Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αλλαξε ο ΟΤΕ το εξωτερικο καλωδιο λογω φθορας που κατεληγε μεχρι το σπιτι μου και θελω τωρα απο το σημειο που ενωσε στον εξωτερικο τοιχο, να φερω και νεο καλωδιο μεσα στο σπιτι. Εκοψα 15 μετρα utp cat5e με τηλεφωνικο κλιπσακι να συνδεθει απευθειας στο ρουτερ χωρις μπριζακι. Απλα πηρα το πιο φθηνο με 20 λεπτο το μετρο. Θα παιξει ρολο αυτο στην ταχυτητα που θα συγχρονισει το ρουτερ (VDSL50).

Απλα ηθελα 15μετρα καλωδιο, και δεν ηξερα αν παιζει ρολο. Απλα τωρα οσο ειναι καιρος μηπως το γυρισω η παρω αλλο πριν το περασω μεσα απο καναλια κτλ

20190226_121617.jpg

Δημοσ.

Ποσο παει δηλαδη

Παντως εμενα ειναι για μεσα στο σπιτι, και με καναλι εξωτερικα του τοιχου, δε θα μπει μεσα χτιστο να σωβατιστει. Αλλα και παλι, πχ μια καλυτερη ποιοτητικα καλωδιου, πιο σωστα μονωμενο, θα μπορουσε να εχει ως αποτελεσμα να κλειδωσει πιο πανω ο ρουτερ?

Δημοσ.

Εαν το βαλεις σε καναλι εξωτερικά (φανταζομαι σπιραλ? ) και δε περασει διπλα απο καλωδια ρευματος, δε πιστευω να εχεις καποιο θεμα. Περιμενε και απαντησεις απο πιο ειδικους.

Δημοσ.
Στις 26/2/2019 στις 12:33 ΜΜ, therock είπε

Μου αλλαξε ο ΟΤΕ το εξωτερικο καλωδιο λογω φθορας που κατεληγε μεχρι το σπιτι μου και θελω τωρα απο το σημειο που ενωσε στον εξωτερικο τοιχο, να φερω και νεο καλωδιο μεσα στο σπιτι. Εκοψα 15 μετρα utp cat5e με τηλεφωνικο κλιπσακι να συνδεθει απευθειας στο ρουτερ χωρις μπριζακι. Απλα πηρα το πιο φθηνο με 20 λεπτο το μετρο. Θα παιξει ρολο αυτο στην ταχυτητα που θα συγχρονισει το ρουτερ (VDSL50).

Απλα ηθελα 15μετρα καλωδιο, και δεν ηξερα αν παιζει ρολο. Απλα τωρα οσο ειναι καιρος μηπως το γυρισω η παρω αλλο πριν το περασω μεσα απο καναλια κτλ

20190226_121617.jpg

Εγω λογω προβληματικης καλωδιωσης στο σπιτι, συνδεθηκα απευθειας απο το κουτακι με απλο χαλκινο καλωδιο ρευματος γυρω στα 12-14 μετρα αν θυμαμαι καλα.Μετρησα με ρουτερ στο κουτι και στο σπιτι με το χαλκινο καλωδιο κ δεν ειχε την παραμικρη απωλεια.Ποσο μαλλον το δικο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...