Yiannis87 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, kriosgr είπε Όπως είπες και μόνος σου Εγώ ο κουτός Apple user βρήκα μέσα σε ένα λεπτό την λύση ενώ ασχολείσαι εδώ και καιρό με το θέμα . Φίλε μου γιατί να googlάρω παραπάνω; Ο άνθρωπος ονομάζει ακόμα και το ανταλλακτικό που χρειάζεται αλλαγή. Τι παραπάνω να ψάξω να βρω από αυτό; 😄 Κάντο save τότε θα σου χρειαστεί... Δεν ξέρω βέβαια αν θα είσαι εντός εγγύησης όταν θα σου εμφανιστεί το flexgate, που λογικά θέλει το ίδιο ανταλλακτικό... Όντως φοβερές οι οθόνες των 500 nits μέχρι να πάθουν τα παραπάνω τουλάχιστον
kriosgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δεν έχω του 2016. Του 2018 έχω κι εκτός από το πληκτρολόγιο δεν έχω βρει κανένα κουσούρι.
Yiannis87 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kriosgr είπε Δεν έχω του 2016. Του 2018 έχω κι εκτός από το πληκτρολόγιο δεν έχω βρει κανένα κουσούρι. To ίδιο έχουμε. Στου 18 έχουν μεγαλώσει το καλώδιο τη οθόνης κατά 2mm, για να αποφύγουν το flexgate, αλλά δεν είναι σιγουρό πως το έκαναν στα πρώτα πρώτα μοντέλα που βγήκαν, όπως αυτό που πήρες. Θα δείξει. Το πληκτρολόγιο εγώ το θεωρώ οκ και ίσως πιο καλό από τα παλιά. Τα προβλήματα που μπορεί να βγάλει το μοντέλο σου στα ανέφερα. Μας λες όταν είναι. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
ntguitar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Στις 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:01 ΜΜ, lenovo2014 είπε το θέλω για γραφείο. τόσα χρόνια χρησιμοποιούμε μονάδες σταθερούς υπολογιστές με Windows,για διάφορους λόγους δεν βολεύει. σκέφτομαι να πάρω κάτι σε i Mac αλλά το πρόβλημα είναι δεν έχω ξανά δει αλλά ούτε έχω πιάσει στα χέρια μου κάτι παρόμοιο. τον θέλω για ίντερνετ ανάγνωση γράψιμο και όσο αφορά τον θόρυβο όσο γίνεται αθόρυβος. 4κ δεν ξέρω αν είναι καλύτερα για ανάγνωση. απλά αν υπάρχει κάποιος που έχει γνώση πάνω στο θέμα αν μπορεί να με κατατοπίσει ευχαριστώ εκ τον προτέρων Ότι θέλεις μπορείς να με ρωτήσεις,είμαι ειδικός σε mac.Με χαρά μου να σε βοηθήσω.Ειμαι στην διάθεση πάντα των αστοιχείωτων φίλων μου στο φόρουμ.
Yiannis87 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, ntguitar είπε Ότι θέλεις μπορείς να με ρωτήσεις,είμαι ειδικός σε mac.Με χαρά μου να σε βοηθήσω.Ειμαι στην διάθεση πάντα των αστοιχείωτων φίλων μου στο φόρουμ. Ρώτησε. Απάντησες. Ωραίος
hted Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kriosgr είπε Δεν έχω του 2016. Του 2018 έχω κι εκτός από το πληκτρολόγιο δεν έχω βρει κανένα κουσούρι. kriosgr πέρα απο αυτά που σου δείχνει ο Γιάννης προσωπικές εμπειρίες μετράνε;; Σου λέω ξέρω αρκετό κόσμο με προβλήμα στο πληκτρολόγιο που μείναν για καιρό χωρίς μηχάνημα. Αλλά και το να σου το πεί κάποιος απο κοντά επίσης δεν θα σου είναι αρκετό αφού πάει κόντρα στη Μαμα Apple. Και μόνος σου λες οτι το αναβαθμισμένο και καλά πληκτρολόγιο του 2018 έχει κουσούρι. Θα έλεγες ποτέ σε επαγγελματία έλα μωρε δεν πειράζει τι να το κάνεις το πληκτρολόγιο. Υπερτιμημένο και αυτό. 4 ώρες πριν, kriosgr είπε H οθόνη του macbook pro σε πληροφορώ ότι είναι αστέρι. Αυτοί που τα λένε αυτά μόνο σε περιοδικό έχουν δει macbook. To πληκτρολόγιο κι εμένα με απογοήτευσε. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι σε τέτοια απλά πράγματα, όπως το touchpad ας πούμε οι υπόλοιποι κατασκευαστές βρίσκονταν επί δεκαετίες σε μονολιθική εποχή και τώρα σταθερά πίσω από την Apple. Να τα λέμε κι αυτά. 😙 Δε ξέρω τι λένε οι άλλοι είμαι με Apple πάνω απο 15 χρόνια. Έχει τύχει να τα δώ και απο κοντά λοιπόν. Και ναι το touchpad ειναι άριστο, Μιλάμε όμως για τα απίστευτα προβλήματα που βγάζει το macbook pro πλέον. To quality εχει πέσει. Το να πω ομως οτι οι άλλοι κατασκευαστές βρίσκονται σε μονολιθική εποχή μόνο υπερβολικό θα με καταστήσει. Καλύτερα να μην τα λέμε αυτά ! Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από hted 1
Yiannis87 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, hted είπε kriosgr πέρα απο αυτά που σου δείχνει ο Γιάννης προσωπικές εμπειρίες μετράνε;; Σου λέω ξέρω αρκετό κόσμο με προβλήμα στο πληκτρολόγιο που μείναν για καιρό χωρίς μηχάνημα. Αλλά και το να σου το πεί κάποιος απο κοντά επίσης δεν θα σου είναι αρκετό αφού πάει κόντρα στη Μαμα Apple. Και μόνος σου λες οτι το αναβαθμισμένο και καλά πληκτρολόγιο του 2018 έχει κουσούρι. Θα έλεγες ποτέ σε επαγγελματία έλα μωρε δεν πειράζει τι να το κάνεις το πληκτρολόγιο. Υπερτιμημένο και αυτό. Δε ξέρω τι λένε οι άλλοι είμαι με Apple πάνω απο 15 χρόνια. Έχει τύχει να τα δώ και απο κοντά λοιπόν. Και ναι το touchpad ειναι άριστο, Μιλάμε όμως για τα απίστευτα προβλήματα που βγάζει το macbook pro πλέον. To quality εχει πέσει. Το να πω ομως οτι οι άλλοι κατασκευαστές βρίσκονται σε μονολιθική εποχή μόνο υπερβολικό θα με καταστήσει. Καλύτερα να μην τα λέμε αυτά ! ό,τι του έγραψα είναι επιβεβαιωμένο. Δηλαδή δεν είναι μόνο το keyboard, αλλά θα έρθει και η δική του ώρα και τότε μπορεί και να αλλάξει γνώμη εκτός αν πάει κόντρα στη μαμά. Εγώ τα χρησιμοποιώ λιγότερο χρόνο. Το 1/3 του δικού σου, αλλά έχω πιάσει μοντέλα 2009, 2016, 2018 και ναι η ποιότητα έχει πέσει και το marketing/παπατζιλίκι της εταιρείας έχει αυξηθεί. Επίσης τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η ποιότητα όλων των άλλων... Βέβαια ακόμα απέχει, οπότε η μαμά έχει ακόμα λίγο καιρό να στρώσει, γιατί σε λίγο ο μόνος λόγος που θα την επιλέγεις θα είναι το λογισμικό και όχι το hardware. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
hted Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Yiannis87 είπε ό,τι του έγραψα είναι επιβεβαιωμένο. Δηλαδή δεν είναι μόνο το keyboard, αλλά θα έρθει και η δική του ώρα και τότε μπορεί και να αλλάξει γνώμη εκτός αν πάει κόντρα στη μαμά. Εγώ τα χρησιμοποιώ λιγότερο χρόνο. Το 1/3 του δικού σου, αλλά έχω πιάσει μοντέλα 2009, 2016, 2018 και ναι η ποιότητα έχει πέσει και το marketing/παπατζιλίκι της εταιρείας έχει αυξηθεί. Επίσης τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η ποιότητα όλων των άλλων... Βέβαια ακόμα απέχει, οπότε η μαμά έχει ακόμα λίγο καιρό να στρώσει, γιατί σε λίγο ο μόνος λόγος που θα την επιλέγεις θα είναι το λογισμικό και όχι το hardware. το 2008 είχα αγοράσει το πρώτο macbook air που βγήκε. Η τιμή τότε ήταν σε δολλάρια κοντά στα $1800. Το επόμενο μοντέλο του macbook air του 2010 έκανε κοντά στα $1300! Αυτή ήταν τότε η Apple. Έριχνε τις τιμές των καινούργιων μοντέλων. Αυτό ήταν κανόνας σε όλα τους τα συστήματα. Σήμερα με τον Τιμ αυτό που κάνουν είναι να αυξάνουν τις τιμές των καινούργιων και να ρίχνουν των παλιών μοντέλων....Aκριβώς το ανάποδο. Να λέμε και ευχαριστώ... Θυμάμαι παλιά να παρουσιάζουν νέα τεχνολογία και να αναβαθμίζουν συνέχεια τα μηχανήματα. Όχι να μας βομβαρδίζουν με emojis. Ένα Google search στον κυριο kriosgr που νομίζει οτι έχουμε δεί Apple μόνο σε περιοδικό ίσως του δείξει πόσο τακτικά άλλαζαν το hardware των μηχανημάτων και το design στο διάστημα 2004-2012 και πόσο τακτικά το κάνουν σήμερα. Αν έχει πάει ο ίδιος ο κύριος σε service της Apple ας μας πει πόσο καιρό κάναν για επισκευή πριν μερικά χρόνια ένα GPU (τακτικό πρόβλημα) και πόσο σήμερα αν είσαι το θύμα με το imac pro που μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχαν αναλλακτικά στο επίσημο service. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από hted 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 που να άνοιγα και κανένα άλλο θέμα τι θα γινόταν εδω
Yiannis87 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Στις 11/3/2019 στις 9:28 ΜΜ, lenovo2014 είπε που να άνοιγα και κανένα άλλο θέμα τι θα γινόταν εδω έλα πήρες προτάσεις νομίζω... μακ πήρες τελικά ή δεν σου έφτασε ο χρόνος?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε έλα πήρες προτάσεις νομίζω... μακ πήρες τελικά ή δεν σου έφτασε ο χρόνος? ναι πήρα 2 των 1600 και κάτι. ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος 72 ώρες την εβδομάδα οπότε καταλαβαίνεις. και δεν βρίσκομαι Ελλάδα αν το κατάλαβες από της ώρες Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
Yiannis87 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/3/2019 στις 2:15 ΜΜ, lenovo2014 είπε ναι πήρα 2 των 1600 και κάτι. ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος 72 ώρες την εβδομάδα οπότε καταλαβαίνεις. και δεν βρίσκομαι Ελλάδα αν το κατάλαβες από της ώρες Από Ελλάδα ή εξωτερικό πήρες? Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Yiannis87 είπε Από Ελλάδα ή εξωτερικό πήρες? όχι από εξωτερικό στο εξωτερικό εκεί μένω
Προτεινόμενες αναρτήσεις