artemisxra Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) έχω αυτό τον σκληρό https://www.skroutz.gr/s/8953062/Maxtor-M3-Portable-4TB.html σε 2τ έκδοση, μια καλή μέρα απλά έκανα download και σταμάτησε να δουλεύει, το πρόβλημα τώρα είναι ότι ο υπολογιστής τον διαβάζει αμέσως αλλά αν πας να μπεις μέσα η να κάνεις scan disc η chkdsk η ότι άλλο παει να τον ανοίξει η κολλάει η γράφει not responding, ούτε καν να διαγράψω τους drivers μπορώ, ούτε format ούτε τίποτα... είχα 120 gb μουσική, ταινίες παιχνίδια τα πάντα όλα μέσα.. καμιά λύση παίζει η πάει ? επίσης το EaseUS ούτε καν ανοίγει αν έχω τον σκληρό στο usb γιατί πρέπει να τον διαβάσει πρώτα... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από artemisxra
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Εχεις καποια εξωτερικη θηκη να τον κουμπωσεις εκει να δεις μηπως φταιει ο controller της θηκης?
artemisxra Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 δεν έχω αλλά αξίζει να δοκιμάσω. αν δεν κάνω λάθος στο 5ευρω παίζουν
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, artemisxra είπε δεν έχω αλλά αξίζει να δοκιμάσω. αν δεν κάνω λάθος στο 5ευρω παίζουν Ναι παρε καποια της orico στα 4-5 ευρω παιζουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα