Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα! Είχα κάνει πριν λίγες μέρες νήμα με το ίδιο θέμα αλλά έκλεισε. Αναζητώ μια ταινία κινουμένων σχεδίων (άνιμε μάλλον) που παιζόταν αρχές 90s. Έχω βρει σε άλλο φόρουμ δύο περιγραφές άλλων ατόμων που ταιριάζουν με αυτό που αναζητώ και σας τις παραθέτω αυτούσιες. Αν σας θυμίζουν κάτι, ενημερώστε με : "γεια σας!ψαχνω και εγω μια ταινια τελη 80 αρχες 90.ηταν κατι σαν πολεμος μ ανθρωπους και ρομποτ.τα ρομποτ τους βαζαν τσιπακια στο κεφαλι.ημουν μικρη και δεν το θυμαμαι καλα.επισης σε καποια φαση θυμαμαι οτι ηταν σαν να βρισκονταν σε ενα δωματιο και ξαφνικα ηταν σαν να ηταν σε μια μεγαλη διαφανη φουσκα που εκλεινε με αυτους μεσα.στο τελος θυμαμαι μια μαχη με τα ρομποτ και τους ανθρωπους.εχω ψαξει παρα πολυ αλλα τιποτα. ειναι σαν τον Captain Harlock: Arcadia of My Youth.ελπιζω να ξερει καποιος κατι..." "Παιδιά,καλησπέρα! Ψάχνω για ένα cartoon (ή anime) το οποίο έχει να κάνει με έναν πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και ρομπότ.Ο πρωταγωνηστής της σειράς έβαζε μία (μαγική;;;) πέτρα στη ζώνη του και αποκτούσε δύναμη.Επίσης είχε έναν φίλο ο οποίος κατα τη διάρκεια μιας μάχης με τα ρομπότ τραυματήστικε θανάσημα, αλλά τα ρομπότ τον πήραν και τον μετατρέψαν σε cyborg και τον έκαναν αρχηγό τους.Παιζόταν το 95-98 αν θυμάμε καλά.Μήπως το ξέρει κανείς; Ευχαριστώ"
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Ο πρωταγωνηστής της σειράς έβαζε μία (μαγική;;;) πέτρα στη ζώνη του και αποκτούσε δύναμη Αυτό είναι το μεγάλο κλου. Αποκτούσε δύναμη; Άλλαζε μορφή; Γιατί τότε δεν ψάχνουμε για γενικά sci-fi anime αλλά για superhero anime.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Αυτό είναι το μεγάλο κλου. Αποκτούσε δύναμη; Άλλαζε μορφή; Γιατί τότε δεν ψάχνουμε για γενικά sci-fi anime αλλά για superhero anime. Καλημέρα! Την ταινία δεν την είδα εγώ αλλά ένας φίλος. Τον ρώτησα ποια από τις δύο περιγραφές είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνει και μου είπε ότι είναι η πρώτη ( ρομπότ που βάζουν τσιπάκια στον εγκέφαλο ανθρώπων). Έβαλα και τις 2 περιγραφές γιατί θα μπορούσαν να είναι εν δυνάμει η ίδια ταινία, μιας και υπάρχει η κοινή θεματική των ρομπότ που θέλουν να εξοντώσουν την ανθρωπότητα. Δεν το είχα σκεφτεί ότι ο ήρωας έχει σούπερ δυνάμεις προτού το αναφέρεις, γιατί αυτός και ο φίλος μου δεν θυμάται. Έχεις κάποια ταινία υπόψιν;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εκεί που λέει ότι είναι σαν τον Captain Harlock, μου φέρνει σε Galaxy Express 999 ή το sequel Adieu Galaxy Express 999 που έχουν και τον Harlock και έχουν θέμα τα cybernetics, αλλά δεν θυμάμαι αν είχαν παιχτεί στην Ελλάδα. Και τα 2, είδα είναι στο Youtube (δεν βάζω link, γιατί κάτι τέτοιες ταινίες τραβιούνται όταν εμφανιστούν σε μέρη με πολλά views). Αν και το Adieu είναι dubbed. Δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο, αλλά μπορεί να είναι τίποτα σχετικά (?) obscure όπως το Windaria (όχι, δεν έχει cybοrgs εκεί, απλά για παράδειγμα "είχα δει τότε στην Ελλάδα"). Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από GhostRiderLSOV
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Εκεί που λέει ότι είναι σαν τον Captain Harlock, μου φέρνει σε Galaxy Express 999 ή το sequel Adieu Galaxy Express 999 που έχουν και τον Harlock και έχουν θέμα τα cybernetics, αλλά δεν θυμάμαι αν είχαν παιχτεί στην Ελλάδα. Και τα 2, είδα είναι στο Youtube (δεν βάζω link, γιατί κάτι τέτοιες ταινίες τραβιούνται όταν εμφανιστούν σε μέρη με πολλά views). Αν και το Adieu είναι dubbed. Δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο, αλλά μπορεί να είναι τίποτα σχετικά (?) obscure όπως το Windaria (όχι, δεν έχει cybοrgs εκεί, απλά για παράδειγμα "είχα δει τότε στην Ελλάδα"). Θα τα ψάξω! Σ' ευχαριστώ! 😊
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Εκεί που λέει ότι είναι σαν τον Captain Harlock, μου φέρνει σε Galaxy Express 999 ή το sequel Adieu Galaxy Express 999 που έχουν και τον Harlock και έχουν θέμα τα cybernetics, αλλά δεν θυμάμαι αν είχαν παιχτεί στην Ελλάδα. Και τα 2, είδα είναι στο Youtube (δεν βάζω link, γιατί κάτι τέτοιες ταινίες τραβιούνται όταν εμφανιστούν σε μέρη με πολλά views). Αν και το Adieu είναι dubbed. Δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο, αλλά μπορεί να είναι τίποτα σχετικά (?) obscure όπως το Windaria (όχι, δεν έχει cybοrgs εκεί, απλά για παράδειγμα "είχα δει τότε στην Ελλάδα"). Τελικά δεν είναι κάποιο απ' αυτά...😓
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 27/2/2019 στις 9:50 ΠΜ, Anna88 είπε Τελικά δεν είναι κάποιο απ' αυτά...😓 Andromeda Stories 2
Diinekis21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, KilliK είπε Andromeda Stories Yeap!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο πρώτο θέμα "δεν είναι το Andromeda Stories", αλλά με χαλασμένο τηλέφωνο δεν βγαίνει άκρη πια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα