Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/2/2019 στις 11:12 ΠΜ, el97639 είπε

δουλευει και σαν UPS . το καψανε σε παχος.

Για μενα το διπλασιο παχος απο ενα μεσο κινητο ειναι ιδανικο αν ειναι να εχω 10Κ mAH 

Αν εχω καταλαβει καλα απλα εχουν βαλει ΑΑ μπαταριες στην σειρα

Ψηφίζω 18650 στοιχεία 

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο ειναι κινητο διακοπων. 20 μερες με νορμαλ χρηση δλδ λιγο σερφαρισμα λιγο φωτο κτλ κραταει ανετα. Και αμα δωσουν και ανταπτορα να βγαζει 240V  για το ψυγειακι η καμια μικρη τηλεοραση ακομα καλυτερα

Δημοσ.
Στις 26/2/2019 στις 11:08 ΠΜ, fotoalexandros είπε

Μπορεί να φαντάζει άχρηστο στο μέσο χρήστη, αλλά για ανθρώπους που ταξιδεύουν σε απομακρυσμένες περιοχές είναι σωτηρία.

Ή για άτομα που κάνουν camping το καλοκαίρι!😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καποιος θελει παρα πολυ μεγαλη αυτονομια  γιατι να μην παρει ενα κανονικο κινητο και ενα powerbank 10-15-20.000 mAh? Kαι οποτε θελει το χρησιμοποιει. Δεν μπορω να καταλαβω την υπαρξη του ως συσκευη. Η λογικη της μεγαλης αυτονομιας συνδιαζεται και με ανθρωπινο μεγεθος. Αλλιως μπορεις να παιρνεις μαζι σου και μπαταρια αυτοκινητου που θα κανει κλησεις.

Επεξ/σία από ardi21
  • Members
Δημοσ.
Στις 27/2/2019 στις 3:15 ΜΜ, andreas314p είπε

Υγ. Ξεχάσατε να πείτε ότι είναι χρήσιμο μέσα στην φυλακή που είναι δύσκολη η φόρτιση 

Αν σκεφτείς το πού αναγκάζονται να κρύβουν καμιά φορά τα κινητά οι κρατούμενοι (σύμφωνα με τις ταινίες, τουλάχιστον), δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη συσκευή είναι και πολύ πρακτική από ανατομικής άποψης

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...