kriosgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Λέτε ανακρίβειες. Ποιο καινούργιο μοντέλο Apple είναι χειρότερο από το αντίστοιχο του 2013 ; Είμαι πολύ περίεργος να μάθω 😚 Την εποχή που έβγαζε η Apple οθόνες με Retina ανάλυση οι άλλοι ήταν ακόμα στο HD. Tα mac mini έχουν HDMI έξοδο όπως και το Playstation. Συνδέονται σε οποιοδήποτε monitor ή τηλεόραση ακόμα και 4K. Μήπως βγάζει η Sony ειδική οθόνη για το Ps4; 😄 Τα καινούργια mac mini του 2018 είναι πολύ δυνατά. Τον ήχο των mac δεν πρόκειται να τον ακούσεις από τα ηχειάκια των 11€ (το σετ) που βάζει η dell στα μηχανήματα της.. Δυο φορές τα πλήρωσα στην infoquest για να μου τα αντικαταστήσει επειδή ήταν της πλάκας και καιγόντουσαν . Το μόνο πράγμα που βγάζει καλό η Dell είναι τα monitor της.
Yiannis87 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Jiakometi είπε Γιάννη, Οι σοβαροί χρήστες που έχουν mini ή macbook παίρνουν και μια σοβαρή οθόνη και κάνουν την δουλειά τους....... Ο iMac 5k δεν έχει σοβαρή οθόνη? 1 ώρα πριν, kriosgr είπε Λέτε ανακρίβειες. Ποιο καινούργιο μοντέλο Apple είναι χειρότερο από το αντίστοιχο του 2013 ; Είμαι πολύ περίεργος να μάθω 😚 macbook pro ως προς την αξιοπιστία του hardware (flexgate, hinge cracking, τρίξιμο ηχείων κλπ) 1 ώρα πριν, kriosgr είπε Την εποχή που έβγαζε η Apple οθόνες με Retina ανάλυση οι άλλοι ήταν ακόμα στο HD. Αυτό τι σχέση έχει με όλα τα υπόλοιπα?
hted Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Jiakometi είπε Γιάννη, Οι σοβαροί χρήστες που έχουν mini ή macbook παίρνουν και μια σοβαρή οθόνη και κάνουν την δουλειά τους....... Μα και πρακτικά να το δείς θα έχεις το imac και αντί να το χρησιμοποιήσεις θα το μετατρέψεις σε external display για το laptop ? Ακυρώνεις ένα μηχάνημα έτσι. Στο docking station βάζεις μια οθόνη και κάνεις τη δουλειά σου. 8 ώρες πριν, Yiannis87 είπε Ο iMac 5k δεν έχει σοβαρή οθόνη? macbook pro ως προς την αξιοπιστία του hardware (flexgate, hinge cracking, τρίξιμο ηχείων κλπ) Αυτό τι σχέση έχει με όλα τα υπόλοιπα? Γιάννη η οθόνη του imac 5k είναι καταπληκτική αλλά δεν θα μετατρέψω ένα λειτουργικό μηχάνημα σε external display του λαπτοπ. Συμφωνώ για τα macbook pro ειδικά για το πληκτρολόγιο που πέρα απο αναξιόπιστο κάνει και φασαρία! Εκτός απο τα macbook pro που έπεσε η ποιότητα της Apple στο hardware? Εγώ βλέπω οτι ανεβάζουν τις τιμές στα ύψη, δεν αναβαθμίζουν όπως κάποτε τα μηχανήματά τους, κυριολεκτικά ξεχνούν ή σταματούν hardware (mac pro , thunderbolt display, routers) αλλά στο θέμα ποιότητας hardware δεν συμφωνώ. Για το software με αυτά που ακούγονται τελευταία το συζητάμε Να σου πώ προσωπική εμπειρία που έχω απο Dell XPS και macbook Air - τα δύο μου λαπτοπ. Οθόνη τραγική στο Air και απο την άλλη το XPS έχει απο τις καλύτερες. Ποιότητα υλικών στο Dell χειρότερη. Ηχεία μέτρια για την τιμή του. Πληκτρολόγιο εμένα μου αρέσει στο Air περισσότερο αλλά και του Dell είναι καλό. Trackpad η Αpple απλά δεν παίζεται!!! Dell coil whine είναι αληθινό και υπαρκτό! Τελικά όλοι έχουν προβλήματα Τέλος ένα αμφιλεγόμενο θέμα , η μπαταρία στο Dell δεν κρατάει όσο στο Air. Λέω αμφιλεγόμενο γιατί ξέρω χρήστες (και εδώ) που έχουν αντίθετη εμπειρία. Με το δικό μου software το Αir κρατάει περισσότερο (και στοιχίζει λιγότερα απο το Dell) . Επίσης όταν πήρα το Dell XPS πλήρωσα έξτρα για να κάνω αναβάθμιση σε windows Pro μιας και το bitlocker καθώς και άλλα features ήταν απαραίτητα - πράγματα που η Apple tα δίνει δωρεάν. 9 ώρες πριν, kriosgr είπε Λέτε ανακρίβειες. Ποιο καινούργιο μοντέλο Apple είναι χειρότερο από το αντίστοιχο του 2013 ; Είμαι πολύ περίεργος να μάθω 😚 το macbook pro απο το 2016 και μετά είναι ποιτικά χειρότερο. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από hted 2
Yiannis87 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hted είπε Μα και πρακτικά να το δείς θα έχεις το imac και αντί να το χρησιμοποιήσεις θα το μετατρέψεις σε external display για το laptop ? Ακυρώνεις ένα μηχάνημα έτσι. Στο docking station βάζεις μια οθόνη και κάνεις τη δουλειά σου. Γιάννη η οθόνη του imac 5k είναι καταπληκτική αλλά δεν θα μετατρέψω ένα λειτουργικό μηχάνημα σε external display του λαπτοπ. Συμφωνώ για τα macbook pro ειδικά για το πληκτρολόγιο που πέρα απο αναξιόπιστο κάνει και φασαρία! Εκτός απο τα macbook pro που έπεσε η ποιότητα της Apple στο hardware? Εγώ βλέπω οτι ανεβάζουν τις τιμές στα ύψη, δεν αναβαθμίζουν όπως κάποτε τα μηχανήματά τους, κυριολεκτικά ξεχνούν ή σταματούν hardware (mac pro , thunderbolt display, routers) αλλά στο θέμα ποιότητας hardware δεν συμφωνώ. Για το software με αυτά που ακούγονται τελευταία το συζητάμε Να σου πώ προσωπική εμπειρία που έχω απο Dell XPS και macbook Air - τα δύο μου λαπτοπ. Οθόνη τραγική στο Air και απο την άλλη το XPS έχει απο τις καλύτερες. Ποιότητα υλικών στο Dell χειρότερη. Ηχεία μέτρια για την τιμή του. Πληκτρολόγιο εμένα μου αρέσει στο Air περισσότερο αλλά και του Dell είναι καλό. Trackpad η Αpple απλά δεν παίζεται!!! Dell coil whine είναι αληθινό και υπαρκτό! Τελικά όλοι έχουν προβλήματα Τέλος ένα αμφιλεγόμενο θέμα , η μπαταρία στο Dell δεν κρατάει όσο στο Air. Λέω αμφιλεγόμενο γιατί ξέρω χρήστες (και εδώ) που έχουν αντίθετη εμπειρία. Με το δικό μου software το Αir κρατάει περισσότερο (και στοιχίζει λιγότερα απο το Dell) . Επίσης όταν πήρα το Dell XPS πλήρωσα έξτρα για να κάνω αναβάθμιση σε windows Pro μιας και το bitlocker καθώς και άλλα features ήταν απαραίτητα - πράγματα που η Apple tα δίνει δωρεάν. το macbook pro απο το 2016 και μετά είναι ποιτικά χειρότερο. 'Εχω στο γραφείο μου imac. Για κάποιο λόγο δεν θέλω να δουλέψω τον imac, αλλά το macbook μου -πχ γιατί έχει μέσα 2-3 αρχεία που τώρα βαριέμαι να τα περάσω στον imac. Γιατί να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω τον imac ως external monitor όπως παλιά και πρέπει να μπουκώσει το γραφείο και με μια 2η οθόνη άλλου κατασκευαστή (χαμηλότερης ποιότητας και αισθητικής όπως λες). Έχω iMac 27" 10ετίας, μπορεί να μην κάνει ότι ο 5k, αλλά τον έχω χρησιμοποιήσει ως monitor για να συνδέσω macbook pro με cdiera το παλιό, macbook 12", macbook pro 2018, μέχρι και windows surface. Το είχα πάρει μεταχειρισμένο το 2015 500-600 ευρώ λιγότερο από ότι κοστίζε τότε μια thunderbolt display. Δηλαδή 5 χρόνια πριν κάποιος που ήταν στην αναζήτηση για thunderbolt display λόγω ποιότητας, είχε και την επιλογή να πάρει και imac, έτσι για να έχει και δυο μηχανήματα να γουστάρει Βολεύει, είναι ωραίο στο γραφείο κλπ. Αν θες να δουλέψεις το macbook σου στο γραφείο ή το dell xps και να το συνδέσεις με μια οθόνη, πρέπει να βάλεις στο γραφείο σου μια πλαστική οθόνη άλλου κατασκευαστή δίπλα στον imac, επειδή η Apple αποφάσισε να αφαιρέσει αυτή τη δυνατότητα. Δεν ξέρω αν ακόμα έχεις αντιρρήσεις και σκέφτεσαι αυτό που σου λέω..., αλλά δεν θα ήταν ωραίο να συνδέεις τον imac σου με το macbook σου ή το windows surface, όποτε χρειαστεί? Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
hted Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε 'Εχω στο γραφείο μου imac. Για κάποιο λόγο δεν θέλω να δουλέψω τον imac, αλλά το macbook μου -πχ γιατί έχει μέσα 2-3 αρχεία που τώρα βαριέμαι να τα περάσω στον imac. Γιατί να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω τον imac ως external monitor όπως παλιά και πρέπει να μπουκώσει το γραφείο και με μια 2η οθόνη άλλου κατασκευαστή (χαμηλότερης ποιότητας και αισθητικής όπως λες). Έχω iMac 27" 10ετίας, μπορεί να μην κάνει ότι ο 5k, αλλά τον έχω χρησιμοποιήσει ως monitor για να συνδέσω macbook pro με cdiera το παλιό, macbook 12", macbook pro 2018, μέχρι και windows surface. Το είχα πάρει μεταχειρισμένο το 2015 500-600 ευρώ λιγότερο από ότι κοστίζε τότε μια thunderbolt display. Δηλαδή 5 χρόνια πριν κάποιος που ήταν στην αναζήτηση για thunderbolt display λόγω ποιότητας, είχε και την επιλογή να πάρει και imac, έτσι για να έχει και δυο μηχανήματα να γουστάρει Βολεύει, είναι ωραίο στο γραφείο κλπ. Αν θες να δουλέψεις το macbook σου στο γραφείο ή το dell xps και να το συνδέσεις με μια οθόνη, πρέπει να βάλεις στο γραφείο σου μια πλαστική οθόνη άλλου κατασκευαστή δίπλα στον imac, επειδή η Apple αποφάσισε να αφαιρέσει αυτή τη δυνατότητα. Δεν ξέρω αν ακόμα έχεις αντιρρήσεις και σκέφτεσαι αυτό που σου λέω..., αλλά δεν θα ήταν ωραίο να συνδέεις τον imac σου με το macbook σου ή το windows surface, όποτε χρειαστεί? Μα δεν διαφωνώ, απλά εγώ δεν έχω την ανάγκη. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να έχουμε δυνατότητες και ευελιξία. Αυτό που εμένα μου είναι άχρηστο εσένα μπορεί να σου είναι χρήσιμο. Δεν συμφωνώ με τη λογική της Apple να κόβει δυνατότητες και επιλογές απο τους χρήστες. Πχ headphone jack Παράλληλα όμως βλέπω δυστυχώς μιά τάση των κατασκευαστών προς τον ίδιο δρόμο με την Αpple. Soldered ssd, ram, all in one desktops που δεν γίνονται εύκολα external display ... Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από hted
kriosgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, hted είπε το macbook pro απο το 2016 και μετά είναι ποιτικά χειρότερο. Το μόνο πράγμα που χάλασε στα macbook είναι το πληκτρολόγιο. Οι καινούργιες οθόνες τους όμως, το touch iD, το νέο touchpad , οι DDR4 , τα καλύτερα ηχεία και τέλος η touchbar που σου ανεβάζει την παραγωγικότητα δείχνουν την εξέλιξη.
hted Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kriosgr είπε Το μόνο πράγμα που χάλασε στα macbook είναι το πληκτρολόγιο. Οι καινούργιες οθόνες τους όμως, το touch iD, το νέο touchpad , οι DDR4 , τα καλύτερα ηχεία και τέλος η touchbar που σου ανεβάζει την παραγωγικότητα δείχνουν την εξέλιξη. Δεν συζητάμε για το άν έχει εξελιχτεί το hardware , αλίμονο ! Μιλάμε για την ποιότητα του hardware. Αυτό το "μόνο" πράγμα που λές που χάλασε είναι τόσο σημαντικό και προβληματικό που δεν μπορείς σήμερα σε επαγγελματία που ζεί και δουλεύει με αυτό να του προτείνεις να πάρει macbook pro και μετά απο λίγους μήνες να μείνει χωρίς μηχάνημα. Eπίσης υπάρχουν προβήματα με την οθόνη του macbook pro λένε. Δεν ξέρω προσωπικά για αυτό αλλά για το πληκτρολόγιο γνωρίζω επαγγελματιές που έχουν ήδη κάνει μια και δύο επισκευές ακόμα και σε μηχάνημα μηνών..Να τη βράσω την DD4 λοιπόν αν το πληκτρολόγιο χαλάει εύκολα. Και ας είναι το μόνο όπως λές. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από hted 1
Yiannis87 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, kriosgr είπε Το μόνο πράγμα που χάλασε στα macbook είναι το πληκτρολόγιο. Οι καινούργιες οθόνες τους όμως, το touch iD, το νέο touchpad , οι DDR4 , τα καλύτερα ηχεία και τέλος η touchbar που σου ανεβάζει την παραγωγικότητα δείχνουν την εξέλιξη. flexgate, hinge cracking σου λένε κάτι? Φάε κανά μήλο 1
kriosgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε flexgate, hinge cracking σου λένε κάτι? Φάε κανά μήλο Σοβαρά μιλάς τώρα; Ο τύπος είναι μερικώς ηλίθιος. Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι το ελαστικό δεν είναι και ποιοτικό; Από την άλλη ποιος σοβαρός χρήστης πιέζει το καπάκι της οθόνης ενός laptop από πίσω πάνω σε χρήση; Τόσα χρόνια δεν το έχω κάνει, ούτε σε macbook ούτε σε κανένα άλλο λάπτοπ γενικά. Τώρα που το είδα, το τσέκαρα αλλά δεν μου βγάζει τέτοιο ήχο. Αλλά και να έκανε δεν θα με ενοχλούσε. Δεν συνηθίζω να κάθομαι πάνω στο laptop.😊 Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από kriosgr 1
Yiannis87 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, kriosgr είπε Από την άλλη ποιος σοβαρός χρήστης πιέζει το καπάκι της οθόνης ενός laptop από πίσω πάνω σε χρήση; όποιος χρησιμοποιεί το laptop καθιστός πάνω στα πόδια του (πχ εν ώρα αναμονής στο αεροδρόμιο) το κάνει αυτό. Και για αυτόν το σοβαρό χρήστη, η πιο σημαντική καινοτομία δεν είναι το μπιχλιμπίδι το touchbar, αλλά το T2.... έτσι αν θες να γίνεται λόγος για πραγματικά σοβαρούς χρήστες... Έλα τώρα... Δες το και εδώ πάνω σε γραφείο Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
kriosgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hted είπε Δεν συζητάμε για το άν έχει εξελιχτεί το hardware , αλίμονο ! Μιλάμε για την ποιότητα του hardware. Αυτό το "μόνο" πράγμα που λές που χάλασε είναι τόσο σημαντικό και προβληματικό που δεν μπορείς σήμερα σε επαγγελματία που ζεί και δουλεύει με αυτό να του προτείνεις να πάρει macbook pro και μετά απο λίγους μήνες να μείνει χωρίς μηχάνημα. Eπίσης υπάρχουν προβήματα με την οθόνη του macbook pro λένε. Δεν ξέρω προσωπικά για αυτό αλλά για το πληκτρολόγιο γνωρίζω επαγγελματιές που έχουν ήδη κάνει μια και δύο επισκευές ακόμα και σε μηχάνημα μηνών..Να τη βράσω την DD4 λοιπόν αν το πληκτρολόγιο χαλάει εύκολα. Και ας είναι το μόνο όπως λές. H οθόνη του macbook pro σε πληροφορώ ότι είναι αστέρι. Αυτοί που τα λένε αυτά μόνο σε περιοδικό έχουν δει macbook. To πληκτρολόγιο κι εμένα με απογοήτευσε. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι σε τέτοια απλά πράγματα, όπως το touchpad ας πούμε οι υπόλοιποι κατασκευαστές βρίσκονταν επί δεκαετίες σε μονολιθική εποχή και τώρα σταθερά πίσω από την Apple. Να τα λέμε κι αυτά. 😙 12 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Έλα τώρα... Δες το και εδώ πάνω σε γραφείο Προσωπικά μια βοή μόνο ακούω. Εκείνα τα κρακ κρακ που ακούγονται σαν να πατάς ένα κουμπί τα κάνει ο ίδιος. Κάποιο κλείστρο κάμερας, ή κάποιο μηχανικό κουμπί. Μιλάμε για ένα βίντεο με 500 views κι ένα like. Δεν καταλαβαίνεις από το βίντεο ακόμα κι αν αυτή η βοή είναι από τον περιβάλλοντα χώρο. Αν του βουίζει το laptop ενώ δεν κάνει κάτι τότε προφανώς έπεσε σε ελαττωματικό . Παντού μπορεί να συμβεί αυτό, γιαυτό υπάρχει και η εγγύηση. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από kriosgr 1 1
Yiannis87 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, kriosgr είπε H οθόνη του macbook pro σε πληροφορώ ότι είναι αστέρι. Αυτοί που τα λένε αυτά μόνο σε περιοδικό έχουν δει macbook. To πληκτρολόγιο κι εμένα με απογοήτευσε. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι σε τέτοια απλά πράγματα, όπως το touchpad ας πούμε οι υπόλοιποι κατασκευαστές βρίσκονταν επί δεκαετίες σε μονολιθική εποχή και τώρα σταθερά πίσω από την Apple. Να τα λέμε κι αυτά. 😙 Χρήστης Apple είμαι και εγώ, αλλά μην λέμε ότι η Apple πλέον καινοτομεί... έλα τώρα. Τελευταία καινοτομία της ήταν το macbook 12", λόγω του έξυπνου σχεδιασμού μπαταρίας σε layers. Πραγματικά αυτό το μηχάνημα είναι απίστευτο για το μέγεθός του και επαναπροσδιόρισε την κατηργορία ultrabook, αλλά πλέον το surface στα ίδια κιλά είναι τετραπύρηνο και πατάει τα mac. Όσο για τα macbook pro σου είπα πoια είναι τα ρίσκα σου. Όταν το 15" που έχεις θα πάθει flexgate σε 3 χρόνια εκτός εγγύησης, ξαναγράψε αν θες εδω.... Πάρε ένα καθαρό hinge popping πάνω σε γραφείο. Με παραπάνω views Θα σου εμφανιστεί και εσένα κάποια στιγμή... Αλλά ίσως είσαι ο πιο χαζός χρήστης apple εδώ μέσα και μπορεί να μην το καταλάβεις Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
kriosgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Χρήστης Apple είμαι και εγώ, αλλά μην λέμε ότι η Apple πλέον καινοτομεί... έλα τώρα. Τελευταία καινοτομία της ήταν το macbook 12", λόγω του έξυπνου σχεδιασμού μπαταρίας. Πραγματικά αυτό το μηχάνημα είναι απίστευτο για το μέγεθός του και επαναπροσδιόρισε την κατηργορία ultrabook, αλλά πλέον το surface στα ίδια κιλά είναι τετραπύρηνο και πατάει τα mac. Όσο για τα macbook pro εγώ που έχω το τελευταίο και το έχω ψάξει το θέμα, σου είπα πoια είναι τα ρίσκα σου. Όταν το 15" που έχει θα πάθει flexgate σε 3 χρόνια εκτός εγγύησης, ξαναγράψε αν θες εδω.... Πάρε ένα καθαρό hinge popping πάνω σε γραφείο. Με παραπάνω views Θα σου εμφανιστεί και εσένα κάποια στιγμή... Αλλά ίσως είσαι ο πιο χαζός χρήστης apple εδώ μέσα και μπορεί να μην το καταλάβεις Αν έκανες έναν κόπο να διαβάσεις τα σχόλια από τα βίντεο που αναρτάς θα διάβαζες και αυτό : Hey all, I had the same exact problem (MBP Late 2016) and it's now fixed. I called Apple at 1(800) MYAPPLE in the U.S.and they overnighted a box to send my computer in. Apple Care Servicing replaced the "Display Assembly Space Gray" / Item Number 605-01813. They fixed it the same day they received it and had it back to me in Las Vegas the next morning. Hope this helps, Cheers! O δημιουργός του βίντεο του απαντάει ότι πράγματι αυτή είναι η λύση. Δηλαδή έπεσε σε ελαττωματικό απλά που μάλιστα καλύπτεται άμεσα από την εγγύηση.
Yiannis87 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kriosgr είπε Αν έκανες έναν κόπο να διαβάσεις τα σχόλια από τα βίντεο που αναρτάς θα διάβαζες και αυτό : Hey all, I had the same exact problem (MBP Late 2016) and it's now fixed. I called Apple at 1(800) MYAPPLE in the U.S.and they overnighted a box to send my computer in. Apple Care Servicing replaced the "Display Assembly Space Gray" / Item Number 605-01813. They fixed it the same day they received it and had it back to me in Las Vegas the next morning. Hope this helps, Cheers! O δημιουργός του βίντεο του απαντάει ότι πράγματι αυτή είναι η λύση. Δηλαδή έπεσε σε ελαττωματικό απλά που μάλιστα καλύπτεται άμεσα από την εγγύηση. οοο καλά εσύ είσαι όντως ο πιο κουτός χρήστης Apple... Για να σου αναφέρω το συγκεκριμένο θέμα που μέχρι χθες δεν ήξερες, σημαίνει πως έχω διαβάσει αυτό που αναφέρεις. Οπότε αν θες κάνε ένα google search για να δεις και άλλες περιπτώσεις και εγγυήσεις.... Τέλοσπάντων όταν το πάθεις πες μας πως πήγε με την εγγύησή σου... Παίξε με το touchbar σου τώρα όσο μπορείς ακόμα... Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
kriosgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε οοο καλά εσύ είσαι όντως ο πιο κουτός χρήστης Apple... Για να σου αναφέρω το συγκεκριμένο θέμα που μέχρι χθες δεν ήξερες, σημαίνει πως το γνωρίζω και έχω διαβάσει αυτό που αναφέρεις. Οπότε αν θες κάνε ένα google search για να δεις και άλλες περιπτώσεις και εγγυήσεις.... Τέλοσπάντων όταν το πάθεις πες μας πως πήγε με την εγγύησή σου... Όπως είπες και μόνος σου Εγώ ο κουτός Apple user βρήκα μέσα σε ένα λεπτό την λύση ενώ ασχολείσαι εδώ και καιρό με το θέμα . Φίλε μου γιατί να googlάρω παραπάνω; Ο άνθρωπος ονομάζει ακόμα και το ανταλλακτικό που χρειάζεται αλλαγή. Τι παραπάνω να ψάξω να βρω από αυτό; 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις