sinikos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ολοκληρώνω, σχετικά σύντομα, μια ιστοσελίδα που θα προσφέρει μια υπηρεσία έναντι πληρωμής. Μια υπηρεσία που θα ανανεώνεται αν θέλει ο πελάτης ανά χρόνο. Κάτι σαν listing πχ σε directory. Η σελίδα είναι φτιαγμένη custom με codeigniter. Αυτή την στιγμή η πληρωμή γίνεται πατώντας ένα κουμπί paypal που έχω ενσωματωσει στην σελίδα, και μετά από επιτυχή πληρωμή, επιστρέφει ένα "κρυφό" POST (ΦΩΤΟ) με δεδομένα ένα key που κάνει κάποιες ενέργειες που θέλω. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο σωστός τρόπος ή είναι δική μου "πατέντα", δεν μπόρεσα να βρω άλλο τρόπο. Επειδή όμως θέλω να ασχολούμαι πιο πολύ με άλλες βασικές λειτουργίες του site και να απαλλαχθώ λίγο από το κομμάτι των πληρωμών γιατί προς το παρόν δεν μου είναι ευέλικτο*, σκεφτόμουν αν γίνεται να ενσωματώσω κάποιο έτοιμο σκριπτ/cms πληρωμών. Είναι λάθος κάτι τέτοιο? Δηλαδή αφού είναι όλο custom, επιβάλλεται να είναι custom και το κομμάτι των πληρωμών? Υπάρχει κάποιο τέτοιο script (κατα προτίμηση δωρεάν για αρχή) που να αναλαμβάνει το όλο θέμα των πληρωμών και να επιστρέφει κάτι που θα μπορώ να το αποκωδικοποιήσω στο site μου? *Όταν εννοώ ευέλικτο, εννοώ οτί γα....θηκα να φτιάξω ένα κουμπί για να κάνει κάποιος πληρωμή στο paypal, κατα την επιτυχή πληρωμή,να τρέχει ένα κρυφό url, που με την σειρά του ενεργοποιεί μια συνάρτηση και κάνει κάποιες ενέργειες (πχ δημοσίευση του listing). Θέλω ακόμα όμως: Να μπορεί να έχει αυτόματη ανανέωση ανα έτος που αν θέλει ο πελάτης να το διακόπτει. Να έχει ποικιλία στις τιμές, δηλαδή ανάλογα τις επιλογές των υπηρεσιών να βγάζει και την ανάλογη τιμή Να μπορώ να ενσωματώσω και άλλους τρόπους πληρωμής. (πχ πιστωτικές) Να στέλνει αυτόματα τιμολόγιο. Για αυτό το λόγο δεν είναι σωστή η ιδέα μου να χρησιμοποιήσω κάποιο 3rd party script? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από sinikos
skiabox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Στις 26/2/2019 στις 5:07 ΜΜ, sinikos είπε Καλησπέρα. Ολοκληρώνω, σχετικά σύντομα, μια ιστοσελίδα που θα προσφέρει μια υπηρεσία έναντι πληρωμής. Μια υπηρεσία που θα ανανεώνεται αν θέλει ο πελάτης ανά χρόνο. Κάτι σαν listing πχ σε directory. Η σελίδα είναι φτιαγμένη custom με codeigniter. Αυτή την στιγμή η πληρωμή γίνεται πατώντας ένα κουμπί paypal που έχω ενσωματωσει στην σελίδα, και μετά από επιτυχή πληρωμή, επιστρέφει ένα "κρυφό" POST (ΦΩΤΟ) με δεδομένα ένα key που κάνει κάποιες ενέργειες που θέλω. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο σωστός τρόπος ή είναι δική μου "πατέντα", δεν μπόρεσα να βρω άλλο τρόπο. Επειδή όμως θέλω να ασχολούμαι πιο πολύ με άλλες βασικές λειτουργίες του site και να απαλλαχθώ λίγο από το κομμάτι των πληρωμών γιατί προς το παρόν δεν μου είναι ευέλικτο*, σκεφτόμουν αν γίνεται να ενσωματώσω κάποιο έτοιμο σκριπτ/cms πληρωμών. Είναι λάθος κάτι τέτοιο? Δηλαδή αφού είναι όλο custom, επιβάλλεται να είναι custom και το κομμάτι των πληρωμών? Υπάρχει κάποιο τέτοιο script (κατα προτίμηση δωρεάν για αρχή) που να αναλαμβάνει το όλο θέμα των πληρωμών και να επιστρέφει κάτι που θα μπορώ να το αποκωδικοποιήσω στο site μου? *Όταν εννοώ ευέλικτο, εννοώ οτί γα....θηκα να φτιάξω ένα κουμπί για να κάνει κάποιος πληρωμή στο paypal, κατα την επιτυχή πληρωμή,να τρέχει ένα κρυφό url, που με την σειρά του ενεργοποιεί μια συνάρτηση και κάνει κάποιες ενέργειες (πχ δημοσίευση του listing). Θέλω ακόμα όμως: Να μπορεί να έχει αυτόματη ανανέωση ανα έτος που αν θέλει ο πελάτης να το διακόπτει. Να έχει ποικιλία στις τιμές, δηλαδή ανάλογα τις επιλογές των υπηρεσιών να βγάζει και την ανάλογη τιμή Να μπορώ να ενσωματώσω και άλλους τρόπους πληρωμής. (πχ πιστωτικές) Να στέλνει αυτόματα τιμολόγιο. Για αυτό το λόγο δεν είναι σωστή η ιδέα μου να χρησιμοποιήσω κάποιο 3rd party script? Paypal nodejs sdk ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα