stelios18120 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, fotoalexandros είπε Μπορεί να φαντάζει άχρηστο στο μέσο χρήστη, αλλά για ανθρώπους που ταξιδεύουν σε απομακρυσμένες περιοχές είναι σωτηρία. Ακριβώς Αν κάνεις ταξίδια και δεν είσαι σε περιοχές με ρεύμα κτλπ αξίζει 1000% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Ακριβώς Αν κάνεις ταξίδια και δεν είσαι σε περιοχές με ρεύμα κτλπ αξίζει 1000% λογικα μιλας για τον πατο της θαλασσας η την κορυφη του εβερεστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Theofi είπε λογικα μιλας για τον πατο της θαλασσας η την κορυφη του εβερεστ Αν κάνει ο άλλος ταξίδια Αφρική και σε άλλες παρόμοιες περιοχές,θεωρείς ότι έχει ρεύμα παντού ε; Για έναν world traveller είναι λουκούμι το συγκεκριμένο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από stelios18120 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Αν έβαζαν και κανένα energy efficient SoC τύπου 625, η μπαταρία θα κρατούσε μέχρι να φυτρώσουν γένια στον σπανό. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ringo106 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Αν κάνει ο άλλος ταξίδια Αφρική και σε άλλες παρόμοιες περιοχές,θεωρείς ότι έχει ρεύμα παντού ε; Για έναν world traveller είναι λουκούμι το συγκεκριμένο. 3 powerBank με iphone και είσαι Ready 💡 παντού !!! Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Ringo106 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ringo106 είπε 3 powerBank με iphone και είσαι Ready 💡 Δεν είναι βολικά όλα αυτά στο κουβαλημα. Ενώ έτσι έχεις μια συσκευή και τελείωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Αν κάνει ο άλλος ταξίδια Αφρική και σε άλλες παρόμοιες περιοχές,θεωρείς ότι έχει ρεύμα παντού ε; Για έναν world traveller είναι λουκούμι το συγκεκριμένο. Τανιμανιδη εσυ ??? ρευμα δεν θα εχεις μονο αν μεινεις καμια βδομαδα στο κεντρο της ερημου... τα υπολοιπα που λες ειναι ιστοριες με τη Ζήνα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Theofi είπε Τανιμανιδη εσυ ??? ρευμα δεν θα εχεις μονο αν μεινεις καμια βδομαδα στο κεντρο της ερημου... τα υπολοιπα που λες ειναι ιστοριες με τη Ζήνα. Δεν είμαι τανιμανιδης ουτε Μαυρίδης,αλλά αν ήταν να κάνω ταξίδια σε απομακρυσμένες περιοχές,σίγουρα θα το είχα πρώτο σε προτίμηση το συγκεκριμένο. Και χαλάρωσε λίγο τον τόνο σου Κουβέντα κάνουμε όχι καυγά Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από stelios18120 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliaz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με τέτοιο πάχος μου θυμίζει το παλιό μου Nokia n95 8gb που το χρησιμοποιούσα έως και το 2015, που μόλις το έβλεπαν οι συμμαθητές μου μου έλεγαν "τι έγινε, έφερες και φωτογραφική μηχανή στην εκδρομή?" Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Iliaz δεν ειχα ολοκληρωμενη απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Δεν είμαι τανιμανιδης ουτε Μαυρίδης,αλλά αν ήταν να κάνω ταξίδια σε απομακρυσμένες περιοχές,σίγουρα θα το είχα πρώτο σε προτίμηση το συγκεκριμένο. Και χαλάρωσε λίγο τον τόνο σου Κουβέντα κάνουμε όχι καυγά χαλαρός είμαι μην φρικαρεις.... μία πατάτα είναι η συσκευή και δεν θα την αγόραζε ουτε η ομάδα του world party οπως ανέφερες. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Theofi είπε χαλαρός είμαι μην φρικαρεις.... μία πατάτα είναι η συσκευή και δεν θα την αγόραζε ουτε η ομάδα του world party οπως ανέφερες. World traveller είπα όχι world party που ήταν τα παιδιά αλλά οκ (Εννοείται δεν θα την αγόραζαν καθότι εκείνοι ήταν με συνεργείο μαζί και είχαν ρεύμα ότι και να γίνει Ενώ αν είσαι lonely backpacker σε βολεύει να έχεις ρεύμα παντού και να μην ψάχνεις μπριζες και να έχεις την έννοια μην πάει και σβήσει ) Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από stelios18120 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nero62 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μπορεί να είναι άσχημο αλλά και το τέρας ήταν άσχημο στην γνωστή ταινία αλλά ταυτόχρονα αξιολάτρευτο... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο επαγγελματίας δεν ενδιαφέρετε για την εμφάνιση το πάχος και το βάρος. Αλλά όπως όλες αυτές οι ιστορίες εδώ έχουμε 2 ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΑΟΥΛ. 1) mediatek 2) 600 ευρώ Σαν κόνσεπτ ναι είναι πολύ έξυπνο. Αλλά στην πράξη πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ να το πάρει κανείς. Από τα 18κ χάνονται τουλάχιστον τα 10κ λόγο επεξεργαστή. Και οκ... ένα καλό Powerbank με επώνυμα στοιχεία αλλά και επώνυμη μάρκα πάει 40 - 60 ευρώ στα 20k mah... Δηλαδή θέλουν να μας ΠΑΣΑΡΟΥΝ αυτό το σκουπίδι στην κυριολεξία στα 550 ευρώ? Με ΜΤΚ? Εντάξει.. μιλάμε αν πουλήσει αυτό το πράμα για την μεγαλύτερη απάτη του αιώνα... Θα έπρεπε να είχε ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 250 ευρώ... και αυτό λόγο ιδιαιτερότητας μεγάλης μπαταρίας για το γαμώτο. Στα 600 είναι από τα ποιο αστεία που άκουσα το 2018/2019. 17 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Αν κάνει ο άλλος ταξίδια Αφρική και σε άλλες παρόμοιες περιοχές,θεωρείς ότι έχει ρεύμα παντού ε; Για έναν world traveller είναι λουκούμι το συγκεκριμένο. Όπου υπάρχει σήμα κινητής φίλε μου υπάρχει κάπου και μια μπρίζα να φορτίσεις... Δεν είναι αυτός ο λόγος ... Εκεί που θα είναι πραγματικά χρήσιμο είναι το gps του σε δύσβατες περιοχές για μεγάλο χρονικό διάστημα... Αλλά με τον μτκ τι καθόμαστε και μιλάμε... πρέπει να έχει καθαρό ουρανό και πεδιάδα να πιάσει στίγμα... 16 λεπτά πριν, Ringo106 είπε 3 powerBank με iphone και είσαι Ready 💡 παντού !!! ε ναι... είπα και εγώ.. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexrose Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Άκου 18000 δηλαδή 9000 δεν μπορούσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Εκεί που λες ""ουάου 18000mAh"" αλλά μετά με το που βλέπεις ότι έχει MediaTek, έλλειψη jack και μέτρια κάμερα τότε ξενερώνεις και αρχίζεις να κράζεις την εταιρία που μάλιστα η τιμή είναι σκέτη κλεψιά !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex.georgaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δεν εχει νοημα να ανεβαζουν τις μπαταριες ανεξελεγκτα παρουσιαζοντας τουβλα για κινητα. Η φορητοτητα παει περιπατο... Αν θελουν να καινοτομησουν και να προσφερουν κατι σε ανθρωπους που ταξιδευουν και δεν εχουν δυνατοτητα να φορτισουν την συσκευη τους τοτε ας βαλουν ηλιακα πανελ πισω, αυτο ειναι καινοτομια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα