Jlaxy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, dimitrissot είπε Καταρχήν ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Το μοναδικό μου θέμα είναι ότι επειδή όπως μου είπε ότι του έφυγε και παλαιότερα στις δύο εβδομάδες κάποιος δεν θέλει να του γίνει πάλι ούτε να εκπαιδεύει κάθε δύο μήνες άλλον. ( Εκπαίδευση δεν πληρώθηκα. Ήταν μια εβδομάδα μαύρα εννοείται από 3ωρα κάθε μέρα). Απλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δεν θέλω να τσακωνομαι γενικά και φοβάμαι μην μου ζητήσει τον λόγο και δεν έχω τι να του πω, καθώς δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) Ευχαριστώ και πάλι Δήλωσε παραίτηση μέσο viber και κάνε block. Πέρα από τη πλάκα απλά πες την αλήθεια. "Δεν είχα σκοπό να φύγω αλλά βρήκα καλύτερη δουλειά". Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Jlaxy
Ntinaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, dimitrissot είπε Εκπαίδευση δύο προγραμμάτων στον υπολογιστή και γενικά αποδείξεις τιμολόγια όλα αυτά. Από ότι κατάλαβα περίμενα να φύγει το παιδί που θα έπαιρνα την θέση του και το τράβηξαν πάρα πάνω ημέρες μέχρι να φύγει. Οωπς είπε και ο φίλος πιο πάνω πάντα θέλω και προσπαθώ να είμαι ευγενικός. Για αυτό θα προσπαθήσω να φύγω ευγενικά χωρίς καυγάδες. Απλά φοβάμαι μήπως μου πει τίποτα που φεύγω και ότι τα είχαμε συμφωνήσει αλλιώς. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . Κάθε απάντηση με βοηθάει Α, νομιζα υποδοχη σε φαση γλαστρα
Agis2000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δοκίμασε να σε διώξε.Δηλαδη να είσαι αδιάφορος, να καθυστερεις να κάνεις λάθη και λοιπά κόλπα. 1 2 5
totem_lost Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, dimitrissot είπε Οωπς είπε και ο φίλος πιο πάνω πάντα θέλω και προσπαθώ να είμαι ευγενικός. Για αυτό θα προσπαθήσω να φύγω ευγενικά χωρίς καυγάδες. Απλά φοβάμαι μήπως μου πει τίποτα που φεύγω και ότι τα είχαμε συμφωνήσει αλλιώς. Το μόνο που έχετε 'συμφωνήσει' είναι αυτά που λέει το συμβόλαιο αν τυχόν σου έχει δώσει. Αν αντιδράσει δεν είναι επαγγελματίας και απλά κούνα το κεφάλι σου μέχρι να σε αφήσει στην ησυχία σου. Αν και το 'βρήκα δουλειά με καλύτερο μισθό' δεν νομίζω να αφήνει πολλά περιθώρια αντιδράσεων. Και μην σε ανησυχεί για εκείνον υπάρχει λίστα ανθρώπων που περιμένει για τη δουλειά που αφήνεις. 1
Mindworm Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Χύμα εντελώς την πραγματικότητα, όπως έκανα εγώ αρχές 00s από επικεφαλής τμήματος web development μεγάλης εταιρείας όταν άρχισαν να με βάζουν να απολύω προσωπικό και με έφερνε σε δύσκολη θέση. Έπρεπε να πω σε άτομα με εμπειρία που δουλεύαμε 2-3 χρονια μαζί ότι πρέπει να απολυθούν λόγο περικοπών. Έπιασα την διοίκηση και τους είπα "δεν μπορώ κύριοι, είναι απάνθρωπο και με φέρνετε σε δύσκολη θέση και παραιτούμαι να γλιτώσω.", και δεν είχα άλλη δουλειά να πάω τότε, οπότε έπιασα ξανά σπουδές. 9 1 2 1
SB_1957 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dimitrissot είπε ... σε περίπου 2 εβδομάδες θα ξεκινήσω κατά 99% εκεί. Γιατί 99% και όχι 100%? Κανένα πρόβλημα στο πώς θα παραιτηθείς, όπως σου είπαν, αλλά μόνο αν είσαι όχι 100% αλλά 1000% σίγουρος ότι θα σε πάρουν στην άλλη δουλειά!
archer100 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Πες του το οσο νωριτερα γινεται, ευχαριστησε τον για την προτιμηση και την εμπιστοσυνη που σου εδειξε, αλλα ετυχε μια δουλεια πολυ σημαντικη για την εξελιξη της καριερας σου που δε μπορεις να αρνηθεις. Πες οτι εισαι διατεθιμενος αυτες τις 2 εβδομαδες να κανεις οτι περναει απ το χερι σου ωστε η αποχωρηση σου να γινει με τον ομαλοτερο τροπο και τη μικροτερη επιπτωση στην εταιρια (πχ αν ξερεις καποιον να συστησεις για τη θεση, αν μπορεις να παρεις μια εβδομαδα ακομα απ την αλλη δουλεια κλπ) Γενικα φερσου οσο μπορεις σαν κυριος 3 2
greed Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πες του πως κατεβαίνεις στις εκλογές Περα από τη πλάκα τι δίλημμα είναι αυτο; Πες του θέλω 10€ την ώρα και θα σε διώξει από μόνος του με τις ευλογίες του. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από greed 1
ELMastas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, archer100 είπε Πες του το οσο νωριτερα γινεται, ευχαριστησε τον για την προτιμηση και την εμπιστοσυνη που σου εδειξε, αλλα ετυχε μια δουλεια πολυ σημαντικη για την εξελιξη της καριερας σου που δε μπορεις να αρνηθεις. Πες οτι εισαι διατεθιμενος αυτες τις 2 εβδομαδες να κανεις οτι περναει απ το χερι σου ωστε η αποχωρηση σου να γινει με τον ομαλοτερο τροπο και τη μικροτερη επιπτωση στην εταιρια (πχ αν ξερεις καποιον να συστησεις για τη θεση, αν μπορεις να παρεις μια εβδομαδα ακομα απ την αλλη δουλεια κλπ) Γενικα φερσου οσο μπορεις σαν κυριος Αυτό που είπε το παλικάρι Οπως και εκείνος κοιτάει το καλό της δουλειάς του και το συμφέρον του και εσύ κάνεις το ίδιο να είσαι ευγενικός και σωστός είναι καλύτερα να γίνει τώρα που έχει περάσει μόνο 1 εβδομάδα παρά μετά απο 2-3 η παραπάνω αν σου αρέσει όμως η δουλειά και πραγματικά σε θέλει,ίσως θα μπορούσες να αναφέρεις πολύ ανάλαφρα και αναλόγος το κλίμα και το πως θα το πάρει,πως θα μπορούσες να μείνεις μόνο εφόσον σου προσφέρει ανάλογα λεφτά με αυτά της πρότασης της καινούργιας για να μείνεις εκεί,απλά οτι και να κάνεις σιγούρεψε το πολύ για να μην πάς για τα πολλά και χάσεις και τα λίγα..
nightwalker1990 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Παλικάρι μου χύμα μόνο. Ευγένεια πάνω απ'όλα αλλά χωρίς σάλτσες. 1
godfather0991 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δεν έχεις να ντραπείς για τίποτα. Συνεργάτες δεν είστε, μερίδιο από την επιχείρηση δεν παίρνεις, ένας υπάλληλος είσαι. Πες του με ευγενικό τρόπο βρήκα αλλού δουλειά καλύτερη, σας ευχαριστώ και άλλα τυπικά που λένε οι εργαζόμενοι πριν φύγουν και προχώρα παρακάτω.
rofl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) πες το γρηγορα ωστοσο αν χρειαζεται αντικαταστατης και τον εκτιμας σαν εργοδοτη. για να χει λιγο χρονο να βρει αλλον αυτο 3 ώρες πριν, afentiko είπε του λες στα ισια οτι την αλλη βδομαδα (οχι σε 2, την επομενη) σταματας γιατι σου εκαναν μια πολυ καλη προταση και δε γινοταν να πεις οχι. πες και ενα συγγνωμη και ευχαριστω που σε πηρε και παμε παρακατω. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από rofl
nightwalker1990 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Αντρικά πράγματα: 1) Στέλνεις μήνυμα.. 2) κάνεις το 1ο και αν δεν σε πιστέψει απλά δεν πηγαίνεις.. 3) Ταχυδρομικό Περιστέρι 4) Video Call 5) Αργεί να'ρθει η 1απριλιά αλλά είναι αλήθεια 6) Σημείωμα μόλις τελειώσεις την βάρδιά σου 7) Ξεχνάς τις μλκίες που έγραψα προφανώς τρολλάρω. 😎 Πάντα να σκέφτεσαι σαν εργοδότης, θα ήθελες ο-η- υπάλληλος σου να σ'ενημερώσει και να στο πει χύμα?? Κάνε το ίδιο.. Θα το σεβαστεί πολύ και θα το εκτιμήσει και ίσως σου πει: Δεν συνεργαστήκαμε αλλά εύχομαι στο μέλλον κάποια στιγμή. Το Θέμα είναι να είσαι σίγουρος και να μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό φιλική συμβουλή.
Μάκαρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Εννοειται θα του μιλησεις στα ισια και με ευγενεια. Ξερετε βρηκα κατι αλλο με καλυτερα χρηματα. Καλο θα ηταν να τον ενημερωσεις νωριτερα για να μην ψαχνεται τελευταια στιγμη ο ανθρωπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις