Προς το περιεχόμενο

θέλω μερικές προτάσεις για καινούριο i Mac

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το θέλω για γραφείο. τόσα χρόνια χρησιμοποιούμε μονάδες σταθερούς υπολογιστές με Windows,για διάφορους λόγους δεν βολεύει. 

σκέφτομαι να πάρω κάτι σε i Mac αλλά το πρόβλημα είναι δεν έχω ξανά δει αλλά ούτε έχω πιάσει στα χέρια μου κάτι παρόμοιο. 

τον θέλω για ίντερνετ ανάγνωση γράψιμο και όσο αφορά τον θόρυβο όσο γίνεται αθόρυβος. 4κ δεν ξέρω αν είναι καλύτερα για ανάγνωση. 

απλά αν υπάρχει κάποιος που έχει γνώση πάνω στο θέμα αν μπορεί να με κατατοπίσει ευχαριστώ εκ τον προτέρων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για τοσο απλη χρηση που το θες, καλυτερα να παρεις το απλο το mac mini που ειναι οτι πιο φθηνο, και να συνδεσεις εστω και προς το παρον την οθονη που εχεις (δεχετε μονο ή hdmi ή usb c)

Αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο εχει κατω απο 900€ στο σκρουτζ.

17 ώρες πριν, lenovo2014 είπε

το θέλω για γραφείο. τόσα χρόνια χρησιμοποιούμε μονάδες σταθερούς υπολογιστές με Windows,για διάφορους λόγους δεν βολεύει. 

σκέφτομαι να πάρω κάτι σε i Mac αλλά το πρόβλημα είναι δεν έχω ξανά δει αλλά ούτε έχω πιάσει στα χέρια μου κάτι παρόμοιο. 

τον θέλω για ίντερνετ ανάγνωση γράψιμο και όσο αφορά τον θόρυβο όσο γίνεται αθόρυβος. 4κ δεν ξέρω αν είναι καλύτερα για ανάγνωση. 

απλά αν υπάρχει κάποιος που έχει γνώση πάνω στο θέμα αν μπορεί να με κατατοπίσει ευχαριστώ εκ τον προτέρων 

Για ποιο λόγο θες imac? (σου γράφω από το imac μου 2009).  Για το λογισμικό? Για τις επιδόσεις? Για την οθόνη? 

Πώς είναι το γραφείο σας?  Open space φάση ή υπάρχει χώρος να κρύψετε τα καλώδια? Είναι γενικά οργανωμένο γραφείο ή με χαρτιά από εδώ και εκεί, για να καταλάβουμε αν και η αισθητική του μηχανήματος παίζει ρόλο... Έναν imac θα πάρετε ή πολλούς σε όλο το γραφείο?

Λοιπόν, laptops χρησιμοποιείτε στο γραφείο?

Αν ναι πάρε είτε mac mini 4-core, 6-core με μια οθόνη dell ultra thin ή Lenovo ThinkVision X1 monitor αφού είσαι ντιζαινάτος και έχεις λεφτά για mac. Αν τα laptop σας είναι δε και mac, αν και από όσα γράφεις μου φαίνεται πως σε windows είσαι, πάρε μεταχειρισμένο imac μέχρι τη χρονιά 2013 για να συνδέεται και με το macbook ως οθόνη. 

To νεο Mac mini που σου πρότειναν ήδη είναι πολύ καλό νομίζω. Αντίθετα οι τελευταίοι imac από το 2013 και μετά είναι τραγικοί γιατί είναι μόνο υπολογιστές και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως monitor για άλλες συσκευές όπως παλιότερα. Με 2k παίρνεις mini 6-core, 32 gb, αντί για μια μαρκετίστικη οθόνη, που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οθόνη....

δικηγορικό γραφείο. 

θέλω αθόρυβο. 

δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά τα mini core που λες. 

τι προτείνεις αθόρυβο για ανάγνωση και εγράφη? 

θέλω καλή οθόνη 

αθόρυβος και να μην κολλάει. 

Μόλις τώρα, lenovo2014 είπε

δικηγορικό γραφείο. 

θέλω αθόρυβο. 

τι προτείνεις αθόρυβο για ανάγνωση και εγράφη? 

θέλω καλή οθόνη 

αθόρυβος και να μην κολλάει. 

. δεν έχω θέμα με τα καλώδια που λες. 

δεν θέλω λαπτοπ. 

θέλω κάτι σταθερό. 

απλά επειδή έπεσε το μάτι μου στα imac 

12 ώρες πριν, lenovo2014 είπε

δικηγορικό γραφείο

Με ένα απλό google search θα έβλεπες τι είναι το 'mac mini 4-core, 6-core' που ανέφερε ο @Yiannis87.

ΕΛΕΟΣ.

1 ώρα πριν, natural_sgf είπε

Με ένα απλό google search θα έβλεπες τι είναι το 'mac mini 4-core, 6-core' που ανέφερε ο @Yiannis87.

ΕΛΕΟΣ.

δεν έχω χρόνο ούτε για αυτό πίστεψε με

3 ώρες πριν, lenovo2014 είπε

δεν έχω χρόνο ούτε για αυτό πίστεψε με

Πόσα χρήματα κερδίζεις ελλείψει χρόνου, οπότε μέχρι πόσα μπορείς να δώσεις συνολικά και πόσα mac θες?

35 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Πόσα χρήματα κερδίζεις ελλείψει χρόνου, οπότε μέχρι πόσα μπορείς να δώσεις συνολικά και πόσα mac θες?

2 θέλω μέχρι στα 1400 το ένα 

3 ώρες πριν, Yiannis87 είπε

1400 τελική με ΦΠΑ ή θα πάρεις τιμολόγιο όποτε 1400 χωρίς ΦΠΑ?

θα πάρω τιμολόγιο 

απλά θέλω να είναι όσο γίνεται αθόρυβος και να μην κολλάει όπως είπα και για ανάγνωση για ματιά να μην κουράζει 

1: https://www.skroutz.gr/s/12136096/Apple-iMac-21-5-with-Retina-4K-3Ghz-i5-8GB-1TB-2017.html

2: https://www.skroutz.gr/s/12136106/Apple-iMac-21-5-with-Retina-4K-3-4Ghz-i5-8GB-1TB-2017.html (λίγο καλύτερος σκληρός δίσκος)

3: https://www.skroutz.gr/s/12136281/Apple-iMac-27-with-Retina-5K-3-4Ghz-i5-8GB-1TB-2017.html αν θες να βάλεις +150 και να πάρεις κάτι καλύτερο

Κατά τη γνώμη μου μην πάρεις από istorm, είναι τραγικοί στην εξυπηρέτηση και το service.

Επίσης εδώ έχει κάποια μεταχειρισμένα με εγγύηση: https://report spam/αγορά-υπολογιστών-apple/. Ελεγμένο και καλό.

Υπόψιν ότι τα Mac  έχουν άλλο λογισμικό πάνω τους, δηλ δεν είναι σαν τα Windows, όπως και θα χρειαστείς εκδόσεις των προγραμμάτων σου για mac OS. Δηλ, αν έχεις το Office, δεν θα μπορείς να το περάσεις στο mac. Το λογισμικό δεν είναι δύσκολο να το μάθεις, απλά θα σου πάρει λίγο χρόνο να προσαρμοστείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, mourlos είπε

Αν το πάρει θα εγκαταστήσει το office για τα mac και θα κάνει την δουλειά του 

την οποία κάνει και τώρα, αφού 

Στις 25/2/2019 στις 11:01 ΜΜ, lenovo2014 είπε

τόσα χρόνια χρησιμοποιούμε μονάδες σταθερούς υπολογιστές με Windows,για διάφορους λόγους δεν βολεύει. 

Δεν νομίζω πως η πλατφόρμα του office και όλων όσων χρησιμοποιεί ένα δικηγορικό γραφείο τρέχει καλύτερα σε mac, από ότι σε windows....

Τώρα αν μας έλεγε ότι όλοι έχουν iphone, χρησιμοποιούν τα notes, pages και sharing μέσω icloud και πως θα πληρώσουν να βάλουν και κανένα time capsule για έξτρα διαμοιρασμό αρχείων, τότε ναι υπάρχει λογός να πάρεις imac.

Εδώ δεν ξέρουν την τύφλα τους και δεν κατάλαβαν τίποτα από όσα έγραψα παραπάνω, οπότε θα τους πάρει χρόνο (τον οποίο δεν έχουν!) να τα μάθουν και δεν ξέρω αν αξίζει, δεδομένου ότι η φράση "διάφορους λόγους δεν βολεύει." σημαίνει πιο πολύ πως θέλουν να πουλάνε μούρη στον πελάτη που έρχεται και να μοιάζουν πιο επαγγελματίες (από τα lidl αφού δεν θα ξέρουν να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα).

Επεξ/σία από Yiannis87

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...