Lews Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας,σήμερα παρατήρησα πως οταν βγάζω φωτογραφίες εμφανίζονται δύο κουκίδες τις οποίες βλέπω και πριν τραβήξω την φωτογραφία στο κινητό μου οπότε λογικά κάτι έχουν πάθει οι φακοί ,εχτές που έβγαλα και αρκετές φωτογραφίες δεν φαίνονται πουθενά αυτές οι κουκίδες,το μπορεί να εχει πάθει?επισυναπτομενη φωτογραφια,Ευχαριστώ
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δυο F-16 σε αερομαχια ειναι... Λολ... Περα απο την πλακα, σαν να βλεπω ραγισμα δεξια και κατω απο την πανω κουκιδα στην ακρη της φωτο. Προσπαθησα να ανεβασω screenshot αλλα ηταν μεγαλο και δεν το δεχτηκε
Lews Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Αν είναι ράγισμα ξεχνάω εγγύηση κτλπ?Αλλά δεν μου εχει πεσει κατω!!
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Το τζαμακι που καλύπτει τον φακο ειναι προφανως... Αν το κοιταξεις απο κοντα δεν βλεπεις αν εχει χτυπημα;. Η τιμη του ειναι γυρω στα 5ε στο σκρουτζ και καποιος να το αλλαξει
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Το βλεπεις μονο σε φωτο ή και στην επιφάνεια εργασιας?. Βαλε ενα ανοιχτο θεμα και τσεκαρε μηπως ειναι πιξελς
Lews Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι μόνο στην φωτογραφία,η οθόνη δεν έχει κάτι.ειμαι μια χαρά το εχω τσεκαρει Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Lews
Mr^Robot Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Παρόμοιο θέμα είχα με την κάμερα σε ένα Xperia C5 ultra. Μου την αντικαταστήσαν εντός εγγύησης.
Lews Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Θα το πάω μέχρι αύριο να το δουν ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και κυρίως εκτός εγγύησης,σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα