george1807 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, kostasathv είπε εχω νεα καρτα, θελει ενεργοποιηση σε ποια ΑΤΜ μπορω να παω? Αυτο που αναφερει αναληψεις χωρις προμηθεια ισχυει? ΜΠορει να γινει και καταθεση σε μετρητα? Σε οποιοδήποτε ΑΤΜ ενεργοποιείται, είτε με αγορά σε pos με PIN. Αλήθεια είναι, η Revolut δεν χρεώνει προμήθεια μέχρι τα όρια του κάθε πλάνου 200/400/800€ ανά μήνα. Τα ελληνικά ΑΤΜ έχουν την πανευρωπαική πρωτοτυπία να χρεώνουν 2.5 με 3€ ανά ανάληψη. Κατάθεση σε μετρητά δεν γίνεται, αλλά άμα έχεις ελληνική τράπεζα, καταθέτεις τα μετρητά εκεί και μετά άμεσα τα μεταφέρεις στη Revolut χωρίς κόστος. 1 1
mad15 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Optima ακόμα μηδενική προμήθεια;Γνωρίζει κανείς;
george1807 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Στις 12/8/2021 στις 6:15 ΜΜ, mad15 είπε Optima ακόμα μηδενική προμήθεια;Γνωρίζει κανείς; Πλέον χρεώνει και αυτή 2,5 ή 3€
mountzou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά, έχει μείνει ΑΤΜ στην Ελλάδα με μηδενική προμήθεια ;
george1807 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mountzou είπε Παιδιά, έχει μείνει ΑΤΜ στην Ελλάδα με μηδενική προμήθεια ; Όχι, όλα παίζουν με 2 - 3€
mountzou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, george1807 είπε Όχι, όλα παίζουν με 2 - 3€ Η μικρότερη προμήθεια είναι ακόμα σε Optima και HSBC ?
george1807 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, mountzou είπε Η μικρότερη προμήθεια είναι ακόμα σε Optima και HSBC ? Δεν θυμάμαι, νομίζω 2,5€ είναι. 1
1a2a3a4a Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα,δεν ξερω που αλλου να το γράψω,οποτε το γράφω εδώ..Περίπου πριν 20 μέρες έκανα account στην Revolut καθώς εχω επενδύσει σε κρυπτονομισματα..Η φυσικη καρτα της ρεβολυτ μου ηρθε σχετικά άμεσα,ομως καθώς εχω χρήματα μέσα (καθως τα βλεπω απο το κινητό μ) οταν πάω σε οππιοδηποτε ΑΤΜ δν μπορω να κάνω ανάληψη ουτε καν να δω το υπολοιπο μου,δεχεται κανονικά το pin μου ωστόσο αλλα στο επομενο βημα μου πετάει την κάρτα εκτός.. επισης προσπαθησα να την ενεργοποιησω πληρώνοντας κατι ηλεκτρονικα και σε POS και ουτε εκει γινεται δεκτή... Αν γνωριζει καποιος τι παίζει θα εκτιμούσα μια απάντηση.. ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, 1a2a3a4a είπε Καλησπέρα,δεν ξερω που αλλου να το γράψω,οποτε το γράφω εδώ..Περίπου πριν 20 μέρες έκανα account στην Revolut καθώς εχω επενδύσει σε κρυπτονομισματα..Η φυσικη καρτα της ρεβολυτ μου ηρθε σχετικά άμεσα,ομως καθώς εχω χρήματα μέσα (καθως τα βλεπω απο το κινητό μ) οταν πάω σε οππιοδηποτε ΑΤΜ δν μπορω να κάνω ανάληψη ουτε καν να δω το υπολοιπο μου,δεχεται κανονικά το pin μου ωστόσο αλλα στο επομενο βημα μου πετάει την κάρτα εκτός.. επισης προσπαθησα να την ενεργοποιησω πληρώνοντας κατι ηλεκτρονικα και σε POS και ουτε εκει γινεται δεκτή... Αν γνωριζει καποιος τι παίζει θα εκτιμούσα μια απάντηση.. ευχαριστώ Για κοίτα τι άδειες εχεις δώσει στην κάρτα.Αλλιώς μιλα με το support.
zmaskos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα, την τετάρτη πάω Βουλγαρία.Για να χρησιμοποιησω την κάρτα εκει πρεπει να μετατρεψω τα ευρω σε λεβα μεσω της εφαρμογης ή γινεται αγορα εχωντας ευρω στο υπολοιπο της καρτας;
george1807 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 26 λεπτά πριν, zmaskos είπε Καλημέρα, την τετάρτη πάω Βουλγαρία.Για να χρησιμοποιησω την κάρτα εκει πρεπει να μετατρεψω τα ευρω σε λεβα μεσω της εφαρμογης ή γινεται αγορα εχωντας ευρω στο υπολοιπο της καρτας; Το ίδιο είναι, ό,τι σε βολεύει. 1
Jimnie Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γενικά η Revolut προσφέρει καλύτερες ισοτιμίες από τις "κανονικές" τράπεζες, γνωρίζω για την Πολωνία αλλά υποθέτω ότι ισχύει και σε άλλες χώρες της ΕΕ με δικά τους νομίσματα. Οπότε συμφέρει πληρωμή σε τοπικό νόμισμα παρά σε ευρώ παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει λογαριασμός σε τοπικό νόμισμα. Επίσης στην Πολωνία Εθνική και Άλφα χρεώνουν προμήθεια 1 ευρώ κάθε συναλλαγή ασχέτως του νομίσματος με το οποίο έγινε. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από Jimnie
freelove Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Στις 14/9/2021 στις 11:33 ΠΜ, mountzou είπε Παιδιά, έχει μείνει ΑΤΜ στην Ελλάδα με μηδενική προμήθεια ; Μήπως σε νεότερη ενημέρωση υπάρχει atm Ελλάδα χωρίς καπέλο από ανάληψη atm με revolut??
alexx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Στις 10/1/2023 στις 2:52 ΠΜ, freelove είπε Μήπως σε νεότερη ενημέρωση υπάρχει atm Ελλάδα χωρίς καπέλο από ανάληψη atm με revolut?? Και εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω μιας και έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω ανάληψη με την ρεβο.
BlackRose56 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους Καθώς εψαχνα για ΑΤΜ χωρίς χρέωση, μιας και έχω κάρτα σαν τι revolut, και έπεσα σε αυτό το νήμα, αμέσως μετά με ένα Google search, βρήκα αυτό εδώ το άρθρο https://www.kathimerini.gr/economy/562778191/euronet-neo-diktyo-atm-choris-chreosi-stin-ellada/ Όπου αναφέρεται σε καινούργια ATM της euronet χωρίς χρέωση. Έχει δοκιμάσει κανείς ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις