therock Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μου αλλαξε ο ΟΤΕ το εξωτερικο καλωδιο λογω φθορας που κατεληγε μεχρι το σπιτι μου και θελω τωρα απο το σημειο που ενωσε στον εξωτερικο τοιχο, να φερω και νεο καλωδιο μεσα στο σπιτι. Εκοψα 15 μετρα utp cat5e με τηλεφωνικο κλιπσακι να συνδεθει απευθειας στο ρουτερ χωρις μπριζακι. Απλα πηρα το πιο φθηνο με 20 λεπτο το μετρο. Θα παιξει ρολο αυτο στην ταχυτητα που θα συγχρονισει το ρουτερ (VDSL50). Απλα ηθελα 15μετρα καλωδιο, και δεν ηξερα αν παιζει ρολο. Απλα τωρα οσο ειναι καιρος μηπως το γυρισω η παρω αλλο πριν το περασω μεσα απο καναλια κτλ
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ είχα βάλει το σκληρό μαύρο πολύκλωνο εξωτερικού χώρου αλλά είναι ακριβό
therock Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Ποσο παει δηλαδη Παντως εμενα ειναι για μεσα στο σπιτι, και με καναλι εξωτερικα του τοιχου, δε θα μπει μεσα χτιστο να σωβατιστει. Αλλα και παλι, πχ μια καλυτερη ποιοτητικα καλωδιου, πιο σωστα μονωμενο, θα μπορουσε να εχει ως αποτελεσμα να κλειδωσει πιο πανω ο ρουτερ?
alkis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Εαν το βαλεις σε καναλι εξωτερικά (φανταζομαι σπιραλ? ) και δε περασει διπλα απο καλωδια ρευματος, δε πιστευω να εχεις καποιο θεμα. Περιμενε και απαντησεις απο πιο ειδικους.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Θα παίξει δεν έχεις κανένα πρόβλημα
adsl2+ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Αν περνάει δίπλα σε ρεύμα θεωρητικά θέλει θωρακισμένο SUTP , διαφορετικά έβαλες το καλύτερο μια χαρά είσαι!!
chsam Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 26/2/2019 στις 12:33 ΜΜ, therock είπε Μου αλλαξε ο ΟΤΕ το εξωτερικο καλωδιο λογω φθορας που κατεληγε μεχρι το σπιτι μου και θελω τωρα απο το σημειο που ενωσε στον εξωτερικο τοιχο, να φερω και νεο καλωδιο μεσα στο σπιτι. Εκοψα 15 μετρα utp cat5e με τηλεφωνικο κλιπσακι να συνδεθει απευθειας στο ρουτερ χωρις μπριζακι. Απλα πηρα το πιο φθηνο με 20 λεπτο το μετρο. Θα παιξει ρολο αυτο στην ταχυτητα που θα συγχρονισει το ρουτερ (VDSL50). Απλα ηθελα 15μετρα καλωδιο, και δεν ηξερα αν παιζει ρολο. Απλα τωρα οσο ειναι καιρος μηπως το γυρισω η παρω αλλο πριν το περασω μεσα απο καναλια κτλ Εγω λογω προβληματικης καλωδιωσης στο σπιτι, συνδεθηκα απευθειας απο το κουτακι με απλο χαλκινο καλωδιο ρευματος γυρω στα 12-14 μετρα αν θυμαμαι καλα.Μετρησα με ρουτερ στο κουτι και στο σπιτι με το χαλκινο καλωδιο κ δεν ειχε την παραμικρη απωλεια.Ποσο μαλλον το δικο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα