newton91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, dimtsef είπε άπατα... Ναι αλλα δεν παυουν να μην ειναι καλα
mants118 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mp44christos είπε Προφανώς δεν έχεις πάει στρατό... όχι ακόμα, είμαι δεκατλία. 😛 2002 ΕΣΣΟ, εννοείται η καλύτερη κάμερα που υπήρχε σε κινητό ήταν VGA της κακιάς ώρας, και αν.... Δεν είναι λίγο εύθραυστο το Nokia 1 για στρατό όμως;;; Για τέτοια χρήση καλύτερα το 210.. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από mants118
SeNNinhA Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, fg9000 είπε αντοχή στον χρόνο και vfm τιμή. 😆😆😆😅😅😅😂🤣 4 ώρες πριν, fg9000 είπε αντοχή στον χρόνο και vfm τιμή. 😆😆😆😅😅😅😂🤣 1
dancer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, platanos23 είπε προσιτές συσκευές σε αυτούς που δεν θέλουν πολλά!! Και ποιότητα ΝΟΚΙΑ βέβαια!! ποια ποιοτητα ρε φιλε θα μας τρελανεις? οταν λες δε θελουν πολλα εννοεις να κολανε οπως συσκευες αλλων εταιρεια με τα μισα λεφτα στα ιδια χαρακτηριστικα? 1
mozozozo1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, stafaf είπε Σωστά, γιατί ως γνωστόν το pie δίνει boost 200.000 points στο antutu και φυτρώνει 2η κάμερα στην πλάτη. Αν ειχε το Nokia 8 θα φυτρωναν κι αυτα αλλα μαλλον δεν τα χρειαζεται φανταζομαι 1
stafaf Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, dancer είπε Πιο γελοία πολιτική τιμών δεν υπάρχει το 2019.οσον αφορά τα σχόλια περί ποιότητας κατασκευής αγγίζουν turbox σε πλαστικουρα Μην το λες. Υπάρχουν και άλλα fail στην πολιτική τιμών. Δες sony, motorola.
iliaszz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Οθόνη 6,3 ιντσες το Νokia..Εχω ενα ταμπλετ 8 ιντσες παίρνει κάρτα sim,αξίζει να του βάλω μια κάρτα sim να μιλάω κιόλας;Ειδικά τώρα το χειμώνα που έχει αέρα θα με καλύπτει και απο το κρύο. Γιατί να δίνω τζάμπα λεφτά για καινούργιο κινητό.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, dancer είπε ποια ποιοτητα ρε φιλε θα μας τρελανεις? οταν λες δε θελουν πολλα εννοεις να κολανε οπως συσκευες αλλων εταιρεια με τα μισα λεφτα στα ιδια χαρακτηριστικα? Μου φαίνεται ότι δεν έχεις δει ούτε βιντεάκια στο ίντερνετ σχετικά με την ποιότητα κατασκευής των αναφερομένων κινητών ούτε έχεις πιάσει κανένα στα χέρια σου από την συγκεκριμένη εταιρία...
dancer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, platanos23 είπε Μου φαίνεται ότι δεν έχεις δει ούτε βιντεάκια στο ίντερνετ σχετικά με την ποιότητα κατασκευής των αναφερομένων κινητών ούτε έχεις πιάσει κανένα στα χέρια σου από την συγκεκριμένη εταιρία... αυτη ειναι η διαφορα οτι εγω τα εχω ανοιξει δε τα ειδα στο βιντεο και βεβαια τα εχω δουλεψει
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, dancer είπε αυτη ειναι η διαφορα οτι εγω τα εχω ανοιξει δε τα ειδα στο βιντεο και βεβαια τα εχω δουλεψει έχω ένα ΝΟΚΙΑ 8 και εχώ πάρει και ένα ΝΟΚΙΑ 5.1 plus στην μάνα μου!άρα μια χαρά άποψη έχω και εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα