ilias78 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Για δωστε μου τα φωτα σας. Υπολογιστης συνδεδεμενος σε πολυμπριζο ασφαλειας 6 θεσεων. Αυτο με τη σειρα του σε power line. Κ οι 6 θεσεις του πολυμπριζου δινουν ρευμα. Παταω να ανοιξει το pc, δεν ανοιγει. Εκτυπωτης, οθονη, ηχεια ανοιγουν κανονικα. Αλλαζω θεση την μπριζα του τροφοδοτικου, τιποτα. Συνδεω απευθειας το τροφοδοτικο με power line πρωτα κ με απευθειας την μπριζα στον τοιχο, παλι τιποτα. Λεω καικε το τροφοδοτικο. Βαζω το τροφοδοτικο σε απλο πολυμπριζο κ ανοιγει!!!!! Τι παιζει ρε παιδια????? Αυριο θα δοκιμασω με αλλο καλωδιο τροφοδοσιας μηπως κ φταιει αυτο. Αλλα για πειτε καμια αλλη ιδεα
peter_p Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άλλαξε πολύμπριζο 😀 Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από peter_p 1
ilias78 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δοκιμασα με αλλο καλωδιο. Στην αρχη ανοιξε με το πολυμπριζο ασφαλειας. Το εκλεισα κ δεν ξανα ανοιξε. Με οποιοδηποτε καλωδιο κ σε οποιαδηποτε μπριζα-πολυμπριζο. Να υποθεσω οτι καικε το τροφοδοτικο? Υπαρχει τροπος να το τσεκαρω οτι οντως καικε?
ilias78 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Λοιπον τεσταρα το τροφοδοτικο κ δουλευει!!!!! Οποτε??? Καμμενη μιτρικη?
skfn Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 28/2/2019 στις 4:35 ΜΜ, ilias78 είπε Λοιπον τεσταρα το τροφοδοτικο κ δουλευει!!!!! Οποτε??? Καμμενη μιτρικη? Πως το τεσταρες? Με φορτίο ή χωρις?
ilias78 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Το πηγα σε ενα μαγαζι κ εβαλε ενα τεστερ οπως το ελεγε. Συνδεσρ τπ βυσμα της μητρικης κ της τροφοδοσιας της
skfn Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Σε ρώτησα , επειδή υπάρχει περίπτωση να βγάζει σωστές ή περίπου σωστές τάσεις χωρίς φορτίο και μόλις ζοριστεί , να βγάλει το πρόβλημα. Αν απλά το μέτρησε, δεν είσαι 100% σίγουρος.
Crybal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Επιβεβαιωσε οτι το καλώδιο ρευματος που παει στο τροφοδοτικο είναι καλά κουμπωμένο
ilias78 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Ναι το εχω τσεκαρει. Κ με τα 2 καλωδια που βαζω. Υποψιαζομαι μηπως τα εχει παιξει το power bottom του κουτιου. Το εχω ξαναπαθει παλαιοτερα με το προηγουμενο κουτι μου.
skfn Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, ilias78 είπε Ναι το εχω τσεκαρει. Κ με τα 2 καλωδια που βαζω. Υποψιαζομαι μηπως τα εχει παιξει το power bottom του κουτιου. Το εχω ξαναπαθει παλαιοτερα με το προηγουμενο κουτι μου. Δοκίμασε το έξω από το κουτί. Η και με ένα τροφοδοτικό άλλο που ξέρεις ότι δουλεύει σίγουρα.
ilias78 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πως θα το δοκιμασω εξω απο το κουτι? Υπαρχει τροπος να παρακαμψω το κουμπι του κουτιου? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από ilias78
Crybal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Εαν την αφησεις στο κουτι κάνε αλλαγή το καλώδιο του το power on με το reset.Εαν την βγαλεις εξω 😁 τοτε με ενα κατσαβιδι βραχυκυκλωνεις τα pins του power on
ilias78 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Το δοκιμασα αλλα τζιφος. Αρα δεν ειναι το κουτι. Οποτε μαλλον μας αφησε η μητρικη. Θα το παω σε εναν τεχνικο αυριο κ βλεπουμε
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Επειδη μου εχει τυχει 2-3 φορές στο παρελθόν. Ορισμένα κουτιά λόγω κατασκευής έχουν την τάση να προσφέρουν ένα μικρό βραχυκυκλωματάκι. Όλες οι περιπτώσεις ήταν παρομοιες και παρόλο που είχαν γίνει όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί (αλλος επεξεργαστής, βγάλε το fan και βάλε άλλο, clear cmos, βγάλε δίσκους, κάρτες, βγάλε τα καλωδια του κουτιού και κανε βραχυκύκλωμα στο power switch) δεν δούλεψε...Μητρική με όλα τα παρελκόμενα εκτός κουτιού άνοιγε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα