stathis125 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, Δοκίμασα στην Παγκρήτια Τράπεζα και δεν είχε προμήθεια, βέβαια δεν έχει και πολλά ΑΤΜs αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα Στην Αθήνα έχει 6 όλα και όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adamis Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, όταν έκανα ανάληψη απο ATM στη Γαλλία, μου τα τράβηξε σε αγγλικές λίρες και το ATM μου έκανε την μετατροπή σε €. Στο λογαριασμό μου δεν έχω αγγλικές λίρες. Το ίδιο συμβαίνει σε όλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, Adamis είπε Καλησπέρα, όταν έκανα ανάληψη απο ATM στη Γαλλία, μου τα τράβηξε σε αγγλικές λίρες και το ATM μου έκανε την μετατροπή σε €. Στο λογαριασμό μου δεν έχω αγγλικές λίρες. Το ίδιο συμβαίνει σε όλους? Δεν μου έχει συμβεί. Θα διάβασε την κάρτα για αγγλική. θα σε ρώτησε το atm αν θέλεις να κάνει αυτό τη μετατροπή ή όχι. Έπρεπε να πατήσεις όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adamis Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, george1807 είπε Δεν μου έχει συμβεί. Θα διάβασε την κάρτα για αγγλική. θα σε ρώτησε το atm αν θέλεις να κάνει αυτό τη μετατροπή ή όχι. Έπρεπε να πατήσεις όχι. Σίγουρα μου έδειξε την ισοτιμία που θα γίνόταν η μετατροπή. Αλλά θα ξανα δοκιμάσω. Ευχαριστώ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 ετοιμαζω ταξιδι στη Σοφια - Βουλγαρια. Εχω φορτωσει αρκετα ευρω για το ταξιδι και στη Revolut οπως επισης και σε χρεωστικη της Εθνικης. Ερωτηση: Απο ποια καρτα με συμφερει να βγαζω απο ΑΤΜ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, tornado είπε ετοιμαζω ταξιδι στη Σοφια - Βουλγαρια. Εχω φορτωσει αρκετα ευρω για το ταξιδι και στη Revolut οπως επισης και σε χρεωστικη της Εθνικης. Ερωτηση: Απο ποια καρτα με συμφερει να βγαζω απο ΑΤΜ? Σίγουρα με τη Revolut. Τόσο για αναλήψεις όσο και για πληρωμές με ισοτιμίες και μετατροπές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 θα παιξω με revolut και θα επανελθω με εντυπωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Στις 25/4/2019 στις 11:02 ΜΜ, tornado είπε θα παιξω με revolut και θα επανελθω με εντυπωσεις. @tornado για πες εντυπώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, bill89 είπε @tornado για πες εντυπώσεις! Ξεχάστηκα ε? Για Σοφια όλα πήγαν πολύ καλά με την revolut Δες εδώ ένα screenshot από ανάληψη απο τραπεζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Στις 24/8/2019 στις 12:24 ΠΜ, tornado είπε Ξεχάστηκα ε? Για Σοφια όλα πήγαν πολύ καλά με την revolut Δες εδώ ένα screenshot από ανάληψη απο τραπεζα Μια χαρά! Κι ε΄γω πολύ θετικές εντυπώσεις στην Ελλάδα. Θα δω τον Δεκέμβρη στις ΗΠΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, bill89 είπε Μια χαρά! Κι ε΄γω πολύ θετικές εντυπώσεις στην Ελλάδα. Θα δω τον Δεκέμβρη στις ΗΠΑ! Στην Ελλάδα θέλει ψάξιμο γιατί νομίζω κρατανε προμήθεια, ξέφτι, η φαση αλλά οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 HSBC μου κράτησε 2.5ε αυτό το μήνα όταν έκανα ανάληψη 200 ευρώ. Μέχρι πριν 1 μήνα ήταν τζάμπα 😕 οπότε πλέον δεν έμεινε καμία για δωρεάν ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Xvipes είπε HSBC μου κράτησε 2.5ε αυτό το μήνα όταν έκανα ανάληψη 200 ευρώ. Μέχρι πριν 1 μήνα ήταν τζάμπα 😕 οπότε πλέον δεν έμεινε καμία για δωρεάν ε? Κι εμένα μου έδειξε 2,5 ευρώ προμήθεια αλλά δεν την έκανα. Δεν είχα δοκιμάσει τότε που ήταν δωρεάν όπως υποστηρίζουν τα μέλη παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, bill89 είπε Κι εμένα μου έδειξε 2,5 ευρώ προμήθεια αλλά δεν την έκανα. Δεν είχα δοκιμάσει τότε που ήταν δωρεάν όπως υποστηρίζουν τα μέλη παραπάνω. Ισχύει και σε εμένα χθες 2,5€. Πριν από 1 μήνα δεν χρεωνε. Ίσως δεν έχουν προμήθειες μικρότερες τράπεζες τύπου Χανίων κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Αν δεν θελουμε να χρεωθουμε ανεξαρτητα απο το ποσο γρηγορα θα γινει, αν εχουμε χρηματα μεσα και θελουμε να τα βγαλουμε ποιος ειναι ο τροπος αν ειμαστε στην Ελλαδα η Αγγλια η σε καποια αλλη Ευρωπαικη χωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις