chrisandr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα σας, ψάχνω για ανεμιστηράκια κάπου στα 15€. ΄Εχετε να μου προτείνετε κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, chrisandr είπε Καλημέρα σας, ψάχνω για ανεμιστηράκια κάπου στα 15€. ΄Εχετε να μου προτείνετε κάτι? 15€ το ένα; τα δύο; τετράδα; ντουζίνα; RGB; απο Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisandr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Το ένα 15€, και κυρίως απο e-shop, αλλά και απο αλλού να είναι δεν έχω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/2/2019 στις 10:55 ΠΜ, chrisandr είπε Το ένα 15€, και κυρίως απο e-shop, αλλά και απο αλλού να είναι δεν έχω πρόβλημα. Είναι πολύ γενικό αυτό που λες. Ψάχνω ακριβώς το ίδιο αυτές τις μέρες και έχω χαθεί. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δεις είναι τη σύνδεση έχουμε τις εξής επιλογές: 3-pin, 4-pin-PWM, 4-pin-Molex-τροφοδοτικό και 6-pin που αυτά μπαίνουν σε controller. Αφού καταλήξεις σε αυτό στην συνέχεια σημαντικό είναι η ροή αέρα, άλλο σημαντικό για εμένα είναι ο θόρυβος και τέλος αν θέλεις κάποιο φωτισμό RGB. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από armagedwnn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα