CyberWolf Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα στην ομαδα θελω να κανω μια ερωτηση , σε λιγο καιρο θα αγορασω μια καινουργια μηχανη και θελω 2 GPS και τα 2 θα εχουν καρτα SIM απλα το ενα θα ειναι με τροφοσοδια απο την μηχανη και το αλλο θα ειναι ασυρματο που θα το φορτιζω εγω εχετε να μου προτείνεται καποια καλα σε λογικα πλαισια MAX και τα 2 στα 50e απλα δεν ξερω τι παιζει με αυτο που θα παιρνει τροφοδοσια απο την μπαταρια τι adaptorακια χρειαζεται για να τα συνδεσω (θα πρεπει να το αγορασω και αυτα ή θα ειναι στο κουτι;) Δεν θελω να μου κανει κανενα περιεργο με την μπαταρια και να τρεχω. (ανεβασα και σε ενα post με GPS Tracket αλλα δεν πηρα απαντηση οποτε ανοιγω ενα καινουργιο post)
dimitris_sal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω χρησιμοποιώ το trackimo Χωρίς να εχω εμπειρία απο άλλους gps trackers το θεωρώ μια χαρά. Εχουν διάφορους trackers τους οποίους μπορείς να τους δεις στην ιστοσελίδα τους Σχετικά με σύνδεση στην μηχανή δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω αλλα αν θυμάμαι καλά τον ειχα αγοράσει πριν 2-3 χρόνια γύρω στα 120ευρω απο Ελληνικό κατάστημα με συνδρομή ενός έτους Μετα το πρωτο έτος είναι 50$ ανα έτος(ή 5$ ανα μήνα) Θα το έλεγα αρκετά αξιόπιστο λαμβάνοντας υπόψη, όπως είπα, οτι δεν εχω εμπειρία απο άλλους gps trackers Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από dimitris_sal
CyberWolf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Εγω χρησιμοποιώ το trackimo Χωρίς να εχω εμπειρία απο άλλους gps trackers το θεωρώ μια χαρά. Εχουν διάφορους trackers τους οποίους μπορείς να τους δεις στην ιστοσελίδα τους Σχετικά με σύνδεση στην μηχανή δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω αλλα αν θυμάμαι καλά τον ειχα αγοράσει πριν 2-3 χρόνια γύρω στα 120ευρω απο Ελληνικό κατάστημα με συνδρομή ενός έτους Μετα το πρωτο έτος είναι 50$ ανα έτος(ή 5$ ανα μήνα) Θα το έλεγα αρκετά αξιόπιστο λαμβάνοντας υπόψη, όπως είπα, οτι δεν εχω εμπειρία απο άλλους gps trackers Σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα ειναι πολυ ακριβα εγω θελω και τα 2 να κανουν καπου στα 50ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα