Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Το να πιστεύει κάποιος ότι τα POS έγιναν υποχρεωτικά προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα του κράτους από την πάταξη της φοροδιαφυγής, αγγίζει τα όρια της αφέλειας. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που έγιναν υποχρεωτικά τα POS στην Ελλάδα, είναι το να τσεπώνουν τις προμήθειες οι τράπεζες. Οι ντιρεκτίβες PSD2 κτλ είναι για τα σοβαρά κράτη, όχι για το πορνείο. Ο πανευρωπαϊκός ανταγωνισμός σταματάει στα Ελληνικά σύνορα.

τα εσοδα αυξήθηκαν λογω των ΠΟΣ. μη λες ΜΠΟΥΡΔΕΣ χωρις να ξερεις. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

τα πιο μεγαλα λαμογια στην ευρωπη ειναι. ( ακα siemens ).   

ξερεις την διαφορα? αυτοι ειναι λαμογια για το καλο της χωρας τους , οι ελληνες ειναι λαμογια οθωμανικου τυπου ....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sezebo είπε

τα εσοδα αυξήθηκαν λογω των ΠΟΣ. μη λες ΜΠΟΥΡΔΕΣ χωρις να ξερεις. 

Είσαι ανίκανος ακόμα και να απαντήσεις σ' αυτό που νομίζεις ότι κατάλαβες. Δεν αναφέρθηκα καθόλου στο αν αυξήθηκαν ή όχι τα έσοδα λόγω POS. Άλλο είπα εγώ, αλλά χρειάζεται αντίληψη τουλάχιστον τρίχρονου για να το καταλάβει κανείς.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Είσαι ανίκανος ακόμα και να απαντήσεις σ' αυτό που νομίζεις ότι κατάλαβες. Δεν αναφέρθηκα καθόλου στο αν αυξήθηκαν ή όχι τα έσοδα λόγω POS. Άλλο είπα εγώ, αλλά χρειάζεται αντίληψη τουλάχιστον τρίχρονου για να το καταλάβει κανείς.

Βρε καλό μου για τα έσοδα τα βάλανε τα πος αυτό λέω. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες επίπεδης γης

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mp123 είπε

τα πιο μεγαλα λαμογια στην ευρωπη ειναι. ( ακα siemens ).   

Λες ε? Ποιο μεγάλα από τα δικά μας τα ντόπια?

Δημοσ.

εγω θα το πω και πειτε οτι θελετε. οποψε ψωνιζω ρωταω εν μπορει να γινει καλυτερη τιμη αν μου κοψουν πιο μικρη αποδειξη. γιατι να μην κερδισω λιγο εγω και λιγο αυτος που πουλαει;   

Αλλα τωρα θα πειτε πως κανενας σας δεν το κανει.οκ. 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...