Gigamestin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά.Εχω κολλήσει σε κάτι πολυ απλό και ζητάω την βοήθεια σας.Η παράγωγος του συν(q2+q3) δεν μας δίνει -ημ(q2+q3)*(q2+q3)' ?
christos4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παραγωγος ως προς τι; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από christos4
Gigamestin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, christos4 είπε Παραγωγος ως προς τι; Έχω μια σχέση θκτελ/θq1 παράγωγος και βγαίνει ο παρακάτω ορος m4l1lctel(2q1'+q2'+q3')*cos(q2+q3).Αυτό οταν το κάνω d/dt θκτελ/θq1 παράγωγος τι θα δώσει? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Gigamestin
christos4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Gigamestin καπου το χάνω στο παραπάνω post με τις μεταβλητές που χρησιμοποιείς, αλλά εφόσον παραγωγίζεις την cos(a+b) ως προς a (άρα το b σταθερό) https://www.wolframalpha.com/input/?i=dcos(a%2Bb)%2Fda αν τώρα το b είναι συνάρτηση του a (δηλαδή θες το cos(a+b(a)) ως προς a, τότε παίρνεις https://www.wolframalpha.com/input/?i=dcos(a%2Bb(a))%2Fda Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από christos4
Gigamestin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Σε ευχαριστώ φίλε.Θα το ψάξω και εγώ περαιτέρω.Με το δίκιο σου μπερδέυεσαι γιατί μιλάμε για εργασία πτυχίου
christos4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Gigamestin είπε Σε ευχαριστώ φίλε.Θα το ψάξω και εγώ περαιτέρω.Με το δίκιο σου μπερδέυεσαι γιατί μιλάμε για εργασία πτυχίου παίξε με το wolframalpha υπολογίζει δύσκολα προβλήματα γενικά, και αν λύνεται αυτό που θες λογικα θα σου δώσε αποτέλεσμα.. και μπορείς να αγοράσεις απο το κινητό την pro έκδοση, με 3-4 ευρώ, για να σου δείχνει και step by step τι κάνει (την είχα αγοράσει πριν από χρόνια και την χρησιμοποιώ ακόμα, δεν ξερω αν εχει αλλάξει κάτι στην τιμή ή τις παροχές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα