vasilisx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) γεια σας, χθες επεσε στον λαπτοπ καφες, με αποτελεσμα να χαλασει ο σκληρος δισκος. τον εβγαλα και τον συνδεσα με usb, ακομα και στην μητρική του σταθερου αλλα ουτε καν ακουγεται να γυρναει ο δισκος και δεν τον αναγνωριζει καν. ξεφιδωσα την πλακετα του και την καθαρισα, μαζι με τις επαφες του σκληρου, οπου ειχε υπολυμματα καφε. πιστευω λογικα επειδη δεν γυρναει καν ο δισκος οτι καηκε η πλακετα, και αν του βαλω αλλη πλακετα θα δουλεψει, εχω σημαντικα αρχεια που δεν τα εχω κρατησει, εσεις τι λετε;;; το θεμα που θα βρω, και αν κανει πλακετα που να ειναι στην ιδια σειρα μοντελων με τον δικων μου. οποιος μπορει ας βοηθησει, ευχαριστω ο δισκος μου ειναι ο SEAGATE ST9320325AS https://www.hdsentinel.com/storageinfo_details.php?lang=en&model=SEAGATE%20ST9320325AS Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από vasilisx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 δεν αρκει να αλλάξεις το pcb, πρέπει να περάσεις και το firmware λινκ στο κάνουν εδώ με 50$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, EddieObscurant είπε δεν αρκει να αλλάξεις το pcb, πρέπει να περάσεις και το firmware λινκ στο κάνουν εδώ με 50$ Γιατί πρέπει να περάσω και το firmware? Αν του βάλω μόνο το pcb, γιατί να μην δουλέψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, vasilisx είπε Γιατί πρέπει να περάσω και το firmware? Αν του βάλω μόνο το pcb, γιατί να μην δουλέψει? 1 ώρα πριν, EddieObscurant είπε δεν αρκει να αλλάξεις το pcb, πρέπει να περάσεις και το firmware λινκ Αν ανοίξεις το link που σου δίνει ο φίλος και διαβάσεις θα καταλάβεις γιατί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα