Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τo Bs Player δεν παιζει τα τραγουδια που ειναι μεσα σε φακελο με Ελληνικο τιτλο. Αν τον αλλαξω σε λατινικους χαρακτηρες τα παιζει κανονικα! Δεν θυμαμαι παντως να ειχα τετοιο θεμα παλαιοτερα. Αλλα προγραμματα παιζουν τα τραγουδια μια χαρα. Εσβησα τον bs player και εγκατασταση ξανα αλλη εκδοση, παλι τα ιδια. Εκανα και καθαρισμο με Ccleaner, εκανα και restore τις ρυθμισεις των φακελων. Τιποτα! Στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι σχετικο.

Επισης το κανει σε δυο δισκους HDD που εχω. Στον SSD δεν υπαρχει αυτο το προβλημα.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάτα WINDOWS+R και δώσε intl.cpl, πήγαινε στην καρτέλα Διαχείριση και φρόντισε στην υποστήριξη για Μη Unicode προγράμματα να έχει Ελληνικά (Ελλάδος). ΑΝ δεν είναι έτσι άλλαξε το και κάνε επανεκκίνηση (θα στο ζητήσει). Αυτό συνήθως είναι η λύση για την μη σωστή υποστήριξη Των Ελληνικών σε ορισμένα προγράμματα που δεν υποστηρίζουν Unicode (bs included).

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
18 hours ago, micos000 said:

Πάτα WINDOWS+R και δώσε intl.cpl, πήγαινε στην καρτέλα Διαχείριση και φρόντισε στην υποστήριξη για Μη Unicode προγράμματα να έχει Ελληνικά (Ελλάδος). ΑΝ δεν είναι έτσι άλλαξε το και κάνε επανεκκίνηση (θα στο ζητήσει). Αυτό συνήθως είναι η λύση για την μη σωστή υποστήριξη Των Ελληνικών σε ορισμένα προγράμματα που δεν υποστηρίζουν Unicode (bs included).

Ετσι ειναι, στα Ελληνικα!

Αυτο εξαλλου δεν μπορει να στεκει, καθως στον SSD δεν εχω τετοιο θεμα, οπως και δεν ειχα τετοιο θεμα πριν λιγους μηνες.. Τωρα ξαφνικα κατι εχει αλλαξει..

Τεσπα απλα θα αλλαξω τα ονοματα σε λατινικους χαρακτηρες. Απλα μου κανει εντυπωση, δεν εχω συναντησει ξανα κατι παρομοιο! Και δεν υπαρχει και κατι στο ιντερνετ!

Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις είναι όντως κάτι το οποίο δε θα έπρεπε να συμβαίνει, εκτός κι αν κάπου κάτι παρέλειψες.
Τι εννοώ... Είπες ότι στον ssd αν αλλάξεις το όνομα φακέλου σε Ελληνικά θα παίζουν τα τραγούδια, ενώ στον hdd αν τον αλλάξεις δεν παίζουν. Αυτό πέρα από την ρύθμιση για τα μη unicode προγράμματα μπορεί να δείχνει προς path size. Δηλαδή μετά την μετονομασία να υπερβαίνει το συνολικό drive+path+filename τους 260 χαρακτήρες. Αν μετονομάσεις τον φάκελο με ένα μόνο Ελληνικό γράμμα, πάλι δεν αναγνωρίζει το bs τα τραγούδια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις το δοκιμασα με ενα Ελληνικο γραμμα, παλι τιποτα! Τι στο καλο; Οριστε και τι ακριβως δειχνει.

bsplayer.jpg

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

Γούστα ειναι αυτά , και εγώ το προτιμώ σε σχέση με vlc , γιατί βρίσκει αυτόματα υπότιτλους , και τόσα χρόνια ποτέ δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα... Άλλος προτιμάει vlc , άλλος mpc , δεν είναι κακό ☮️ 😃

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δλδ το κανει σε ολους αυτο; Παντως τωρα τελευταια το παρατηρησα. Ανεκαθεν οι φακελοι ηταν στα Ελληνικα.

12 hours ago, sstratos said:

Θέλει να πει να μεταφέρεις το αρχείο στη ρίζα του δίσκου και μετονομασία με ένα μόνο γράμμα

Αυτο εκανα.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
Στις 25/2/2019 στις 11:44 ΜΜ, elpaso1 είπε

Τo Bs Player δεν παιζει τα τραγουδια που ειναι μεσα σε φακελο με Ελληνικο τιτλο. Αν τον αλλαξω σε λατινικους χαρακτηρες τα παιζει κανονικα! Δεν θυμαμαι παντως να ειχα τετοιο θεμα παλαιοτερα. Αλλα προγραμματα παιζουν τα τραγουδια μια χαρα. Εσβησα τον bs player και εγκατασταση ξανα αλλη εκδοση, παλι τα ιδια. Εκανα και καθαρισμο με Ccleaner, εκανα και restore τις ρυθμισεις των φακελων. Τιποτα! Στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι σχετικο.

Επισης το κανει σε δυο δισκους HDD που εχω. Στον SSD δεν υπαρχει αυτο το προβλημα.

Στις 27/2/2019 στις 3:48 ΠΜ, elpaso1 είπε

Μολις το δοκιμασα με ενα Ελληνικο γραμμα, παλι τιποτα! Τι στο καλο; Οριστε και τι ακριβως δειχνει.

bsplayer.jpg

Το έχεις αγορασμένο; Γιατί βλέπω τρέχεις την Pro έκδοση!

Αν ναι στείλε στην εταιρεία το πρόβλημα σου να δεις τι θα απαντήσουν!

Αν όχι όμως και είναι έκδοση από «παραμάγαζο» τότε θα σου συνιστούσα να απ εγκαταστήσεις ότι έχει σχέση με το εν λόγο προγραμμα και να εγκαταστήσεις την δωρεάν έκδοση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, donblunts said:

Bugιά της κρακαρισμένης έκδοσης μάλλον.

Και η κανονικη εκδοση τα ιδια κανει. Θα δοκιμασω καποια προηγουμενη εκδοση, μηπως οντως ειναι bug, καθως πριν μηνες δεν ειχα τετοιο προβλημα με την 2.68!

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Και η κανονικη εκδοση τα ιδια κανει. Θα δοκιμασω καποια προηγουμενη εκδοση, μηπως οντως ειναι bug, καθως πριν μηνες δεν ειχα τετοιο προβλημα με την 2.68!

Κανένα πρόβλημα σε δικό μου «μηχάνημα» πάντως...

Αν σωστά έχεις ρυθμίσει τα Regions

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ιδια και με την 2.68 εκδοση!

Το κανει και με αλλους χαρακτηρες, εκτος απο Ελληνικα!

Για να μην υπαρχει προβλημα με τον SSD, καποια ρυθμιση εχει αλλαχτει στους αλλους σκληρους δισκους, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι!

Το region ειναι σωστο!

region.jpg

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να κάνουμε μια επανάληψη...

Είπες ότι στο κάνει στους δύο hdd αλλά όχι στον ssd. Με αυτό φαντάζομαι εννοείς ότι έχεις το λειτουργικό στον ssd σαν C και έχεις άλλους δύο δίσκους D και E οι οποίοι είναι μηχανικοί και το πρόβλημα υπάρχει μέσα από το ίδιο πάντα λειτουργικό, όταν οι φάκελοι βρίσκονται στον d και στον e αλλά όχι στον c. Επίσης, το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στον bs και όχι σε άλλους Players, σωστά; Αν έχει βίντεο αντί για τραγούδια τι γίνεται; Οι δίσκοι είναι όλοι ntfs; Δοκίμασες να κάνεις έναν έλεγχο στον καθένα με επιδιόρθωση σφαλμάτων (δεξί κλικ στον δίσκο->ιδιότητες->εργαλεία);

Αν δημιουργήσεις έναν νέο φάκελο με Ελληνικά γράμματα στον κεντρικό φάκελο το d και του e και απλά μεταφέρεις μερικά mp3 εκεί, τότε τι γίνεται; Παίζουν ή όχι στον bs; Αν μεταφέρεις έναν φάκελο που δεν παίζει από τον hdd στον ssd τι γίνεται;

Αν τελικά το πρόβλημα είναι μόνο στον bs και μόνο στα τραγούδια τότε βάλε το foobar2000 για την μουσική σου να τελειώνεις!

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...