89
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Maril89 είπε Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από πότε έχει λήξει, γιατί έρχονταν όλα στο όνομα του σπιτονοικοκύρη ως τώρα... Οπότε για να μην έχει κοπεί το ρεύμα να φανταστώ ότι δε θα τους έχει έρθει κάποια ειδοποίηση διακοπής. Δηλαδή αν εγώ πάω αύριο στη ΔΕΗ για αλλαγή ονόματος δε θα μου την πουν για το ληγμένο ΥΔΕ;; Δεν έχει σημασία αν έχει λήξει μια μέρα ή.... χρόνια. https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpo-idiwtis Όπως τα έγραψα Άμεσα αν έχει κοπεί ή 6 μήνες αλλιώς Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano
Maril89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν έχει σημασία αν έχει λήξει μια μέρα ή.... χρόνια. Άρα θα την κάνουν την αλλαγή ονόματος πιστεύεις;; Και μετά υποτίθεται θα μου έρθει χαρτί από ΔΕΔΗΕ που θα λέει ότι μέσα σε 6 μήνες πρέπει να φέρω ΥΔΕ;
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Maril89 είπε Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από πότε έχει λήξει, γιατί έρχονταν όλα στο όνομα του σπιτονοικοκύρη ως τώρα... Οπότε για να μην έχει κοπεί το ρεύμα να φανταστώ ότι δε θα τους έχει έρθει κάποια ειδοποίηση διακοπής. Δηλαδή αν εγώ πάω αύριο στη ΔΕΗ για αλλαγή ονόματος δε θα μου την πουν για το ληγμένο ΥΔΕ;; Σιγά μην σου την πουν κιολας, ξέρεις πόσα εκατομμύρια παροχές έχουν λιγμενο πιστοποιητικο; Δεν ασχολείται κανένας και στο ζητάνε οταν πας για αλλαγή ονόματος ή επανασύνδεση. Το όνομα του προηγούμενου λογαριασμού δεν σε απασχολεί, εσύ πας με το μισθωτήριο και τα δικαιολογητικά και το φέρνεις στο δικό σου. Η μισή Ελλάδα έχει άλλα ονόματα σε λογαριασμούς νερού κι ρευματος. 1 λεπτό πριν, Maril89 είπε Άρα θα την κάνουν την αλλαγή ονόματος πιστεύεις;; Και μετά υποτίθεται θα μου έρθει χαρτί από ΔΕΔΗΕ που θα λέει ότι μέσα σε 6 μήνες πρέπει να φέρω ΥΔΕ; Ακριβώς
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Maril89 είπε Άρα θα την κάνουν την αλλαγή ονόματος πιστεύεις;; Και μετά υποτίθεται θα μου έρθει χαρτί από ΔΕΔΗΕ που θα λέει ότι μέσα σε 6 μήνες πρέπει να φέρω ΥΔΕ; Έτσι... Δεν ξέρω αν σου έρθει ή αν θα υπογράψεις στη ΔΕΗ ότι είσαι υποχρεωμένη να το πας εντός 6 μηνών σε ΔΕΔΔΗΕ Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano
Maril89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε Σιγά μην σου την πουν κιολας, ξέρεις πόσα εκατομμύρια παροχές έχουν λιγμενο πιστοποιητικο; Δεν ασχολείται κανένας και στο ζητάνε οταν πας για αλλαγή ονόματος ή επανασύνδεση. Το όνομα του προηγούμενου λογαριασμού δεν σε απασχολεί, εσύ πας με το μισθωτήριο και τα δικαιολογητικά και το φέρνεις στο δικό σου. Η μισή Ελλάδα έχει άλλα ονόματα σε λογαριασμούς νερού κι ρευματος. Ακριβώς Μα αυτό είναι το θέμα μου, ότι θα πάω για αλλαγή ονόματος χωρίς ΥΔΕ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Maril89 είπε Μα αυτό είναι το θέμα μου, ότι θα πάω για αλλαγή ονόματος χωρίς ΥΔΕ... Δεν θα έχεις πρόβλημα Εγγύηση 130 ευρώ σε ΔΕΗ Αν ήταν κομμένο θα είχες πρόβλημα Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Maril89 είπε Μα αυτό είναι το θέμα μου, ότι θα πάω για αλλαγή ονόματος χωρίς ΥΔΕ... Στο είπαμε ένα σωρό φορές. Αλλάζεις το όνομα κανονικά στον δεδδηε χωρίς πρόβλημα και προσκομιζεις το πιστοποιητικό εντος εξαμήνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις