derr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Γεια σας παιδια, για βιντεο τι προτεινεται? ειμαι εντελως αρχαριος και θελω να ασχλοληθω με ληψη βιντεο, οποτε για ξεκινημα τι πιστευετε ειναι καλυτερο? το μπατζετ ειναι μικρο εως 200 ευρω περιπου, δεν ξερω αν εχει και νοημα για κατι πιο ακριβο προς το παρον μιας και ειμαι εντελως απειρος επισης υπαρχει καμερα να τραβαει σε 24 καρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) οταν λες ληψη βιντεο για να τραβας προσωπικες στιγμες οικογενειακες φιλικες ή για επαγγελματικους λογους ;; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από afterhours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Όχι επαγγελματικά, απλά θέλω να γυρίσω κάποια "ταινιακια" με φίλους και σιγά σιγά να μάθω και ρυθμίσεις καμερών φακών κλπ, μέσω εξάσκησης. Απλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, δεν είχα ποτέ κάμερα, ότι έχω τραβήξει είναι από κινητό και θέλω κάτι πιο καλό πλέον Κάτι σαν ερασιτεχνική ταινία, τέτοιου τύπου βίντεο θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καταλαβα...στο budget που μου εδωσες ειναι δυστυχως μικρο....αν βρω κατι θα στειλω Μπορεις να κοιταξεις και προς sony cx405 αλλα ειναι πιο πολυ για οικογενειακη χρηση διακοπες κλπ σε καλο φως ημερας... Αν τραβηξετε ταινιακια με φιλους πολυ σημαντικος ειναι και ο ηχος και κοστιζει και αυτο το κομματι αρκετα... Και η καλυτερη εικονα μπορει να καταστραφει απο κακο ηχο ληψης. EDIT : Βλεπω την κλασσικη πλεον Panasonic GH2 στα 280€ μεταχειρισμενη με τον κιτ φακο....λεω να κανεις την υπερβαση στο budget και να κοιταξεις προς τα εκει Eπισης βλεπω και την Panasonic G6 στα 160€ χωρις φακο ειναι εντος μπατζετ αν βρεις φτηνα τον κιτ φακο εδω μεσα αγγελιες η αλλου. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από afterhours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Οπότε από ότι κατάλαβα είναι καλύτερα φωτογραφική και όχι βιντεοκάμερα; Λόγω φακών; Εννοείται και ο ήχος απλά προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα, και προτιμώ λίγο να πειραματιστω με την εικόνα Σε μπάτζετ πόσο να ανεβω πιστεύεις; ποια θα πρότεινες δηλαδή ως entry level?Ίσως από μεγάλο κατάστημα να μπορούσα να ανέβω κάπως λόγω δόσεων. Από φακούς τι θα πρότεινες επίσης;😁 Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτες που σου προτεινα ειναι σαν hybrid....ειναι πιο πολυ για βιντεο (ειδικα η GH2) παρα για φωτογραφια και εχουν βγει ειδικα mods hacks αν θελεις να ασχοληθεις Μπορεις να αλλαξεις και φακους.....Που αυτο δινει αλλο αερα στη σκηνοθεσια λογω ελεγχου του βαθους πεδιου.και γωνιες(ευρυγψνια ληψη και σουπερ ζουμαριστη ληψη με compression) Εγω στη θεση σου θα επαιρνα την GH2 αλλα δεν κυκλοφορει πλεον στα καταστηματα (μονο μεταχειρισμενη) Κοιτα προς αυτην εδω αν μπορεις να ανεβεις σε τιμη μεσω καταστηματων με δοσεις κλπ --> εδω Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από afterhours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 τη gh2 δεν τη βρισκω, στειλε μου pm αν θες Η gx80 δεν υπαρχει στα μεγαλα καταστηματα, οποτε δε γινεται με δοσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, derr είπε τη gh2 δεν τη βρισκω, στειλε μου pm αν θες Η gx80 δεν υπαρχει στα μεγαλα καταστηματα, οποτε δε γινεται με δοσεις Οκκ θα σου στειλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/2/2019 στις 12:33 ΜΜ, derr είπε τη gh2 δεν τη βρισκω, στειλε μου pm αν θες Η gx80 δεν υπαρχει στα μεγαλα καταστηματα, οποτε δε γινεται με δοσεις η gx80 εχει και καταπληκτικο συστημα σταθεροποιησης της εικονας,σουπερ σημαντικο. παιζει και εδω γυρω στα 400 σε αγγελια. αλλιως,καλη ειναι και αυτη για βιντεο ,γιατι παιρνει και εξωτερικο μικροφωνο,και εχει σουπερ ζουμ ο φακος της https://www.skroutz.gr/s/7816578/Panasonic-Lumix-FZ300.html?from=catspan&keyphrase=fz300 επίσης,αν εχει κανεις απο σας iphone 7 και πανω, παρτε ενα gimbal του κατοσταρικου και τραβηξτε με την εφαρμογη filmic pro. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από alexxkidd31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα