Προς το περιεχόμενο

VW Golf ή Audi A3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panoskatos είπε

Αν εγώ είμαι άσχετος εσύ είσαι ντουβάρι! 

Πως θα έρθει το αυτοκινητάκι σου στην αντιπροσωπεία για να το παραλαβεις, έχεις ιδέα καθόλου πως γίνεται? 

Ρε έχεις φάει την παραμυθα με σφραγίδα!  :) χαχαχα

Ναι με νταλίκα από την Τσεχία ήρθε που είχε ναυλωσει η κοσμοκαρ και περίμενε να γεμίσει.

Αχαχαχαχαχα. 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, amagawd είπε

Ναι με νταλίκα από την Τσεχία ήρθε που είχε ναυλωσει η κοσμοκαρ και περίμενε να γεμίσει.

Αχαχαχαχαχα. 

Δεν σου είπα ότι θα έρθει από την Τσεχία με νταλίκα! Σου έγραψα νταλίκα ως την αντιπροσωπεία  αλλά αυτό είναι το ένα από τα πολλά. Πρέπει να συμπληρώσει έτσι και αλλιώς έναν αριθμό παραγγελιών. 

Και ξαναγράφω πριν την κρίση δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. 

Υπήρχαν ετοιμοπαραδωτες σχεδόν όλες οι εκδόσεις και τα χρώματα που ήταν της μόδας. Κάποιος περίμενε λίγο παραπάνω για χρώμα ή ζάντες που δεν τα ζήταγε τόσο ο κόσμος. Οπότε ερχόντουσαν με άλλη παραγγελία. 

Ο άλλος γράφει για 6 μήνες κ εσύ για έναν μήνα που μπορεί να τραβήξει και παραπάνω. 

Δεν καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν κολλάει? 

Μπορεί να είσαι νέος αγοραστής και νέος σε ηλικία οπότε είσαι παιδί της κρίσης αλλά μην γράφεις ότι ναναι. 

Κάποτε πήγαινες αντιπροσωπεία, διάλεγες καινούργιο αμάξι και σε δυο μέρες έπαιρνες το αμάξι και έφευγες. 

Εγώ που είχα πάρει αυτοκίνητο μια έκδοση πριν την φουλ στο χρώμα της αρεσκείας μου σε δύο μέρες είχα το αμάξι στα χέρια μου. 

Άλλα χρόνια κάποτε. Τι να σου κάνουν τώρα οι έμποροι, πακέτο έχουν φάει και αυτοί. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panoskatos είπε

Δεν σου είπα ότι θα έρθει από την Τσεχία με νταλίκα! Σου έγραψα νταλίκα ως την αντιπροσωπεία  αλλά αυτό είναι το ένα από τα πολλά. Πρέπει να συμπληρώσει έτσι και αλλιώς έναν αριθμό παραγγελιών. 

Και ξαναγράφω πριν την κρίση δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. 

Υπήρχαν ετοιμοπαραδωτες σχεδόν όλες οι εκδόσεις και τα χρώματα που ήταν της μόδας. Κάποιος περίμενε λίγο παραπάνω για χρώμα ή ζάντες που δεν τα ζήταγε τόσο ο κόσμος. Οπότε ερχόντουσαν με άλλη παραγγελία. 

Ο άλλος γράφει για 6 μήνες κ εσύ για έναν μήνα που μπορεί να τραβήξει και παραπάνω. 

Δεν καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν κολλάει? 

Μπορεί να είσαι νέος αγοραστής και νέος σε ηλικία οπότε είσαι παιδί της κρίσης αλλά μην γράφεις ότι ναναι. 

Κάποτε πήγαινες αντιπροσωπεία, διάλεγες καινούργιο αμάξι και σε δυο μέρες έπαιρνες το αμάξι και έφευγες. 

Εγώ που είχα πάρει αυτοκίνητο μια έκδοση πριν την φουλ στο χρώμα της αρεσκείας μου σε δύο μέρες είχα το αμάξι στα χέρια μου. 

Άλλα χρόνια κάποτε. Τι να σου κάνουν τώρα οι έμποροι, πακέτο έχουν φάει και αυτοί. 

Λάθος και πριν την κριση είχαν ακριβώς την ίδια καθυστέρηση αν ήθελες επιπλέον έξτρα, μιλάω για την vw

Εγώ παρέλαβα μετά πέντε μήνες το 07"

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Λάθος και πριν την κριση είχαν ακριβώς την ίδια καθυστέρηση αν ήθελες επιπλέον έξτρα, μιλάω για την vw

Εγώ παρέλαβα μετά πέντε μήνες το 07"

Ά δεν έχω αγοράσει ποτέ αυτοκίνητο vag. Πακέτο! 

Χαράς το κουράγιο σας! 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoskatos είπε

Ά δεν έχω αγοράσει ποτέ αυτοκίνητο vag. Πακέτο! 

Χαράς το κουράγιο σας! 

Μπορεί να είναι και πάνω από 10-12 μήνες(το είδα σε παραγγελίες που είχε μέσα αλκανταρα σαλόνι , πανόραμα οροφή) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...