Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε αυτό που λες δεν στέκει και επιμένεις. Δεν γίνεται να είναι 4k και να δυσκολεύεται σε ανάλυση 4 φορές πιο κάτω. Το αντίθετο μπορεί να γίνει. 

Η τηλεόραση φαίνεται στην φωτογραφία. 

IMG-00ef268f94c2301ff4a1c5bee6ae8218-V.jpg

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

Κομπλέ έχει hdmi 2.0 και τα hz είναι αρκετά, λοιπόν υπάρχουν 74727373828 τηλεοράσεις 4Κ κλπ όταν κάποια από αυτές έχουν στα 1080 100 και 200 hz όταν τον συνδέσεις στον υπολογιστή και δεν θα έχει την λειτουργία για τον υπολογιστή τότε θα βλέπεις και θολά και lags και πολλά άλλα που θα σε πειράζουν στα μάτια. 

Τώρα πες μας μένετε Αθήνα? Ώστε αν βολεύει μερικά κομμάτια να είναι από διαφορετικά μαγαζιά γιατί οριακά παίρνει την 2060 είναι κρίμα να πάρει 1660τι ή 1060

Δημοσ.
13 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Φίλε αυτό που λες δεν στέκει και επιμένεις. Δεν γίνεται να είναι 4k και να δυσκολεύεται σε ανάλυση 4 φορές πιο κάτω. Το αντίθετο μπορεί να γίνει. 

Η τηλεόραση φαίνεται στην φωτογραφία. 

IMG-00ef268f94c2301ff4a1c5bee6ae8218-V.jpg

Δεν καταλαβαίνεις ότι δε θα χαρεί gaming εμπειρία σε μια τηλεόραση; Αυτό σου εξηγούμε όλοι. Μόνο αν πάει σε κονσόλα θα χαρεί 4Κ gaming 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Δεν καταλαβαίνεις ότι δε θα χαρεί gaming εμπειρία σε μια τηλεόραση; Αυτό σου εξηγούμε όλοι. Μόνο αν πάει σε κονσόλα θα χαρεί 4Κ gaming 

Φτιάξε λίγο ένα ρε Πάνο με την 1660τι η την 2060 και ας τον να κάνει ότι καταλαβαίνει όταν δει πως θα παίζει pubg στην τηλεόραση θα κάνει άλλο ποστ και θα ψάχνει οθόνη easy 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Φτιάξε λίγο ένα ρε Πάνο με την 1660τι η την 2060 και ας τον να κάνει ότι καταλαβαίνει όταν δει πως θα παίζει pubg στην τηλεόραση θα κάνει άλλο ποστ και θα ψάχνει οθόνη easy 

Του έχω βγάλει σύνθεση, μπορεί να βγάλει την οθόνη και την 580 και να βάλει μια 1660Ti. Η 2060 δε χωράει νομίζω 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τι ακριβώς να του πω; Η τηλεόραση δεν είναι καλή; Δεν μπορεί να τη ρυθμίζει ώστε να παίζει σε ανάλυση 1080p; Πάλι θα έχει lag; Μια χαρά είναι τέτοια ανάλυση σε 43αρα οθόνη.  Το παιδί δεν θέλει να παίζει σε 4k , δεν καταλαβαίνει ούτε την διαφορά 720p με 8k. Απλά είπα ότι η τηλεόραση είναι 4k. 

Ταινίες 4k θέλει να βλέπει. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσο ζήτημα. 1080p άνετα παίζει και με υπολογιστή κάτω από 800 ευρώ. 

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Εγώ τι ακριβώς να του πω; Η τηλεόραση δεν είναι καλή; Δεν μπορεί να τη ρυθμίζει ώστε να παίζει σε ανάλυση 1080p; Πάλι θα έχει lag; Μια χαρά είναι τέτοια ανάλυση σε 43αρα οθόνη.  Το παιδί δεν θέλει να παίζει σε 4k , δεν καταλαβαίνει ούτε την διαφορά 720p με 8k. Απλά είπα ότι η τηλεόραση είναι 4k. 

Ταινίες 4k θέλει να βλέπει. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσο ζήτημα. 1080p άνετα παίζει και με υπολογιστή κάτω από 800 ευρώ. 

Στην αρχή είπες να παίζει pubg full ultra οπότε θέλει 1660τι ίσως και η 580 να το καταφέρει το ultra σε καλά φπς σου έκαναν σύνθεση στα 800 αν το κάτω από 800 το εννοείς στα 400 ας πάρει τον 2400G και να παίζει με ενσωματωμένα γραφικά και αντί για κουτί να το βάλει σε χαρτόκουτα με ανεμιστήρα ή με χάμστερ να τρέχει σε ρόδα. 

Εσύ απλά πες του ότι υπολογιστής και τηλεόραση =input lag με οθόνη θα δουλέψει πολύ καλύτερα για αυτό έχουν βγει οι κονσόλες για τις τηλεοράσεις και τα μόνιτορ για τους υπολογιστές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα παρει τον υπολογιστη και αν εχει θεμα θα αγορασει και μονιτορ αργοτερα. Τον ρωτησα και ειπε μεγιστο 900 ευρω. Οποτε γινονται καλυτερες συνθεσεις;  Αθηνα μενει. Η συνθεση στα 978 φευγει απο το οριο. Αν και το visionstudio ειναι και σχετικα ακριβο μαγαζι! Βεβαια για ετοιμες συνθεσεις οι επιλογες ειναι λιγες..

Ενταξει φουλ ultra που λεει ο λογος! Δε θα τον χαλανε τα γραφικα και στο high 1080p, αφου λεω οτι δεν εχει καμια επαφη με υπολογιστες τοσα χρονια, μονο ενα ipad εχει και παιζει εκει παιχνιδια!

Η 2060 λιγο δυσκολο να χωραει παντως.

**Τωρα μπηκα και ειδα τα χαρακτηριστικα του PUBG και τι εστι 4K! Εχω καιρο να παιξω παιχνιδια και δεν ηξερα ποσο εχουν ξεφυγει τα πραγματα! Οποτε με τετοια τιμη λογικα θα μπορει να παιζει στα 1080p και με ρυθμισεις high προς ultra.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

Στην φωτογραφία είναι τα κύρια κομμάτια που από ένα μαγαζί βγαίνει μια λογική τιμή τώρα από τροφοδοτικό πάτε εδώ VS650 ή CX550 και κουτί στο χέρι του είναι Σκρουτζοκουτια οπότε και στα 900 η 2060 χωράει χαλαρά βέβαια μπορεί να μπει και μητρική με λιγότερα λεφτά αλλά οτι δίνεις παίρνεις 

Screenshot_20190303-083435_Chrome_Beta.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Στην φωτογραφία είναι τα κύρια κομμάτια που από ένα μαγαζί βγαίνει μια λογική τιμή τώρα από τροφοδοτικό πάτε εδώ VS650 ή CX550 και κουτί στο χέρι του είναι Σκρουτζοκουτια οπότε και στα 900 η 2060 χωράει χαλαρά βέβαια μπορεί να μπει και μητρική με λιγότερα λεφτά αλλά οτι δίνεις παίρνεις 

Screenshot_20190303-083435_Chrome_Beta.png

Προσπαθώ να σκεφτώ αν έχω δει χειρότερη σύνθεση αλλά δε θυμάμαι άλλη. ❤️

17 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Πες του φίλου σου, ότι αν θέλει να παίζει παιχνίδια σαν άνθρωπος ή θα πάρει μια κονσόλα και θα παίζει στην τηλεόραση του ή θα πάρει οθόνη από τώρα και θα παίζει μια χαρά με καλή σύνθεση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Προσπαθώ να σκεφτώ αν έχω δει χειρότερη σύνθεση αλλά δε θυμάμαι άλλη. ❤️

Πες του φίλου σου, ότι αν θέλει να παίζει παιχνίδια σαν άνθρωπος ή θα πάρει μια κονσόλα και θα παίζει στην τηλεόραση του ή θα πάρει οθόνη από τώρα και θα παίζει μια χαρά με καλή σύνθεση. 

Για πες εσυ γλυκούλη τη θα άλλαζες 

Πέρα από την μητρική αλλά για κάποιο λόγο την προτίμησα λίγο περισσότερο εκτός αν πρέπει να του πω περίμενε ως το καλοκαίρι που θα βγουν οι zen 50 και ας θέλει υπολογιστή στις επόμενες 15 μέρες... 

Μόνο με το xbox θα μπορεί να παίξει pubg με πληκτρολόγιο και ποντίκι στο ps4 δεν γίνεται τουλάχιστον μέχρι πριν 1 μήνα 

Επεξ/σία από LIGHT1NG
Δημοσ.

Το παιδι περιμενει 1 εβδομαδα και ακρη δεν εχουμε βγαλει.

Λοιπον θα αγορασει και οθονη, απλα πειτε μου ενα συστημα μεχρι 900 ευρω, χωρις περιφαρειακα δλδ οθονη,ποντικι,πληκτρολογιο. Ολα απο ενα μαγαζι, ετοιμα να τα συναρμολογησουν οι ιδιοι.

Στα 900 ευρω βγαινει μαζι με συναρμολογηση και μεταφορικα. Καποια αποψη;

desktop.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Λοιπον θα αγορασει και οθονη, απλα πειτε μου ενα συστημα μεχρι 900 ευρω, χωρις περιφαρειακα δλδ οθονη,ποντικι,πληκτρολογιο. Ολα απο ενα μαγαζι, ετοιμα να τα συναρμολογησουν οι ιδιοι.

desktop.jpg

Ρε φίλε σου έκανα ένα build στα πεταχτά με την 2060 και πάλι πας σε 580 ότι νανε ραμ το κουτί λιγότερη κιόλας κατά 8gb δηλαδή οκ έλεος εγώ δεν ασχολούμαι άλλο καλή τύχη 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, elpaso1 είπε

desktop.jpg

Bάλε έστω την φθηνότερη GTX1660Τi που μπορείς να βρεις (είναι πολύ ταχύτερη από την RX590). Μνήμες dual channel ας είναι και 8gb μόνο (Patriot 2x4GB 3000MHz) και μητρική την MSI Β450 Α-PRO για πιο φθηνή.

Δημοσ.

Γιατί η μνήμη που έβαλα δεν είναι καλή; Πρέπει ντε και καλά dual; Δεν ξέρω, ρωτάω. 

Λοιπόν έχουμε εξελίξεις. Τελικά τον υπολογιστή θα τον φτιάξει ο αδερφός του, οπότε αγοράζουμε εξαρτήματα από διαφορετικά καταστήματα! Άρα φύγαμε για την 2060!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...