Προς το περιεχόμενο

Το Energizer Power Max P18K Pop έχει «Full View» οθόνη, «pop-up» κάμερα και μπαταρία 18000mAh

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, fotoalexandros είπε

Μπορεί να φαντάζει άχρηστο στο μέσο χρήστη, αλλά για ανθρώπους που ταξιδεύουν σε απομακρυσμένες περιοχές είναι σωτηρία.

Ακριβώς

Αν κάνεις ταξίδια και δεν είσαι σε περιοχές με ρεύμα κτλπ αξίζει 1000%

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Ακριβώς

Αν κάνεις ταξίδια και δεν είσαι σε περιοχές με ρεύμα κτλπ αξίζει 1000%

λογικα μιλας για τον πατο της θαλασσας  η  την κορυφη του εβερεστ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Theofi είπε

λογικα μιλας για τον πατο της θαλασσας  η  την κορυφη του εβερεστ

Αν κάνει ο άλλος ταξίδια Αφρική και σε άλλες παρόμοιες περιοχές,θεωρείς ότι έχει ρεύμα παντού ε;

Για έναν world traveller είναι λουκούμι το συγκεκριμένο.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Αν κάνει ο άλλος ταξίδια Αφρική και σε άλλες παρόμοιες περιοχές,θεωρείς ότι έχει ρεύμα παντού ε;

3 powerBank με iphone και είσαι Ready 💡 παντού !!!

Επεξ/σία από Ringo106
  • Like 2

1 λεπτό πριν, Ringo106 είπε

3 powerBank με iphone και είσαι Ready 💡

Δεν είναι βολικά όλα αυτά στο κουβαλημα.

Ενώ έτσι έχεις μια συσκευή και τελείωσε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Τανιμανιδη εσυ ??? ρευμα δεν θα εχεις μονο αν μεινεις καμια βδομαδα στο κεντρο της ερημου... τα υπολοιπα που λες ειναι ιστοριες με τη Ζήνα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Theofi είπε

Τανιμανιδη εσυ ??? ρευμα δεν θα εχεις μονο αν μεινεις καμια βδομαδα στο κεντρο της ερημου... τα υπολοιπα που λες ειναι ιστοριες με τη Ζήνα.

Δεν είμαι τανιμανιδης ουτε Μαυρίδης,αλλά αν ήταν να κάνω ταξίδια σε απομακρυσμένες περιοχές,σίγουρα θα το είχα πρώτο σε προτίμηση το συγκεκριμένο.

Και χαλάρωσε λίγο τον τόνο σου

Κουβέντα κάνουμε όχι καυγά

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τέτοιο πάχος μου θυμίζει το παλιό μου Nokia n95 8gb που το χρησιμοποιούσα έως και το 2015, που μόλις το έβλεπαν οι συμμαθητές μου μου έλεγαν "τι έγινε, έφερες και φωτογραφική μηχανή στην εκδρομή?"

Επεξ/σία από Iliaz
δεν ειχα ολοκληρωμενη απαντηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Δεν είμαι τανιμανιδης ουτε Μαυρίδης,αλλά αν ήταν να κάνω ταξίδια σε απομακρυσμένες περιοχές,σίγουρα θα το είχα πρώτο σε προτίμηση το συγκεκριμένο.

Και χαλάρωσε λίγο τον τόνο σου

Κουβέντα κάνουμε όχι καυγά

χαλαρός είμαι  μην φρικαρεις.... μία πατάτα είναι η συσκευή  και δεν θα την αγόραζε  ουτε η ομάδα του world party οπως ανέφερες.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Theofi είπε

χαλαρός είμαι  μην φρικαρεις.... μία πατάτα είναι η συσκευή  και δεν θα την αγόραζε  ουτε η ομάδα του world party οπως ανέφερες.

World traveller είπα όχι world party που ήταν τα παιδιά αλλά οκ

(Εννοείται δεν θα την αγόραζαν καθότι εκείνοι ήταν με συνεργείο μαζί και είχαν ρεύμα ότι και να γίνει ;) Ενώ αν είσαι lonely backpacker σε βολεύει να έχεις ρεύμα παντού και να μην ψάχνεις μπριζες και να έχεις την έννοια μην πάει και σβήσει ) :)

• Like 2
  • Thanks 1

Μπορεί να είναι άσχημο αλλά και το τέρας ήταν άσχημο στην γνωστή ταινία αλλά ταυτόχρονα αξιολάτρευτο... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο επαγγελματίας δεν ενδιαφέρετε για την εμφάνιση το πάχος και το βάρος. 

Αλλά όπως όλες αυτές οι ιστορίες εδώ έχουμε 2 ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΑΟΥΛ. 

1) mediatek
2) 600 ευρώ

Σαν κόνσεπτ ναι είναι πολύ έξυπνο. Αλλά στην πράξη πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ να το πάρει κανείς. 

Από τα 18κ χάνονται τουλάχιστον τα 10κ λόγο επεξεργαστή. 

Και οκ... ένα καλό Powerbank με επώνυμα στοιχεία αλλά και επώνυμη μάρκα πάει 40 - 60 ευρώ στα 20k mah... Δηλαδή θέλουν να μας ΠΑΣΑΡΟΥΝ αυτό το σκουπίδι στην κυριολεξία στα 550 ευρώ? Με ΜΤΚ? Εντάξει.. μιλάμε αν πουλήσει αυτό το πράμα για την μεγαλύτερη απάτη του αιώνα... 

Θα έπρεπε να είχε ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 250 ευρώ... και αυτό λόγο ιδιαιτερότητας μεγάλης μπαταρίας για το γαμώτο. Στα 600 είναι από τα ποιο αστεία που άκουσα το 2018/2019.

17 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Όπου υπάρχει σήμα κινητής φίλε μου υπάρχει κάπου και μια μπρίζα να φορτίσεις...

Δεν είναι αυτός ο λόγος ... Εκεί που θα είναι πραγματικά χρήσιμο είναι το gps του σε δύσβατες περιοχές για μεγάλο χρονικό διάστημα... Αλλά με τον μτκ τι καθόμαστε και μιλάμε... πρέπει να έχει καθαρό ουρανό και πεδιάδα να πιάσει στίγμα... 

16 λεπτά πριν, Ringo106 είπε

3 powerBank με iphone και είσαι Ready 💡 παντού !!!

ε ναι... είπα και εγώ.. 

• Like 6
  • Thanks 1

Εκεί που λες ""ουάου 18000mAh"" αλλά μετά με το που βλέπεις ότι έχει MediaTek, έλλειψη jack και μέτρια κάμερα τότε ξενερώνεις και αρχίζεις να κράζεις την εταιρία που μάλιστα η τιμή είναι σκέτη κλεψιά !!

• Like 2

Δεν εχει νοημα να ανεβαζουν τις μπαταριες ανεξελεγκτα παρουσιαζοντας τουβλα για κινητα. Η φορητοτητα παει περιπατο... Αν θελουν να καινοτομησουν και να προσφερουν κατι σε ανθρωπους που ταξιδευουν και δεν εχουν δυνατοτητα να φορτισουν την συσκευη τους τοτε ας βαλουν ηλιακα πανελ πισω, αυτο ειναι καινοτομια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...