Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος θελει να φτιαξει υπολογιστη για να παιζει PUBG σε φουλ γραφικα και να βλεπει 4K ταινιες. Θα το συνδεει στην τηλεοραση του. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να παιζει PUBG στα φουλ με υπολογιστη 800 ευρω, μπορει και να γινεται βεβαια.

Δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες, οποτε καλυτερα θα ηταν τα εξαρτηματα να ειναι ολα απο το ιδιο καταστημα για να γινει και η συναρμολογηση τους.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Φιλος θελει να φτιαξει υπολογιστη για να παιζει PUBG σε φουλ γραφικα και να βλεπει 4K ταινιες. Θα το συνδεει στην τηλεοραση του. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να παιζει PUBG στα φουλ με υπολογιστη 800 ευρω, μπορει και να γινεται βεβαια.

Δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες, οποτε καλυτερα θα ηταν τα εξαρτηματα να ειναι ολα απο το ιδιο καταστημα για να γινει και η συναρμολογηση τους.

Σε φουλ δεν ..... Έτσι και αλλιώς δεν είναι παιχνίδι που παίζεις σε φουλ , γιατί αποκτάς μειονέκτημα. Ας πάρει καλύτερα μια κονσόλα πιο φθηνά θα του βγει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Σε φουλ δεν ..... Έτσι και αλλιώς δεν είναι παιχνίδι που παίζεις σε φουλ , γιατί αποκτάς μειονέκτημα. Ας πάρει καλύτερα μια κονσόλα πιο φθηνά θα του βγει

Σε φουλ όντως ούτε καν αλλά το να προτείνουμε κονσόλα αντί για PC..

Δημοσ.

Μειονεκτημα γιατι; Τεσπα δεν θα τον χαλαει και να παιζει σε HIGH γραφικα και οχι Ultra. Εξαλλου υπολογιστη δεν ειχε ποτε του, απο το κινητο παιζει τοσα χρονια!!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Μειονεκτημα γιατι; Τεσπα δεν θα τον χαλαει και να παιζει σε HIGH γραφικα και οχι Ultra. Εξαλλου υπολογιστη δεν ειχε ποτε του, απο το κινητο παιζει τοσα χρονια!!

Το pubg είναι ένα παιχνίδι που αν έχεις πχ τα effect στο ultra δεν βλέπεις πολύ καθαρά μετά από grenade κλπ +το lag που δημιουργεί ακόμα και σε τοπ κάρτες μετά τα textures κλπ καλό είναι στο medium φια να βλέπεις ποιο εύκολα άτομα σε χόρτα κλπ. 

Αλλά για να παίζει σε tv θα έχει ποιο πολύ input lag από ότι μια οθόνη 75hz free sync 24αρα πχ. Οπότε καλύτερα ένα ps4 pro, xbox one x. 

Δημοσ.

Υπολογιστη θελει, δεν ειχε ποτε του! Πειτε ενα καλο συστηματακι. Με τοσα λεφτα πλεον φτιαχνεις θηριο. Εγω ειχα δωσει 1600 ευρω πριν 5 χρονια και τωρα ουτε να το ανοιξει το pubg δεν μπορει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Υπολογιστη θελει, δεν ειχε ποτε του! Πειτε ενα καλο συστηματακι. Με τοσα λεφτα πλεον φτιαχνεις θηριο. Εγω ειχα δωσει 1600 ευρω πριν 5 χρονια και τωρα ουτε να το ανοιξει το pubg δεν μπορει!

Μα ρε φίλε ζητάς για τηλεόραση 4Κ αρα μιλάμε για μια 40αρα τουλάχιστον επίσης δεν είναι και σίγουρο αν δουλεύει 100% σε 1080P η τηλεόραση του θα μπορούσε να το συνδέσει σε ένα λάπτοπ ώστε να το επιβεβαιώσεις? Γιατί σε 4Κ πρέπει να σπρώξει πολλά παραπάνω από 800.

Η απλά να μας πεις το μοντέλο από την τηλεόραση που έχει ώστε να το βρούμε και να δούμε δυνατότητες αυτό περί πριν 5 χρονιά τα Χ λεφτά για υπολογιστή δεν λέει κάτι γιατί μπορεί να σου πάσαρε ένα σύστημα το πλαίσιο Χ που καθαρή αξία να είχε 700 πριν 5 χρονιά θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον την 970 και εναν ι7 4ΧΧΧ το pc σου αφού έδωσες 1600 που παίζει το pubg κομπλέ ακόμα 

Επεξ/σία από LIGHT1NG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Μονόδρομος η κονσόλα! Το πολύ πολύ  να πάρει πληκτρολόγιο και ποντίκι και να το έχει σαν PC. Η Corsair νομίζω έβγαλε περιφερειακά που υποστηρίζει το ΧΒΟΧ. Δε ξέρω τι παίζει με το PS4

2 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Άμα θέλει PC με το ζόρι, πρέπει να πληρώσει και το ανάλογο αντίτιμο για οθόνη. Διαφορετικά: 

Σύνολο: 797€

Αν δεν ψήνει να πάρει οθόνη, για εμένα είναι μονόδρομος αυτό όπως και να έχει: https://www.skroutz.gr/s/11657568/Microsoft-Xbox-One-X-1TB.html

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1
Δημοσ.

+1 στην παραπάνω πρόταση. 

Αν δεν θέλει να πάει σε κονσόλα και επιμένει με την τηλεόραση πες του ότι για entry-level 4K-60hz gaming θα πρέπει να δώσει χιλιάρικο τουλάχιστον.

π.χ.  ένα σχετικά φθηνό σύστημα από μαγαζί (visionstudio) που με RTX2060 θα μπορεί να τρέξει pubg 4Κ 60fps με παραχωρήσεις στα γραφικά (medium, μπορεί και high)  :

Untitled.jpg

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Εγώ γιατί καταλαβαίνω ότι έχει ήδη 4k tv..

Καλα κατάλαβες αλλά θέλει να παίζει σε αυτήν με τον υπολογιστή πράγμα λίγο δύσκολο χωρίς να ξέρουμε λεπτομέρειες από την τηλεόραση αν και πάλι είναι δύσκολο χωρίς μια τουλάχιστον 2060..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 27/02/2019 at 16:45, LIGHT1NG said:

Μα ρε φίλε ζητάς για τηλεόραση 4Κ αρα μιλάμε για μια 40αρα τουλάχιστον επίσης δεν είναι και σίγουρο αν δουλεύει 100% σε 1080P η τηλεόραση του θα μπορούσε να το συνδέσει σε ένα λάπτοπ ώστε να το επιβεβαιώσεις? Γιατί σε 4Κ πρέπει να σπρώξει πολλά παραπάνω από 800.

Η απλά να μας πεις το μοντέλο από την τηλεόραση που έχει ώστε να το βρούμε και να δούμε δυνατότητες αυτό περί πριν 5 χρονιά τα Χ λεφτά για υπολογιστή δεν λέει κάτι γιατί μπορεί να σου πάσαρε ένα σύστημα το πλαίσιο Χ που καθαρή αξία να είχε 700 πριν 5 χρονιά θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον την 970 και εναν ι7 4ΧΧΧ το pc σου αφού έδωσες 1600 που παίζει το pubg κομπλέ ακόμα 

Δεν μου παρασε κανενα πλαισιο, κανενα συστημα. Μονος μου το ειχα φτιαξει με προτασεις απο ενα φορουμ! Και ποτε δεν ειπα οτι επαιξα εγω προσωπικα pubg! Επισης η τηλεοραση του μια απλη 4k ειναι των 500 ευρω.. Γιατι να μην υποστηριζει 1080p; Δεν το καταλαβαινω..

Θα τον ρωτησω και θα σας πω, αλλα δε νομιζω να εχει και την απαιτηση να παιζει παινχιδια σε 4K. Απο εκει που ηταν με ενα κινητο τοσα χρονια.. Δεν ειχε ποτε υπολογιστη, ουτε κονσολες τα τελευταια χρονια..

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Δεν μου παρασε κανενα πλαισιο, κανενα συστημα. Μονος μου το ειχα φτιαξει με προτασεις απο ενα φορουμ! Και ποτε δεν ειπα οτι επαιξα εγω προσωπικα pubg! Επισης η τηλεοραση του μια απλη 4k ειναι των 500 ευρω.. Γιατι να μην υποστηριζει 1080p; Δεν το καταλαβαινω..

Θα τον ρωτησω και θα σας πω, αλλα δε νομιζω να εχει και την απαιτηση να παιζει παινχιδια σε 4K. Απο εκει που ηταν με ενα κινητο τοσα χρονια.. Δεν ειχε ποτε υπολογιστη, ουτε κονσολες τα τελευταια χρονια..

Να σε ρωτήσω εγώ κάτι θυμάσαι τη γράφεις ή μπα? 

Ο λόγος που είπαμε για την τηλεόραση είναι πως θα δείχνει την εικόνα στα 1080p μπορεί να τα βγάζει θολά για αυτό καλύτερα να γίνει μια δοκιμή με ένα λάπτοπ αν και η καλύτερη σύνθεση γράφτηκε ποιο πάνω και με οθόνη ώστε να μην έχει την απόκλιση στο lag in-game. 

Στις 27/2/2019 στις 4:39 ΜΜ, elpaso1 είπε

Δημοσ.

Θα τα δειχνει θολα σε 1080p για ποιο λογο; 1η φορα το ακουω αυτο.. Δεν εχει 200" οθονη για να τα δειχνει θολα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...