Bermudakias33 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το αεροπλάνο είναι το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς. Αυτό λένε οι στατιστικές. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που αυτό δεν το κατανοούν. Σειρές όπως αυτή συμβάλουν στο να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη φοβία για τα αεροπλάνα. Όσο αφορά την Aegean, επειδή πετάω συχνά και το έχω ψάξει, έχει τον νεότερο στόλο στην Ευρώπη και μάλιστα έχει ήδη παραγγείλει 46 νέα Αirbus neo για να τον αντικαταστήσει, παρόλο που είναι ο νεότερος στόλος! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από Bermudakias33
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Bermudakias33 είπε Το αεροπλάνο είναι το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς. Αυτό λένε οι στατιστικές. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που αυτό δεν το κατανοούν. Σειρές όπως αυτή συμβάλουν στο να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη φοβία για τα αεροπλάνα. Όσο αφορά την Aegean, επειδή πετάω συχνά και το έχω ψάξει, έχει τον νεότερο στόλο στην Ευρώπη και μάλιστα έχει ήδη παραγγείλει 46 νέα Αirbus neo για να τον αντικαταστήσει, παρόλο που είναι ο νεότερος στόλος! Νομίζω ότι (παρότι τα στατιστικά δείχνουν αυτό που λες) αυτό που υποσυνείδητα επηρεάζει το περισσότερο κόσμο είναι το γεγονός όχι της μεγάλης πιθανοτήτας να γίνει το ατύχημα αλλά της μηδαμινής (σχεδόν) πιθανότητας επιβίωσης στη περίπτωση που γίνει. Σε όλα τα υπόλοιπα μέσα η πιθανότητα να τη σκαπουλάρεις σε περίπτωση ατυχήματος είναι μεγαλύτερη, γεγονός που δίνει μια ψευδαίσθηση ελέγχου. Αυτό που προκαλέι τρόμο στο αεροπλάνο είναι η πλήρης απουσία έστω και της ψευδαίσθησης αυτού του ελέγχου. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από DeadOrganPlayer 3
Bermudakias33 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, DeadOrganPlayer είπε Νομίζω ότι (παρότι τα στατιστικά δείχνουν αυτό που λες) αυτό που υποσυνείδητα επηρεάζει το περισσότερο κόσμο είναι το γεγονός όχι της μεγάλης πιθανοτήτας να γίνει το ατύχημα αλλά της μηδαμινής (σχεδόν) πιθανότητας επιβίωσης στη περίπτωση που γίνει. Σε όλα τα υπόποιλα μέσα η πιθανότητα να τη καπουλάρεις σε περίπτωση ατυχήματος είναι μεγαλύτερη, γεγονός που δίνει μια ψευδαίσθηση ελέγχου. Αυτό που προκαλέι τρόμο στο αεροπλάνο είναι η πλήρης απουσία έστω και της ψευδαίσθησης αυτού του ελέγχου. Ακριβώς αυτή είναι η φοβία… Το γεγονός ότι ο ασθενής δεν αντιλαμβάνεται σωστά ότι η πιθανότητα θανάτου στο αεροπλάνο είναι μικρότερη από το αυτοκίνητο ή όταν είναι πεζός… Το να πιστεύει ότι τα αεροπλάνα είναι πιο επικίνδυνα δεν είναι μόνο μια λάθος άποψη που διαψεύδεται από την στατιστική και την πραγματικότητα, είναι και ψυχική ασθένεια.
bluesattack Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Περιμενω πως και πως επεισοδιο για την boeing https://www.tanea.gr/2020/01/10/world/apisteytoi-dialogoi-sti-boeing-gia-to-737-max-sxediastike-apo-klooun/
jimgate07 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Bermudakias33 είπε Ακριβώς αυτή είναι η φοβία… Το γεγονός ότι ο ασθενής δεν αντιλαμβάνεται σωστά ότι η πιθανότητα θανάτου στο αεροπλάνο είναι μικρότερη από το αυτοκίνητο ή όταν είναι πεζός… Το να πιστεύει ότι τα αεροπλάνα είναι πιο επικίνδυνα δεν είναι μόνο μια λάθος άποψη που διαψεύδεται από την στατιστική και την πραγματικότητα, είναι και ψυχική ασθένεια. Εγώ προσωπικά είμαι λάτρης της σειράς (150 gb στον σκληρό με όλα τα επεισόδια στα ελληνικά) και τα είχα δει όλα μέχρι και τον κύκλο 19 όταν μπήκα για πρώτη φορά πέρυσι τον Οκτώβρη σε αεροπλάνο. Το θέμα είναι όχι μόνο να καταλάβεις ότι η πιθανότητα του να συμβεί κάτι είναι απειροελάχιστη άλλα και να δεις πως όλα αυτά τα ατυχήματα ή δυστυχήματα όλα αυτά τα χρόνια βοήθησαν τις διαδικασίες έτσι ώστε να μην επαναληφθούν αντίστοιχα ατυχήματα
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 8 hours ago, jimgate07 said: 150 gb στον σκληρό με όλα τα επεισόδια στα ελληνικά Εννοείς με υπότιτλους; Πού τα βρήκες; 10 hours ago, bluesattack said: Περιμενω πως και πως επεισοδιο για την boeing Χθες πάντως έβαλαν επεισόδιο με κατάρριψη αεροπλάνου από πύραυλο...
totalius Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 15 χρόνια τώρα πάνω από 100 πτήσεις λόγω δουλειάς εντός κ εκτός Ελλάδας με τυφλή εμπιστοσύνη στο αεροπλάνο κ χωρίς το παραμικρό φόβο ή αμφιβολία . Και έχω δει κ τα πάντα από mayday έως ταινίες . Η όλη ιστορία με τη Boeing όμως πραγματικά με έχει βάλει σε σκέψεις για το που κ κυρίως σε ποιους εμπιστευόμαστε τις ζωές μας . Λίγο να παρακολουθήσει κανεις το θέμα καταλαβαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με άτομα που μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζουν ούτε την ανθρώπινη ζωή ούτε καν το μέλλον των εταιρειών που ηγούνται . Κ επειδή δουλεύω σε πολυεθνική σε άλλο χώρο όπου επίσης μονο το κέρδος μετράει κ έχω περάσει από δυο τρεις το ακόμα πιο τρομακτικό είναι ότι ακριβώς το ίδιο θα έκαναν κ στην Airbass αν δε τύχαινε το δικό τους να έχει πιο ψηλά τα φτερά ώστε να μη δημιουργούν πρόβλημα οι μεγαλύτεροι κινητήρες . 1
jimgate07 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Εννοείς με υπότιτλους; Πού τα βρήκες; Χθες πάντως έβαλαν επεισόδιο με κατάρριψη αεροπλάνου από πύραυλο... Οποίος ψάχνει βρίσκει! Έχω γράψει και εγώ αρκετά! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από jimgate07 1
jimgate07 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Προβλήθηκε και είναι ήδη διαθέσιμο online και το δεύτερο επεισόδιο της 20ής σεζόν στο National Geographic της Αυστραλίας. "TAXIWAY TURMOIL" "Blanketed by confusion and heavy fog, a DC-9 ends up at the wrong end of an active runway in Detroit, and directly in the path of an oncoming 727." και το σύνολο των επεισοδίων είναι το παρακάτω
jimgate07 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Από αύριο Δευτέρα στο Μακεδονιά tv θα παιχτούν νέα επεισόδια απο το 19ο κύκλο! 1
jimgate07 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Από αύριο Πέμπτη 20/1/21 ξεκινά η 4η σεζον του Τραγωδία στον αέρα Ειδική Έρευνα! 1
KilliK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 το Μακεδονια ΤV θα τα δειξει αυτα; ξερουμε αν το Νetflix την δειχνει αυτη τη σειρα η καποια αλλη παρομοια; 1
jimgate07 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Στις 20/1/2021 στις 7:23 ΜΜ, KilliK είπε το Μακεδονια ΤV θα τα δειξει αυτα; ξερουμε αν το Νetflix την δειχνει αυτη τη σειρα η καποια αλλη παρομοια; το Μακεδονία δεν έχει πάρει το special report! Το Μακεδονία έχει μεχρι την σεζόν 19 της σειράς! Απο όσο ξέρω δεν υπαρχει στο netflix!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα