Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/2/2019 στις 12:50 ΜΜ, hayatevo9 είπε

Δεν είναι ακριβώς ίδια υλοποίηση. Της Apple είναι πολύ μεγάλο ενώ της Samsung οσο μία σταγόνα. Χάνεις πολύ λιγότερο τμήμα της οθόνης. Επίσης στα 10 έδειξε ότι ξέφυγε εντελώς από την κλασική νοοτροπία του notch που όλες τις εταιρίες τις έχει πιάσει μια μανία και υιοθέτησε την κάμερα τρύπα

Ανάθεμα κι αν κατάλαβα τι σχέση έχει το νοτς των iphone που κοροϊδεύει η σάμυ με τις συγκεκριμένες υλοποιήσεις! Ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι χαλιούνται τόσο πολύ από το γεγονός ότι δεν το υιοθέτησε η συγκεκριμένη εταιρία που προσπαθούν να μας πείσουν ότι βλέπουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι!

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/2/2019 στις 4:45 ΜΜ, tz_aristotelis είπε

Ερώτηση: Τα soc

Exynos 9610

Exynos 7885 

με ποια της Qualcomm συγκρίνονται?

Ο 9610 απο ενα αρθρο που διαβασα φημολογει οτι θα εχει επιδοσεις λιγο καλυτερες απο τον sd 660, λεει οτι η συστoιχια του CPU( four A73 cores and four A53 cores ) που περιλαμβανει μεσα η samsung ειναι ιδια με τον helio p60 της mediatek μονο που θα ειναι στα 10nm αντι για 12nm (P60). Δηλαδη σε επιδοσεις απο antutu πιστευω αφου θα ειναι παρομοιο με το p60 θα βγαζει γυρω στα 140,000 score αντι τα 112.000~120.000 που βγαζει ο SD660.

Ο 7885 συμφωνα με benchmark του notebookcheck λεει οτι ειναι κατα 17% χειροτερος αποτι ο SD 660.

Επεξ/σία από billyray
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για τα φετινά Α..Πάντως εγώ που έχω ένα Α8 2018 έχει πολλά χαρακτηριστικά από την σειρά S..Αξιοπρεπές σε όλα μπαταρία,κάμερα,ταχύτητά,fast charging και τιμή 230 ευρώ,βέβαια το πήρα ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...