Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Αύριο θα έχουν ότι POS θέλετε. Πάτε να πιείτε τον καφέ σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, sezebo είπε Τροφη για σκεψη: μαλλον δικο σου ειναι το προβλημα που πληρωνεις για ολους τους αλλους που πληρωνουν και πληρωνοντε μαυρα. Στο κατω κατω εσυ θα αλλαξεις τη χωρα? μαυρα μεχρι να σβησει ο ηλιος.... αυτα υπαρχουν και ειναι μια πραγματικοτητα απο πριν γεννηθουμε ολοι εμεις και γι αυτο τωρα που βγηκαμε εμεις στην αγορα εργασιας παιρνουμε 3 κ 60 και πληρωνουμε 4 κ 80.. οποτε ας το συνεχισουμε να το φανε στα μουτρα και τα παιδια μας...
sezebo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε και γι αυτο τωρα που βγηκαμε εμεις στην αγορα εργασιας παιρνουμε 3 κ 60 και πληρωνουμε 4 κ 80.. οποτε ας το συνεχισουμε να το φανε στα μουτρα και τα παιδια μας... εσυ εισαι στους ατυχους της ιστοριας, οι ξυπνιοι πατεραδες εβγαλαν τοσα λεφτα τις δεκαετιες 80-90-00 που εχουν και για τα τρισεγγονα, απο σπιτια-ενοικια-επιχειρησεις κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, sezebo είπε Τροφη για σκεψη: μαλλον δικο σου ειναι το προβλημα που πληρωνεις για ολους τους αλλους που πληρωνουν και πληρωνοντε μαυρα. Στο κατω κατω εσυ θα αλλαξεις τη χωρα? μαυρα μεχρι να σβησει ο ηλιος.... αυτα υπαρχουν και ειναι μια πραγματικοτητα απο πριν γεννηθουμε ολοι εμεις Και με 0 εισόδημα θα παραμείνεις για πολλά χρόνια με αυτά τα μυαλά. Ότι σου δίνουν από επιδόματα , μέχρι που μια μέρα δε θα παίζει ούτε αυτό. Aν δεν είσαι τρολ τότε όντως μνημόνια μέχρι να βγει Champions League ο Λεβαδειακός.
sezebo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, giotis1982 είπε Και με 0 εισόδημα θα παραμείνεις για πολλά χρόνια με αυτά τα μυαλά. Ότι σου δίνουν από επιδόματα , μέχρι που μια μέρα δε θα παίζει ούτε αυτό. Aν δεν είσαι τρολ τότε όντως μνημόνια μέχρι να βγει Champions League ο Λεβαδειακός. ουτε επιδομα παιρνω, απλα ξερω οτι το συμφέρον ειναι στα μαυρα λεφτα. Μαυρα ενοικια, μαυρες αγοραπωλησιες και μαυρη εργασια
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, sezebo είπε Τροφη για σκεψη: μαλλον δικο σου ειναι το προβλημα που πληρωνεις για ολους τους αλλους που πληρωνουν και πληρωνοντε μαυρα. Στο κατω κατω εσυ θα αλλαξεις τη χωρα? μαυρα μεχρι να σβησει ο ηλιος.... αυτα υπαρχουν και ειναι μια πραγματικοτητα απο πριν γεννηθουμε ολοι εμεις Γι αυτον ακριβως το λογο επειδη πληρωνονται μαυρα, εγω θα τους πληρωνω με καρτα ωστε να τους το κοψω. Δηλαδη τι θα επρεπε να κανω? να μπω με πολυβολο μεσα στο καφε?
nightwalker1990 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τωρα το δα οτι το ανεβασες( το χα δει οταν ειχε γινει) Εγω πχ που δε κυκλοφορω με μετρητα τι θα επρεπε να κανω κατα τη γνωμη σου? https://www.fpress.gr/katanalotis/story/6157/o-katanalotis-den-exei-ypoxreosi-na-plirosei-an-den-lavei-to-nomimo-parastatiko Επομένως το κάθε κατάστημα καφέ η μπακάλικο είναι υποχρεωμένο να βάλει ταμπέλα η εκτυπωμένο το κομμάτι που γράφει ο πελάτης μπλά μπλά... και το άλλο ότι δεν διαθέτει τερματικό POS. Σε βενζινάδικο που ζήτησα απόδειξη και μου αρνήθηκε να μου την δώσει ο πακιστανός μόλις του είπα δεν πληρώνω ούτε σέντς φώναξε και τον υπεύθυνο που είναι μέσα μόνο τα τζάμια δεν μου έπλυνε.
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, sezebo είπε ουτε επιδομα παιρνω, απλα ξερω οτι το συμφέρον ειναι στα μαυρα λεφτα. Μαυρα ενοικια, μαυρες αγοραπωλησιες και μαυρη εργασια μαυρα πουλια 1
The_Judas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 https://www.minfin.gr/web/eidike-grammateia-sdoe Η καταγγελία δεν είναι ρουφιανιά. Η πλειοψηφία των καταγγελιών δεν γίνεται από απλούς πελάτες αλλά από ανταγωνιστές...
zanskou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, bromiaris είπε Έχεις δίκιο... Πρέπει να προστατεύσουμε το λαμόγιο και να συνεχίσει να λειτουργεί εις βάρος των υπολοίπων, είτε καταναλωτών είτε συναδέλφων που έχουν pos... Βρε 1000 χρόνια Μνημόνιο και λίγα μας είναι... δεν επιθυμώ την προστασία κανενός. κι εγω στην αγορά δουλεύω και ξέρω πολύ καλά. Η καλύτερη τιμωρία για κάποιον είναι να χάσει πελατεία και οχι να φαει καποιο πρόστιμο, γιατί η πελατεία δύσκολα ξανακερδίζεται ειδικά σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Οπότε αν η έλλειψη POS ήταν συνειδητή επιλογή για να βγάλει πρόσκαιρα μαύρο χρήμα, θα το πληρώσει και με το παραπάνω.
spyros007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε μαυρα πουλια Μαυρα μυαλα...................Οποιος δεν εχει πος αλλα κοβει κανονικα αποδείξεις δεν ειναι ουτε φοροφυγάς ουτε ζει εις βάρος τον αλλων Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από spyros007
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε https://www.fpress.gr/katanalotis/story/6157/o-katanalotis-den-exei-ypoxreosi-na-plirosei-an-den-lavei-to-nomimo-parastatiko Επομένως το κάθε κατάστημα καφέ η μπακάλικο είναι υποχρεωμένο να βάλει ταμπέλα η εκτυπωμένο το κομμάτι που γράφει ο πελάτης μπλά μπλά... και το άλλο ότι δεν διαθέτει τερματικό POS. Σε βενζινάδικο που ζήτησα απόδειξη και μου αρνήθηκε να μου την δώσει ο πακιστανός μόλις του είπα δεν πληρώνω ούτε σέντς φώναξε και τον υπεύθυνο που είναι μέσα μόνο τα τζάμια δεν μου έπλυνε. παντως ενα 100ρικο ετσι το χω "κονομησει". αν και αμφιβαλλω οτι τους πειραξε καν και ασχοληθηκαν να βαλουν pos
spyros007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, spyros007 είπε Μαυρα μυαλα...................Οποιος δεν εχει πος αλλα κοβει κανονικα αποδείξεις δεν ειναι ουτε φοροφυγάς ουτε ζει εις βάρος τον αλλων ουτε διακινεί μαυρο χρημα. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από spyros007
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, spyros007 είπε 5 λεπτά πριν, spyros007 είπε Μαυρα μυαλα...................Οποιος δεν εχει πος αλλα κοβει κανονικα αποδείξεις δεν ειναι ουτε φοροφυγάς ουτε ζει εις βάρος τον αλλων τοτε να δηλωνει οτι δεν εχει pos..
spyros007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Συμφωνω αλλα και εσυ να μην κανεις λοιπον συμψηφισμούς κατα το δοκούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις