Προς το περιεχόμενο

[Κινητό] Razer Phone 2 - 549 @ Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Xda.

Δεν βλεπω υποστηριξη ρε συ μπηκα χθες στο θεμα του razer 2 στο xda δεν εχει τιποτα. 

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν βλεπω υποστηριξη ρε συ μπηκα χθες στο θεμα του razer 2 στο xda δεν εχει τιποτα. 

https://forum.xda-developers.com/razer-phone-2

Αλλά από όσο φαίνεται δεν το έχει αναλάβει κανένας developer οπότε δύσκολα τα πράγματα γενικά τέτοια κινητά είναι δύσκολο να τα πάρουν και ειδικά όταν η ίδια εταιρεία ρίχνει μαχαίρι απτο 2ο μοντέλο....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

https://forum.xda-developers.com/razer-phone-2

Αλλά από όσο φαίνεται δεν το έχει αναλάβει κανένας developer οπότε δύσκολα τα πράγματα γενικά τέτοια κινητά είναι δύσκολο να τα πάρουν και ειδικά όταν η ίδια εταιρεία ρίχνει μαχαίρι απτο 2ο μοντέλο....

Ναι εδω μπηκα το xda με εχει βοηθησει παρα πολυ σε θεματα roms. Μακαρι να ειχε αναλογη υποστηριξη και το razer. Θα μεινει σε android 9 απο οτι βλεπω. Λιγο με πειραζει αυτο κυριως τα security updates να επερνε. Για αυτο και η τιμη στα ταρταρα βασικα σταματησε τελειως την υποστηριξη των 2 κινητων της.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Ναι εδω μπηκα το xda με εχει βοηθησει παρα πολυ σε θεματα roms. Μακαρι να ειχε αναλογη υποστηριξη και το razer. Θα μεινει σε android 9 απο οτι βλεπω. Λιγο με πειραζει αυτο κυριως τα security updates να επερνε. Για αυτο και η τιμη στα ταρταρα βασικα σταματησε τελειως την υποστηριξη των 2 κινητων της.

Ναι δυστυχώς δεν αξίζει στο xda κινούνται πολύ xiaomi, Samsung, sony κλπ μοντέλα με snapdragon, exynos που ξεκλειδώνει το bootloader αν θυμάμαι καλά η Huawei δεν αφήνει πλέον να ξεκλειδωθεί με official τρόπο τουλάχιστον.. Πχ κινητό με MTK δεν έχει ελπίδα καμία.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Και με τον καιρό θα αργεί και άλλο γιατί έτσι δουλεύει το μάρκετινγκ 

Δεν δουλευει ετσι το marketing απλα αυτα που γραφεις δεν στεκουν :)

Ειδικα Sony και μου εβαλες και την Apple μεσα που αυτη και αν ειναι απο τις καλυτερες στο κομματι της υποστηριξης και των updates.

Ειπαμε μην το τερματισουμε κιολας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Ναι δυστυχώς δεν αξίζει στο xda κινούνται πολύ xiaomi, Samsung, sony κλπ μοντέλα με snapdragon, exynos που ξεκλειδώνει το bootloader αν θυμάμαι καλά η Huawei δεν αφήνει πλέον να ξεκλειδωθεί με official τρόπο τουλάχιστον.. Πχ κινητό με MTK δεν έχει ελπίδα καμία.. 

Ναι ετσι ακριβως. Και το razer SD εχει και μαλιστα 845 αλλα δεν το εχει πολυς κοσμος. Με την αρχικη τιμη οι razer εκανε τον κοσμο να παει σε αλλα κινητα και ας εχει 120hz οθονη και κορυφαια εχει. Η huawei εδω και 2 χρονια τα παρατησε σε αυτο το θεμα κλειδωμα τα παντα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν δουλευει ετσι το marketing απλα αυτα που γραφεις δεν στεκουν :)

Ειδικα Sony και μου εβαλες και την Apple μεσα που αυτη και αν ειναι απο τις καλυτερες στο κομματι της υποστηριξης και των updates.

Ειπαμε μην το τερματισουμε κιολας.

Αντε καλά πες το στον φίλο μου που έκανε το τελευταίο update στο iPhone 6 και θελει να το κάνει πάγκο κοπής γιατί κολλάει μέχρι αηδίας... Για την sony η αδερφή μου έκανε τελευταίο update στο Ζ5 και τα black screen + random reboot πάνε σύννεφο (νανε καλά το xda και οι developer του Ζ5) τουλάχιστον οι χρήστες Android έχουν και ελπίδα για rollback οι άτυχοι χρήστες του iphone 5,5s τη να πούνε? 

8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι ετσι ακριβως. Και το razer SD εχει και μαλιστα 845 αλλα δεν το εχει πολυς κοσμος. Με την αρχικη τιμη οι razer εκανε τον κοσμο να παει σε αλλα κινητα και ας εχει 120hz οθονη και κορυφαια εχει. Η huawei εδω και 2 χρονια τα παρατησε σε αυτο το θεμα κλειδωμα τα παντα.

120hz ήταν λάθος εξαρχής γιατί κανένα παιχνίδι δεν βγάζει τόσα fps σε κινητό ειδικά το pubg. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Αντε καλά πες το στον φίλο μου που έκανε το τελευταίο update στο iPhone 6 και θελει να το κάνει πάγκο κοπής γιατί κολλάει μέχρι αηδίας... Για την sony η αδερφή μου έκανε τελευταίο update στο Ζ5 και τα black screen + random reboot πάνε σύννεφο (νανε καλά το xda και οι developer του Ζ5) τουλάχιστον οι χρήστες Android έχουν και ελπίδα για rollback οι άτυχοι χρήστες του iphone 5,5s τη να πούνε? 

120hz ήταν λάθος εξαρχής γιατί κανένα παιχνίδι δεν βγάζει τόσα fps σε κινητό ειδικά το pubg. 

Υπαρχει ενα γενικο smoothness στο scrolling και γενικα ολο το κινητο δειχνει αρκετα πιο γρηγορο με τα 120. Στα ΑΑΑ παιχνιδια και τα 60 που βγαζουν παλι καλα να λεμε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Πιο καινουργια κινητα δεν μπορουσες να μου αναφερεις,το ενα του 2014 και το αλλο του 2015.

Επισης τι σχεση εχουν αυτα με το ποτε δινουν οι εταιρειες τα security patch τους?

Τελος παντων επειδη βλεπω και αυτο το θεμα να εκτροχιαζεται,οποιος το θελει το κινητο για κυρια χρηση τα παιχνιδια στα χρηματα του ειναι ισως οτι το καλυτερο κυκλοφορει.

Οι υπολοιποι που τους ενδιαφερουν τα updates ας κοιταξουν αλλου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πιο καινουργια κινητα δεν μπορουσες να μου αναφερεις,το ενα του 2014 και το αλλο του 2015.

Επισης τι σχεση εχουν αυτα με το ποτε δινουν οι εταιρειες τα security patch τους?

Τελος παντων επειδη βλεπω και αυτο το θεμα να εκτροχιαζεται,οποιος το θελει το κινητο για κυρια χρηση τα παιχνιδια στα χρηματα του ειναι ισως οτι το καλυτερο κυκλοφορει.

Οι υπολοιποι που τους ενδιαφερουν τα updates ας κοιταξουν αλλου.

Κάτσε λίγο όταν πληρώνεις ένα brand στα 3-4 χρόνια τέλος οι ενημερώσεις δηλαδή σόι και καλά πρέπει να αλλάξουμε κινητό? Στο xda υπάρχουν άτομα που κάνουν update&port σε samsung s3 ακόμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Κάτσε λίγο όταν πληρώνεις ένα brand στα 3-4 χρόνια τέλος οι ενημερώσεις δηλαδή σόι και καλά πρέπει να αλλάξουμε κινητό? Στο xda υπάρχουν άτομα που κάνουν update&port σε samsung s3 ακόμα 

Σε ποια 3-4χρονια αναφερεσαι?

Στο Android μονο η Google απο το Pixel 2xl του 2017 και εχει εγγυηθει οτι θα δινει 3updates. Οι υπολοιποι 2χρονια στην καλυτερη και μονο οσα κινητα ειναι Android One αν εχουν πχ 3χρονια security patches και 2χρονια αναβαθμισεων.

Τελος μαλλον ξεχνας οτι τα updates δεν ειναι διακοσμητικα. Το iphone 6 του φιλου σου μπορει να εχει παρει ως τωρα updates για 4.5χρονια,αλλα μαλλον ξεχναει οτι οι ιδιες οι εφαρμογες γινονται πιο βαριες και πολυπλοκες και το παλιο hardware δεν θα αποδιδει το ιδιο οπως τοτε που βγηκε το κινητο.

Και το αντιστοιχο S6 αν επαιρνε σημερα Android 9 μαντεψε αν θα κολλουσε ή οχι.

Περαν τουτου οχι δεν πρεπει σοι και καλα να αλλαξει καποιος ενα παλιο κινητο.Αλλα να μην διαβαζω μονο σχολια περι lag σε παλια κινητα,γιατι εκει η λυση ειναι απλη.Η αναβαθμιζει σε νεωτερο(και νεωτερο ειναι ακομα και το Iphone 7plus του 2016)ή ας μεινει ετσι οπως ειναι.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 5:10 ΜΜ, LIGHT1NG είπε

Γράφεις για το Z5 κινητό του 2015.Δηλαδή έδωσε σε αυτό security patch μετά απο 4 χρόνια;Αν ναι τότε κακώς εφόσον συνέβη αυτό.

Εχω το XZ1 και πήρε Android 9 2-3 μήνες,πρίν τα S8,S9 και κινητά ναυαρχίδες άλλων εταιρειών.Με 3 security patches απο τα μέσα Νοεμβρίου και θα πάρει και την 10 επίσης νωρίς.Λογικά τουλάχιστον μέχρι το 2020 θα παίρνει security patches.Ολα άψογα χωρίς κανένα bug,ελαφρύ UI και το κινητό είναι πολύ γρήγορο.Οχι όπως η Nokia που τα έχει σκατώσει πχ με το Nokia 8.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Γράφεις για το Z5 κινητό του 2015.Δηλαδή έδωσε σε αυτό security patch μετά απο 4 χρόνια;Αν ναι τότε κακώς εφόσον συνέβη αυτό.

Εχω το XZ1 και πήρε Android 9 2-3 μήνες,πρίν τα S8,S9 και κινητά ναυαρχίδες άλλων εταιρειών.Με 3 security patches απο τα μέσα Νοεμβρίου και θα πάρει και την 10 επίσης νωρίς.Λογικά τουλάχιστον μέχρι το 2020 θα παίρνει security patches.Ολα άψογα χωρίς κανένα bug,ελαφρύ UI και το κινητό είναι πολύ γρήγορο.Οχι όπως η Nokia που τα έχει σκατώσει πχ με το Nokia 8.

Δεν λεω ότι πήρε τώρα update αλλά όταν πήρε την τελευταία φορά. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 26/2/2019 στις 3:51 ΜΜ, xristoslet είπε

Αυτό που είπα, οθόνη 120hz(που δεν έχει κανένα άλλο κινητό με τέτοια οθόνη) και ηχεία, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο... Αλλά όντως ακόμα κι αυτά δεν θα με κάναν να το αγοράσω... 

πρόσθεσε και την ταχύτητα...

αλλά κυρίως ήχος και οθόνη. Είναι πραγματικά μοναδικό.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...