Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Έχω ένα θέμα. Την Παρασκευή έκανα δυο αγορές με χρεχστική κάρτα Πειραιώς (ξέρω είναι ασφαλέστερο να κάνεις με prepaid αλλά ήταν επείγον και δεν έχω χρόνο να πάω να βγάλω τώρα, και άυλη δεν δέχονται). Η μία αγορά χρεώθηκε αμέσως. Η δεύτερη δεν φαίνεται να χρεώθηκε,αν και τραβήχθηκε κάποιο ποσό, αλλά δεν γνωρίζω αν ήταν από την αγορά ή από κάπου αλλού. Το θέμα είναι ότι επικοινώνησα με τον πωλητή και μου έδειξε την απόδειξη ότι δεν έχει γίνει η μεταφορά από την τράπεζα. Καλώ να ρωτήσω στην τράπεζα αλλά έχουν τον αυτόματο τηλεφωνητή ο οποίος απαντά ερωτήσεις χρησιμοποιώντας AI οπότε δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το προβλημά μου. Κάποια συμβουλή τί κάνω σε αυτήν την περίπτωση;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, pink_glitter είπε

Καλημέρα σε όλους.

Έχω ένα θέμα. Την Παρασκευή έκανα δυο αγορές με χρεχστική κάρτα Πειραιώς (ξέρω είναι ασφαλέστερο να κάνεις με prepaid αλλά ήταν επείγον και δεν έχω χρόνο να πάω να βγάλω τώρα, και άυλη δεν δέχονται). Η μία αγορά χρεώθηκε αμέσως. Η δεύτερη δεν φαίνεται να χρεώθηκε,αν και τραβήχθηκε κάποιο ποσό, αλλά δεν γνωρίζω αν ήταν από την αγορά ή από κάπου αλλού. Το θέμα είναι ότι επικοινώνησα με τον πωλητή και μου έδειξε την απόδειξη ότι δεν έχει γίνει η μεταφορά από την τράπεζα. Καλώ να ρωτήσω στην τράπεζα αλλά έχουν τον αυτόματο τηλεφωνητή ο οποίος απαντά ερωτήσεις χρησιμοποιώντας AI οπότε δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το προβλημά μου. Κάποια συμβουλή τί κάνω σε αυτήν την περίπτωση;

Συνήθως γίνεται ότι είπε ο cumulus, πολλές φορές τραβάνε τα χρήματα όταν έχουν ετοιμάσει την παραγγελία. Όσο αφορά την τράπεζα και το τηλεφωνικό της κέντρο, οι λέξεις που σε ενδιαφέρει να λες είναι: "χρεωστική κάρτα" και "εκπρόσωπος"

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, pink_glitter είπε

Καλημέρα σε όλους.

Ποτε εγινε η παραγγελια και ποσο καιρος εχει περασει;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, roympos1994 είπε

Ποτε εγινε η παραγγελια και ποσο καιρος εχει περασει;

Την Παρασκευή που πέρασε, δηλαδή πριν 4 μέρες...

Ευχαριστώ πάντως όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά κατάφερα να επικοινωνήσω με το τηλεφωνικό κέντρο της Πειραιώς ( ευχαριστώ Stamer, με έσωσες) και όλα οκ τελικά.

• Like 1
Δημοσ.

Η prepaid πάντως είναι κλεψιά με τις προμήθειες.

Σε χρεώνουν λίγο πριν τα στέιλουν, μια μέρα πριν για παράδειγμα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Silverage είπε

Η prepaid πάντως είναι κλεψιά με τις προμήθειες.

Σε χρεώνουν λίγο πριν τα στέιλουν, μια μέρα πριν για παράδειγμα.

Ναι το γνωρίζω...απλά πολλοί λένε "μην βάλεις χρεωστική γιατί μπορεί να σου φάνε όλα τα χρήματα" κλπ. (που με την ασφάλεια που έχουν είναι το ίδιο με το να την περνάς από POS)...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pink_glitter είπε

Ναι το γνωρίζω...απλά πολλοί λένε "μην βάλεις χρεωστική γιατί μπορεί να σου φάνε όλα τα χρήματα" κλπ. (που με την ασφάλεια που έχουν είναι το ίδιο με το να την περνάς από POS)...

Γι' αυτό βάζουμε τη χρεωστική στο Paypal και πληρώνουμε μέσω αυτού.

Δημοσ.

Οι prepaid δεν έχουν νόημα για μένα εκτός ίσως για κάποιον που δεν διαθέτει χρεωστική κάρτα. Απο εκεί και πέρα, το μόνο που πρέπει να προσέχει κάποιος είναι να ψωνίζει από γνωστά και αξιόπιστα site.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...