Nikos Gomez Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άλλαξα συσκευή,αφού έκανα restore από το i tunes,δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το i message μέσω του τηλεφωνικού μου αριθμού.Ανετρεξα στον οδηγό βοήθειας της apple αλλά τπτ.Εβγαλα τη sim,τη καθάρισα,την έβαλα πάλι και μου εμφάνισε τον αριθμό μου όπου και μπόρεσα να τον συνδέσω με το I message και να επικοινωνήσω,όλη αυτή την ώρα το είχα συνδεδεμένο το κινητό με wi fi.Οταν το έβαλα σε 4G ξεκίνησε πάλι το ίδιο.Δεν βλέπει τον αριθμό μου και μπορεί μόνο μέσω σύνδεσης I cloud. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Nikos Gomez
CheOnWeb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 On 26/02/2019 at 21:04, Nikos Gomez said: μπόρεσα να τον συνδέσω με το I message και να επικοινωνήσω,όλη αυτή την ώρα το είχα συνδεδεμένο το κινητό με wi fi. Είσαι σίγουρος ότι είχε γίνει register το νούμερο; Μήπως επικοινώνησες με το Apple ID ή κάποιο απ' τα accounts σου; Μίλα με τον πάροχό σου και έχε υπόψιν ότι για να γίνει register το νούμερο, πρέπει να μπορείς να στείλεις SMS στο εξωτερικό. Στην παλιά συσκευή, είχες κλείσει το iMessage πριν κάνεις erase?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα