FraUn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, όπως έγραψα και στο thread για τις οθόνες, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το displayport, το συνδέω και no signal.. Η οθόνη είναι Dell P2418D, γραφικά vega 11(ryzen 2400g), μητρική Asrock b450 pro 4 και τροφοδοτικό corsair cx450m. Το παράλογο είναι ότι όταν έχω συνδεδεμένα hdmi και displayport ταυτόχρονα στην οθόνη και επιλέγω hdmi ως input όλα τα εικονίδια παραμένουν minimize και δεν ανταποκρίνονται και κάποιες φορές η ανάλυση ρυθμίζεται 640x480 και χρειάζονται επανεκκίνηση για να επανέλθει σε 1080 ή 2560. Εννοείται ότι έχω τελευταία έκδοση bios και drivers. Οποιαδήποτε πρότασηκαλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από FraUn
dpolal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Το καλώδιο που έκανες την σύνδεση είναι σίγουρα οκ ;;; Έχω δεί κάμποσα καλώδια που λειτουργούν όποτε και όταν θέλουν.
FraUn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, dpolal είπε Το καλώδιο που έκανες την σύνδεση είναι σίγουρα οκ ;;; Έχω δεί κάμποσα καλώδια που λειτουργούν όποτε και όταν θέλουν. Θα δοκιμάσω με καινούργιο καλώδιο αύριο. Απλά αν δεν λειτουργούσε δεν θα επειρεζε ούτε το hdmi... Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα